Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım tedavin hayırlı olsun inş,,,,,,arkadaşım sen bahçeciyemi gittin alman'amı,,doktorun mustafa bey herhalde söylediklerinden anladığım kadarıyla!......izlenimlerini paylaşırsan sevinirim,,,,,,,,,,allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda kucaklarımız dolsun,,,,sevgiler
Ben Bahçeci Kliniğine gittim, Dr.'um Mustafa Bey, ancak pek bi fark yok sanırım, çünkü kadro aynı ve bütün müdahaleler Alman Hastanesinde yapılıyor. Mustafa bey olmadığı zamanlarda Ali Mesut beyin ilgileneceğini söylediler. Cnm daha pek bi izlenimim olamadı çünkü ilk görüşmeye gittim, Mustafa bey gayet olumlu yaklaştı durumuma. Lucrin iğnesi verdi ve adet olunca 3. gün gel dedi. Bir adet olabilsem, daha sık gidip gelicem kliniğe ama beklemedeyim şu an...bütün belirtiler var bi tek adetim başlamadı...Kliniğe gidip geldikten sonra size daha ayrıntılı bilgi verebilirim sanırım....Dualarını Allahım inşallah kabul eder...Bende her gün hepimiz için dua ediyorum...
shenaycım önerilerin için teşekkur ederim ok o zaman bundan sonra umutla bekleyecegim bebeğimi ALLAH razı olsun canım inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun .unutmayalım o yüce yaradan ol dedimi herşey olur (ALLAH IM NE OLUR OL DE)herkese slm duararda buluşalım inş.
RABBİM bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagınada almayı nasıp etsin.paylaşımın için teşekkur ederim RABBİM bizlere ve tüm isteyenlerede nasıp etsin inş.
SEVGİLİ UKBACIMMMMM!!!!arkadaşlar dr lukrin ilacını neden veriyo bana hiç vermediler merak ettim anlatırsanız sevinirim RABBİM herkese hayırlı evlat versin tabiki bizede
Bir umuttur yaşatan insanı, aldım elime sazımı..."
Bugün psikolog bir arkadaşımla görüştüm.Ona burda yazdıklarımızı ,paylaşımlarımızı anlatınca çok hoşuna gitti. Umudun, mutluluğun, stresin ,hormonların hep birbiriyle ne kadar bağlı olduğunu bunlarında hep olumlu sonuçlarını etkilediğinden bahsetti. Yani kızlar doğru yoldayız....İnşaallah.
canım bende lucrin iğnesini kullanıdm. Lurin iğnesi yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor. Uzun protokol de adetin 14-15. gününden itibaren, kısa protokolde ise adetin 2.-3. günü kullanılmaya başlanıyor. Ama kullanmadığına göre doktorunun bir bildiği vardır herhalde, belki de ihtiyaç mı görmedi yada sen mi yanlış anladın. istersen doktoroundan teyit ettirirsin. tedavi görüyorsan yada başlarken..
umarım yardımcı olmuşumdur. Ha bu arada belki ukba kullanmışsındır ama hatırlamıyorsan 120 TL'ye satılan içinoe enjeksiyon iğneleri de mevcut br iğne.
umarım biraz yardımcı olmuşumdur.
ALLAHA EMANET OL CANIM,,,:1hug::dilcikar:
Sheyna'cım, desteğin için çok teşekkür ederim. Bu site sayesinde tedavi aşamalarını daha kolay atlatacağıma kesin emin oldum artık:) Canım bana uzun protokol uygulayacakmış Mustafa bey. Aralık ayındaki adet dönemimin 21. gününden itibaren lucrin iğnelerime başladım. Bu iğnelerle birlikte Ocak ayında gördüğüm adetin 3. gününde kliniğe gidip tedavimin devamı hakkında karar verilecekmiş. Şu anda heyecanla adet olmayı bekliyorum, 3 gün gecikmiş durumda çünkü...
CANIM TEDAVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.Bu arada, aranızda lucrin iğnesi kullanıp da adeti gecikmiş olan var mı? Şimdidem çooook teşekkür ederim...biraz panik yaptım da:):)
uzun protokole başlandığına göre senin yumurtalıklar ve yumurta rezervin oldukça iyi durumda. hayırlı uğurlu olsun. benim herşey çok olumsuzdu ama bugün kontrolüm vardı, uzun protokole başlıyorum yarından itibaren....ben seni arkadan takip edeceğim eğer bir aksilik çıkmazsa...
lucrinin birkaç gün adet gecikmesi yapması normaldir canım. ama stres yapma lütfen tamam mı? stres adeti çok etkiliyor çünkü...
ALLAHA EMANET OL.
İRTİBATI KOPARMAYALIM.:1hug:
allah sıhhatle güzel cadı nı kucağına almayı nasip etsindarısı mücadele veren herkesin başına,dr um ulun uluğ diyorsun?izlenimlerini tecrübelerini daha detaylı yazarmısın çok yardımcı olcaksın bana(bize),,,herşeyle kendisimi ilgileniyor?tavırları nasıl?gerçi ben enver kurt ta karar kılmıştım ama hala iki yer arasında kafam gidip geliyor,,,sizler oralarda daha tecrübelisiniz,,,duyumlarını,izlenimlerini,tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim,,,,,,opu ya-transfere kendisi giriyormu??????sevgiyle ve sıhhatle kala.s.
SEVGİLİ MONETA SENDE HOŞGELDİN ...canım tedavin hayırlı olsun inş,,,,,,arkadaşım sen bahçeciyemi gittin alman'amı,,doktorun mustafa bey herhalde söylediklerinden anladığım kadarıyla!......izlenimlerini paylaşırsan sevinirim,,,,,,,,,,allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda kucaklarımız dolsun,,,,sevgiler
sefalar getirdin. sen enver kurt da karar kıldıım demene göre umut tüp bebeğe gideceksin herhalde...ben alman hastanesine gidiyorum . doktorum halit fırat erden.
zaten kadro aynı...alman grubunda hangisine gidersen git (alman-umut-bahçeci) sadece tabelalar değişik emin ol buna. o yüzden kafanı karıştırmasın bu. doktorun konusunda da sana hastane de yardımcı olurlar zaten sıkıntına göre...
ALLAHA EMANET OL.
karar verince tedavinle ve doktorunla ilgili görüşelim.halit bey ilaçlar takipte hep oluyor. ama transfere çoğu doktor bildiğim kadarıyla girmiyor. çünkü o embriyologların işi oluyor artık....ama doktorun hepsiyle paslaşma içinde oluyor...
nerelerdeydin uzunnnnnnnnnnnnnnn zamandır... herhalde moralin bozulunca biraz uzak kalmayı tercih ettin. bazen insanın uzaklaşması, yalnızlığı tercih etmesi gerekir, iyi ide gelir hani.shenay cım cok tşk ederım benı aydınlattın en azından bıraz fıkır oldu bana.yaknız kotu bır sey ogrendım dusuk sonrası kurtaj yapılıyor ve kurtaj sonrasıda en az 2 yıl tup bebek uygulamamk gerekıyormus tutunması zor oluyormus. canım yıne de tsk ederım .:1rolleyes:
evet canım maalesef düşüklerde rahimin içi tıraşlandığı için bebeğin tutması için zaman geçmesi gerekiyormuş ama her hastada rahimin kendini toparlaması, endometriumun ideal kalınlığa ulaşması farklı zamanlarda olurmuş. belki iki seneye kalmadan seni de tedaviye başlamış şekilde aramızda görürüz.
kendini bizlerden eksik etme. Allaha emanet ol. herşeyin hayırlısı. yine sorularına emilizden geldiğince birlikte cevap ararız.öptüm.:asigim:
SEVGİLİ MONETA SENDE HOŞGELDİN ...
sefalar getirdin. sen enver kurt da karar kıldıım demene göre umut tüp bebeğe gideceksin herhalde...ben alman hastanesine gidiyorum . doktorum halit fırat erden.
zaten kadro aynı...alman grubunda hangisine gidersen git (alman-umut-bahçeci) sadece tabelalar değişik emin ol buna. o yüzden kafanı karıştırmasın bu. doktorun konusunda da sana hastane de yardımcı olurlar zaten sıkıntına göre...
ALLAHA EMANET OL.
karar verince tedavinle ve doktorunla ilgili görüşelim.halit bey ilaçlar takipte hep oluyor. ama transfere çoğu doktor bildiğim kadarıyla girmiyor. çünkü o embriyologların işi oluyor artık....ama doktorun hepsiyle paslaşma içinde oluyor...
evet evet fazla incelemeye gerek yok artık bu hafta umut tayım ,,,,,allah emeklerimizin karşılığını versin inş,,,,,,kendine dikkat et iyi bak arkadaşım ,,,birbirimizden haberdar olalım
shenay cım cok tşk ederım benı aydınlattın en azından bıraz fıkır oldu bana.yaknız kotu bır sey ogrendım dusuk sonrası kurtaj yapılıyor ve kurtaj sonrasıda en az 2 yıl tup bebek uygulamamk gerekıyormus tutunması zor oluyormus. canım yıne de tsk ederım .:1rolleyes:
sevgili suhendan sende hoşgeldin sefalar getirdin. canım senin rahatsızlığın neydi? ve doktorun kimdi? rahatsızlığına nasıl bir tedavi uyguladı doktorun ve nasıl tüp bebeğe yönlendirdi seni? paylaşırsan çok seviniriz. en azından aynı rahatsızlığı olanlar için doktorda karar kılmak adına refereans olursun. hamile olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Bu sayfalarda paylaşılanlar insanı çok rahatlatıyor.dünyada kendini tek sanırken bu sorunu yaşayan kendin gibi insanlarla buluşmak süper oluyor.
sizler umut olsun istedim yazacaklarım .çünkü bu syfada okuduğum her hamilelik haberi beni yüreklendiriyordu.6 yıllık evliyiz başından beri çocuk istedik.olmadı.üç aşılamdan sonra alman hastanesinde mikroenjeksiyon yapıldı.çok şükür şu anda sekiz aylık hamileyim.kızıma kavuşmak için gün sayıyorum.allahım tüm isteyenlere hayırlısı ile bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.doktorum ulun uluğ idi.
Allah tamamına erdirsin ve herşeyin hayırlısını diliyorum senin icin...
kestane kebap acele cevapppppp
:asigim:
hoşgeldin sevgili ceylan uçar...kızlar bende 13 senelik evliyim 14de girecem 99 senesinden beri bekliyor veuğraşıyorum bizimkisi bilinmeyen kısırlık hiç sorun yok ama olmuyo. iki kere ameliyat oldum kisden tüp bebek öncesi yaşım geçdikce sorunlar çıkıyo yumurtlama azalıyo.r yumurtada çapuyumsuzlu oldu. son denememde ii demişdi doktorum olmadı hem maddi hem manevi çok yoruldum kimse anlamıyo artık çevremdekilerle bu konuyu konuşmak istemiyorum beni anladıklarını söylüyorlar ama anlamıyorlar bizi biz anlarız burda bütün bölümlere girip okuyorum sonuş pozitif olanankinesevinip olmayan arkadaşım için üzülüp sabır vermesi için allah a dua ediyorum bende çok uzatdım galiba [allah hepimize verir inşlah
bende üç kez çikolata kistlerimden dolayı ameliyat oldum, baktım olmuyor ameliyattan onbeş gün sonra bile yine çıkıyorlar ortaya artık onlarla yaşamaya başladım. bazen bir engeli kaldırmaya çalıştıkça başka bir engelle karşı karşıya kalayıruz.
ama şuna yürekten ininamak lazım. bizim için engel olanın engellenmemsi belki de hayatamızda daha büyük engellere yol açacak di mi? engellerde de hayır vardır. şimdi bizi üzen engeller, gün gelince bizi güldürecek. iyiki de o zaman olmamış diyeceğiz belki de...
ama şu dediğin de de sana yine çok katılıyorum: evet yeri geliyor bizi eşimiz, annemiz, yakınlarımız bile anlamıyor. yada anlasalar bile frekanslarımız , bazen aynı kanaldan yayın yapmıyor!!! beni bu konuşmayı yapmaktan rahatsız eden insanlarla asla konuşmuyorum. konuyu kapatıyorum. çünkü konuştukça ve karşındaki de sana ah!!!ah!!vah!!!vah!!! dedikçe farkında olmadan geriliyoruz. iyisi mi hiiçç konuşmamak. hayatımızın eksenini bu konu yapmamak. buradan kimliğimizi bilmeden , rahatça paylaşmak kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor benim...
hoşgeldin seherjik..kızlar azönce randevu aldım ilk görüşme için halit fırat erden e verdiler randevuyu nasıl bir dr ona giden varsa beni bilgilendirirmi lüüüttttfeeennn çok heyecanlıyımmm
üstüne bastın ayağını kaldırabilirsin canım.
benim doktorum halit fırat erden...
halit bey işinde gerçekten çok iyi, süreklig kendini geliştiren (bunu sürekli her gittiğimde sipariş verdiği tıp kitaplarından ve kitabı getiren kişilerin halit hoca tıp kitaplarının hastası demelerinden takip ediyorum)
ayrıca tüm yurtdışı seminer, konferanslara katılan hep gelişmeye yönelik bir doktor.
ve ne kadar şanslıyım ki bende onun hastasıyım.
halit bey ile bir iki gidişten sonra arkadaş gibi oluyorsun.
çünkü çok güler yüzlü, esprili bir doktor.
senin sıkıntını, hastalığnı anlatırken halk dilinde ifade eder.
ben ilk gittğimde ben ona ne olacak hocam olur mu benden birşey deyince bana "un var, yağ var, şeker var.bana helvayı kavurmak kalıyor demişti.
tüplerim alınacağı zamanda tarlada ürün yetiştirmeye çalışırken tarlanın tam ortasından lağam akıyor, işte tıkanık tüpün senin rahimine etkisi de bu olur" şeklinde anlatır hep.
hatta annemi de ultrason cihazına bakarken yaptığı yorumlardan dolayı yanına işe almayı düşünüyor,
demek istediğim böyle bir insandır. insancıldır, sıcak kanlıdır.
bir an önce hamile kal da senden kurtulayım diyor bana...
herşeyin hayırlısı canım. senin adına sevindim.
giderken tüm filmlerini, en önemsiz gördüğun tahlil sonuçlarının hepsini götür. kendini a'dan z'ye ifade et. et ki hiçbir şey eksik kalmasın....:teytey:
kızlar bu gün idrar testı yaptım çift çizgi çıktı sizce sevineyimmi
ukbacım senin ayın yirmiüçünde belli olacaktı.sheynacım şu an okuyonmu bilmiyom ama formda açık gorunuyon ne olur cev yaz çok ihtiyacım var
ama bazen daha erken belli oluyor. walla bende heyecanlandım. kan tahlili daha net bir cevap verir zaten...
ayrıca bir tane daha yap yine çift çizgiyse kesinlikle hemen tüp bebek doktorunu yada hemşireni ara, haberdar et. hadi bende meraklandım walla şimdi.
dualarım seninle... hadi hadi hemensositososito
Son düzenleme:
CANIM TEDAVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
uzun protokole başlandığına göre senin yumurtalıklar ve yumurta rezervin oldukça iyi durumda. hayırlı uğurlu olsun. benim herşey çok olumsuzdu ama bugün kontrolüm vardı, uzun protokole başlıyorum yarından itibaren....ben seni arkadan takip edeceğim eğer bir aksilik çıkmazsa...
lucrinin birkaç gün adet gecikmesi yapması normaldir canım. ama stres yapma lütfen tamam mı? stres adeti çok etkiliyor çünkü...
ALLAHA EMANET OL.
İRTİBATI KOPARMAYALIM.:1hug:
Canım, teşekkür ederim. Senin de uzun protokolün hayırlı uğurlu olsun:):) Demekki hormonların düzeldi ki başlattı seni de...Ben bu akşam 9. iğnemi oldum...Sen kaç ünite kullanacaksın? Ben 5 ünite kullanıyorum...Bakalım bundan sonraki aşama ne olacak...Sen de ALLAHA emanet ol canım...İrtibatta kalacağız elbette:1hug:
U
ukba
Ziyaretçi
sheynacım ALLAH razı olsun canım eşim kan tahlılını bekleyelim diyo onun için başka tahlil almıyo bu gun dok cepten aradım muanedeymış kılinigi ara dedi bendede ev tel yok kontorümde yok o yüzden aramadım kan tahlıl gününü beklıyom inş.her şeyin hayırlısı RABBİM tum isteyenlere versin inş.
hoşgeldin sevgili ceylan uçar...
bende üç kez çikolata kistlerimden dolayı ameliyat oldum, baktım olmuyor ameliyattan onbeş gün sonra bile yine çıkıyorlar ortaya artık onlarla yaşamaya başladım. bazen bir engeli kaldırmaya çalıştıkça başka bir engelle karşı karşıya kalayıruz.
ama şuna yürekten ininamak lazım. bizim için engel olanın engellenmemsi belki de hayatamızda daha büyük engellere yol açacak di mi? engellerde de hayır vardır. şimdi bizi üzen engeller, gün gelince bizi güldürecek. iyiki de o zaman olmamış diyeceğiz belki de...
ama şu dediğin de de sana yine çok katılıyorum: evet yeri geliyor bizi eşimiz, annemiz, yakınlarımız bile anlamıyor. yada anlasalar bile frekanslarımız , bazen aynı kanaldan yayın yapmıyor!!! beni bu konuşmayı yapmaktan rahatsız eden insanlarla asla konuşmuyorum. konuyu kapatıyorum. çünkü konuştukça ve karşındaki de sana ah!!!ah!!vah!!!vah!!! dedikçe farkında olmadan geriliyoruz. iyisi mi hiiçç konuşmamak. hayatımızın eksenini bu konu yapmamak. buradan kimliğimizi bilmeden , rahatça paylaşmak kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor benim...
shenaycım sağol doğru yazmışsın aslında herşeyde bi hayır var.sabırda veriyorr rabbim şöyle dönüm bakınca anlıyorsun nasıl geçmiş zaman
kızlar bugün gittik doktora kan tahlili aldılar ultrasonlarda baktılar herşey güzel ve temiz lucrini 5 üniteye düşürdü ayrıca puregon verdi 225 ünite ama puregon kalemli olduğu için acayip acıdı vururken baya zorlandı eşim o yapıo iğnelerimi ben çok panik oluyom cuma günü tekrar çağırdı bakalım geri sayım başladı pimi çektik :) ay hem heycan hem gerginlik var ya sormayın
arkadaşlar bendebahçeci kıliniğinde 20 gün önce öngörüşme ve muhayene oldum biz arayı arayıp randevü aldığımızda aklımızda bi doktor yoktu ve kız bizi erbil yağmur bey e yönlendirdi doktorum iyi bi insana benziyo ama bana biraz toy yani bilgisiz geldi randevü aldığımızda sekreter kız ön görüşme okadar önemli deyil dedi doktor açısından sin diyer tetkiklerinizi alman hastanesinde yaptıracaksınız dedi bu gerçekten böylemi eyer böyleyse doktorumu değiştirmeme gerek yok deyilmi siz nedersiniz ilk görüşme önemlimi?doktorumu değiştirmeme gerek varmı?ısınamadım dıktoruma pek nedersiniz?