Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
shenaycım sağol doğru yazmışsın aslında herşeyde bi hayır var.sabırda veriyorr rabbim şöyle dönüm bakınca anlıyorsun nasıl geçmiş zaman

kızlar ben adet oldum dün ve yarın kliniğe gidiorum acayip heycan bastı muhtemelen 10 gün sonra trasfer var dua edin nolur kızlar

ceylanuçara HEPİNİZE HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN KIZLARRRRRRRRRRRRR.....
NO PANİC!!! NO STRES!!! RELAX-RELAX OKEY!!!
RROSE CUM İNŞAALAH BİR PROBLEM ÇIKMAZ DA TRANSFERİN GERÇEKLEŞİR HAYIRLISIYLA SENİN DE...ŞUNU ANLAMADIM. ADETİN 11.GÜNÜ TRANSFER YAPILIYOR DEMEK Kİ? GERÇİ DOKTORUN SENİ TAKİP ETMİŞTİR. BİRAZ ERKEN GİBİ GELDİ BANA. ACABA BEN Mİ YANLIŞ HESAPLADIM???
UKBA sende panik yapma sakın. Allahım hayırlısın nasip etsin inşaallah sana da..
Ama ben ne yalan söyleyim umutluyum senden , hem de çoooooooooooooooooooookkk!!!

merhaba umutbebek...
benim uzun protoküm dün farlutal sabah akşam hapımla başladı. altıncı günü lucrine beş ünite ile başlayacağım. adetin ikinci yada üçüncü günü alman hastanesine gideceğim. doktor pazartesi muayene de iyi gördüm dedi. ben yine başlamaz bu ay diye düşünürken doktor bir anda tedavi planını yazarken görünce yoksa uzun protokolle başlıyor muyuz dedim. o da evet başlamamak için bir nedenimiz kalmamış artık dedi.
ama akıntım falan var dedim. onunla ilgili cleosin vajinal krem verdi bana.
ama nedense bu ay içimden hiç başlamak gelmedi niye bilmiyorum.
şu an işimden de memnunum daha yılbaşında ilaçlara gereken cevabı vermediğim için ilç tedavisini yarıda kesince sanki biraz daha zaman vermek istiyorum kendime.
bilmiyorum niye böyle oldu ama içimden bir ses daha zamanı var diyor.
doktoruma güveniyorum ama biraz daha zaman geçmesini istiyorum nedense.
acele etmek bana hep kaybettirdi hayatım boyunca...
sen ne dersin?

kızlar hepinize merhaba...
benim sıkıntılarımı hepiniz artık biliyorsunuzdur.
tüplerimin ikisi de alındı.
çikolata kistlerim ve endometriozisten üç defa ameliyat oldum.
hipo tiroit hastasıyım.
aralık 15te tüp bebek için ilaç tedavisine başladık ancak ben doktorun istedği cevabı veremeyince ilaçlara, tedavim yarıda kesildi.
bu ay kontrolüm vardı. pazartesi gitti.
HEP GİTTİĞİMDE DOKTORUMDAN BU AY BAŞLAYAMAM DEMESİNE ALIŞTIĞIM İÇİN: BU KEZ
doktorum başlayalım deyince dumur oldum biraz...
farlutal hap verdi bana.sabah akşam.dün içtim ama gönülsüzüm niye mi?
daha yılbaşında olumsuz bir ilaç tedavisi neticesinde başlamak bana erken geldi?
dotorum seni biraz dinlendireceğim demişti yılbaşında... eee ben dinlenmeye adapte olunca birden tedaviye başlamak çok erken geldi bana.
hazır hissedemiyorum nedense kendimi.
pazartesiden beri düşünüyorum birkaç ay beklemek daha mı iyi olur diye...
doktoruma güveniyorum.o benim hep çok istedğimi bildiği için başladı.
ama bu kez kendimi nedense hazır hissedemiyorum.
belki olumsuz olacak yada olumlu ama kendimi ilaç trafiğinden yeni çıkmışken nedense hazır hissetmiyorum....
birkaç GÜN önce işimde yerim değişti. daha rahat bir yerdeyim. orayı da hemen hastane için izin alıp kaybetmek te istemiyorum.
arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum...
benim için önemli çünkü.
yani bana erken geldi zaman belki değil ama.
kendimi ne fiziksel olarak , ne de zihinsel olarak hiç mi hiç hazır hissetmiyorum nedense...
biraz zamana ihtiyacım var gibi geliyor...
ayrıca yarından itibaren kayınvalidem, kayınpederim memleketten ziyaretimize geliyorlar yanıma .20-25 gün kalacaklar.onların yanında da tedavi görmek istemiyorum.
olumsuz çıkarsa kendimi bu sefer daha kötü hissederim.
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUMMMMMMMMMMMM.....:dilcikar::dilcikar::teselli::teselli::teselli::1no2:benneyaptımki

Son düzenleme:
Kızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz bugün
hiç sesiniz çıkmıyor ...

Canım kusura bakma, bugün işler biraz yoğundu bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.
Şimdi gelelim yönelttiğin soruya...Ben de bi ara Lucrin iğnelerimi çöpe atıp, bir müddet hastanenin önünden bile geçmemeye karar verdim. Ancak bu sanırım bizim psikolojimizin bize oynadığı bir oyun. Bir yandan deli gibi tedavinin sürmesini isterken, diğer yandan yine negatif sonuçlanıcak korkusuyla bu sonucu ertelemek adına tedaviden vaz geçip içimizdeki umudu yeşertmek istiyoruz. Senin değerlerin bu sefer anladığım kadarıyla çok iyi çıkmış. Bence bu durumu doktorunla konuş. Eğer değerlerini ileriki aylarda muhafaza edip, sen istediğin zaman tedaviye başlayabiliriz derse, tedavini ertele derim. Eğer kendini kati suretle hazır hissetmiyorsan, yani düşüncelerin bende olduğu gibi gel-gitten ibaret değilse de ertele derim. Çünkü psikoloji faktörü biliyorsun çooook önemli bizim durumumuzda. Psikolojin ve beynin yapılan tedavilere ve vücudunda oluşan durumlara karşıt bir işlev görüyorsa, zaten sonuç olumsuz olur. Canım aslında kati bi sonuç öneremiyorum gördüğün üzre sana, çünkü içinden geçenleri yine en iyi sen bilirsin ve en doğru kararı yine sen verirsin. Fakat sakin kafayla tek başına düşününce kalbinin ne istediğini eminim en kısa sürede bulursun...görüşmek üzere...:1hug:

sheynacım bende umutbebeğin söylediklerine katılıyorum dok sen karar ver inş. hayırlı zaman ne zamansa RABBİM o zamanı karşına çıkarsın ve dok diline şimdi zamanı sözünü versin inş. herşeyin hayırlısı diyerek yola koyul inş. RABBİM duararımızı kabul etsin senin ve tüm isteyenlerin hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin
inş.

kızlar teşekkür ederim iyiki varsınız. bugün annemle konuştum o da kendini hazır hissetmiyorsan doktorunla görüş dedi. birazdan doktorumu arayacağım. eğer bu ay illa başlayalım yoksa önümüzdeki ay kötü olursun derse başlayacağım. ama dinlen o zaman birkaç ay sonra başlarız derse dinlenmeyi düşünüyorum. sizleri de haberdar ederim. ha bu arada bloğumu ziyaret ederseniz sevinirim.... sizlerinde yorumunu bekliyorum kızlar...

merhaba canım ümutsuzluğa kapıldığını hissediyorum . Bu kendine yapacağın en kötü şey. Sakın yapma. Doktoruna güven o başlayalım diyorsa başla bence zaten tahlillerin bozuk çıkarsa yarıda bıraktır. İşlemlere başladığını yakınlarına söyleme bence. Ben öyle yapmıştım. Bak Yiğit erden on gün sonra 1 yaşına giriyor. Bazen insan kendi sesini dinlememeli yanlış çıkabiliyor. Haydi tekrar başla benim içimde bir his başarılı olacağını söylüyor. Öpüyorum süprizzzzz

kızlar azönce randevu aldım ilk görüşme için halit fırat erden e verdiler randevuyu nasıl bir dr ona giden varsa beni bilgilendirirmi lüüüttttfeeennn çok heyecanlıyımmm

Tam isabet diyorum. En baba doktordur Halit Bey. Benim doktorum 17 yıl sonra oğluma kavuşturdu beni. Çok ilgili sevecen candan baldan tatlıdır. Beni ikna etdi tiroitlerimden dolayı bebek olmuyordu düzelt gel dedi düzelince gitdim ama kararsızdım çok güzel ikna etdi ve sonuç mükemmel. Oğlumun adınıda yiğit erden koyduk. Soyadını koyduk ki oda akıllı ve başarılı olsun diye. Dediklerini aynen uygula seni yanıltmaz ve doğruları dolanmadan söyler. Sana kolay gelsin selamlarımı da ilet kendisine.:lepi:

shenaycım bence hazır değilsen ertele çünkü gerçekten psikoloji çok önemli ben geçen gün muayenede ay uy yaptım doktor bidaha böle yapıcaksan yapmıcam tedavi dedi sen direk olumsuz kafayla geliosun dedi o an dank etti bu bebeği çok istiorum mesela artık daha pozitif bakmaya çalışıorum bu akşam kasmadım kendimi iğne olurken ve acımadı her akşam 1 saat ağlıodum ama ben iğneyi sokmadan ağlamaya başlıodum bence hazır hissettiğinde yap ben çok değişken ruha sahibim şimdi kendimi hazır hissediom 2 gün sonra negatif düşünürüm sonra yine pozitif o yüzden ben doktor dediği zaman yaptım bide psikoloğa gittim 2-3 kere sanada tavsiye ederim almandakine gittim kliniğe geldi doktor ii geldi bana ayrıca diğer soruna gelim adetin 3. günü muayeneye başlıosun kan testi filan yapıolar sonra 10 12gün içinde yumişler büyüğüo doktorların istediği seviyeye gelio ve yumurtalar toplanıo 3 gün sonrasındada transfer yani benim transfer aşağı yukarı şubatın 3ü yada 4ü gibi olur canım

akasya53 ben ali mesut a gidiorum 2 aşılama oldum bu ilk micro denemem olcak ve ilk ona gittim çünkü çok araştırdım mustafa bahçeci genelde yurt dışında oluyo ve onun yerine ali mesut bakıo transferleri filan yapıo mustafa beyin hastalarına yani o adamki güveneio ben neden güvenmiyim dedim o yüzden gittim doktoruna inanmak ve güvenmek çok önemli gerçekten buda olumsuz olsa ben yine ali beye giderim 7 sene öncede benim eltimin 3üzlerini ali bey yapmış ben evli değildim tabi ama onun tavsiyeside vardır ali beye giderken bence doktoruna ısınmadıysan değiştir ayrıca almanda sadece işlem yapılıo aşılama bile bahçecide oluo sadce sperm ve transfer almanda yapılıo

rrose canım benim dok da ali mesut valla çok güleryüzlü bir insan inş. hayırlı ve olumlu sonuç alırsın canım ben bu gün test yaptım bakalım çooooooook heycanlıyım dualarınızı bekliyorum

kızlarr sonucu aldım 80.17 bana biraz düsük geldi bu gün 12. günüm ne olur dualarınızı esirgemeyin ben bundan önce 53.1 çıkmıştı sonucum yani ilk tüp bebekte kimyasal gebelik oldu onun için korkuyorum sevinmek istiyorum ama içim buruk (RABBİM OL DE YALVARIYORUM)

canım benim inşallah çok ii bi sonuçtur çünkü ben hiç anlamıorum bu değer işlerinden daha önce hiç hamile kalmadım ama allahım inşallah hayırlısını vermiştir bişey sorucam eğer müsaitsen yumurta toplama işlemi ve transferi almanda nasıl yapıolar ne kadar dinlendiriolar bana anlatırsan eğer çok sevinirim tabi heyecanındnan vakit kalırsa çünkü bence çok güzel bi hamile olucaksın kaç tane yerleştirdiler bide onu merak ettim sorun neydi sizde

inşallah bu sefer olumlu sonucu alırsın canım sen yinede içine olumsuz bişey sokma ve stres yapma herhalde 2 sonra tekrarlarsın testi ve artış göstermiş olur

bende almanda tüp bebek yaptırarak hamile kaldım benimde dr.um burçak hanımdı ama yumurta toplama ve transfer işlemlerine mustafa bey girdi

yumurta toplamada uyutuyorlar zaten bi uyanıyorsun yatıp dinleniyorsun elinde serumla
transfer benim için zor olmuştu tuvalete sıkışman gerekiyor ben son aşamaya kadar bekledim ve psikologla görüştürüyorlar zaten rahatlaman için boş boş beklemiyorsun ben en son kaldım ama çok korktum sıkıştığım için altım ayapıcam diye

son aşamaya gelmeyi beklemeyin kızlar benden tavsiye

allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız

Canım, seni heyecanlandırmak istemem ama, benim ilk tüp bebek denememde (başka bir merkezde ) değerim 12. gün 30 küsür çıkmıştı, doktorum bu değer 50'nin üzerinde olsaydı kesin hamilesin derdim ama şimdi iki gün sonra değerin çıkıp çıkmadığına bakmamız lazım demişti. Değer 2 gün sonra çıktı ancak o gün kanamam başladı ve kimyasal gebelik dediler. Senin değerin 50'nin üzerinde olduğu için bence hamiilessiiin arkadaşım, ama tabi ben doktor değilim. ALLAH'ım dualarını, hepimizin duasını kabul eder inşallah...Haberini bekliyoruz canım.

kızlar hepinize merhaba...
dün akşam iyice düşündüm taşındım, eşimin, annemin ve en önemlisi doktorum halit beyin de görüşünü aldım. Doktorum bana daha iyi olur, bu arada tiroitlerini tamamen düzenlersin ve biraz da rahatlarsın öyle gelirsin dedi. inanılmaz rahatladım bende. çünkü yılbaşındaki ilaç tedavisinden sonra karnımdaki iğnelerin orlukları daha geçmeden yeni bir tedaviyi kaldırımızdım. vücudumda , beynimde "bekle, daha zamanı var " deyince birkaç ay beklemek istiyorum. sırf istiyorum diye paldır küldür tedaviye sürüklenip olumsuz sonuç almak istemiyorum. aylardır bekliyorum birkaç ay daha beklerim.
sabrın sonu selamettir.
doktorum beklememin benim için daha iyi olacağını söyleyince içim rahat etti.
hem bu arada misafirlerimle de (kayınvalidemler) ile de daha iyi ilgililenirim.
tiroitlerim tamamen düzene girip, kafa ve vücut olarakta dinlenice kendimi en iyi hissettiğim zaman start vermek istiyorum.
ama bu arada sizlerin hep yanında olacağım. tedavilerinizi, yaşadıklarınızı takip edeceğim.
dertleşmeye paylaşmaya hep beraber devam edeceğiz...
sıra bana gelince bende anlatmaya başlayacağım...
hepiniz Allaha emanet ol canlar...

shenay canım seni ara ara takip ediyorum ve senin için dua ediyorum.Ben çok umutsuzken umudumu buldum.Sana tavsiyem cesaretini topla ve artık tamam de arkana hiç bakmadan yoluna devam et ve biliyorumki Allah ın da izniyle güzel haberler alacaksın.Sadece şunu söylüyorum silkelen ve artık tamam de
DUALARIM SENİNLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…