sevgili mutis aramıza hoşgeldin benimde doktorum halit bey. alman hastanesine ben çok güveniyorum, labarotuar ve doktor kadrosunun kalitesine... canım eğer geleceksen oteller pahalı olabilir. ama kamu misafirhaneleri var. öğretmenevi vs. internetten onların telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirsin. ben daha önce burdan vermiştim ancak mesajım silinmişti yönetim tarafından.. sen internetten bak taksime yakın bir çok kamu misafirhanesi var, onların fiyatları daha ekonomik ve güvenilir bence...a.s.merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum almanyadan katiliyorum benimde 3 kez tüp bebek denemem oldu ve ilki tutdu ama hamileyken karnimda öldü ve öbür ikisi tutmadi buradan ümidimi kestim bende istanbulda yaptirmak istiyorum alman hastanesi iyi dediler taksimdeki dr halit erdem beyle konustuk gitmek istiyorum ama istanbula hic tanimiyorum hotel varmi yakinlarinda uygun fiyata bilen biri olursa lütfen beni bilgilendirsin gercekten alman hastanesi isinin ehlimi?
ben gidiyorum rosecum. tüp bebek için ve çikolata kistimin tedavisi için. tüp bebekte ilaç tedavinde (yumurtam falan toplanmadı. transfer yapılmadı.) yaklaşık on gün sonra yumurtalarımdan biri erken çatlayınca tedaviyi kesti halit bey. artık önümüzdeki aylara nasip olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım.sen neler yaptın anlatırsan sevinirim. hangi aşamalardasın?a.s.kızlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşabiliriz die düşünmüştüm ama kimse gitmiyo heralde alman hastanesi ve bahçeci kliniğine
ben gidiyorum rosecum. tüp bebek için ve çikolata kistimin tedavisi için. tüp bebekte ilaç tedavinde (yumurtam falan toplanmadı. transfer yapılmadı.) yaklaşık on gün sonra yumurtalarımdan biri erken çatlayınca tedaviyi kesti halit bey. artık önümüzdeki aylara nasip olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım.sen neler yaptın anlatırsan sevinirim. hangi aşamalardasın?a.s.
ben teşekkür ederim mutiscim. kesinlikle haklısın özen göstermekte. çünkü sağlık sektörü özelliklede tüp bebek tedavisi artık ticari bir sektör haline gelmiş. çoğu sağlık kuruluşu bizleri hasta gibi değil de , müşteri gibi görüyor adeta. özen gösterip dürüst, güvenilir bir tüp bebek tedavi merkezi aramakta haklısın son derece. ayrıca hem maddi , hemde manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. ALLLAH hepiminizn emeklerini boşa çıkartmasın inşaallah.a.s.a.s.tesekkür ederim shenay kardesim insallah incelemeye calisicam adresleri.istanbula ilkkez gidicegimiz icin tedirgin oldum biraz malum bu isler özen istiyor hastanesi doktoru ama insallah Allah herkese yardim etsin peki siz ne asamadasiniz tüp bebekte?
hayırlı uğurlu olsun rose. şubatın başını bekliyorumcanım ben yarın iğneleri alıcam gidip klinikten en uygun klinik verio perşembe iğne vurmaya başlıorum inşallah sonrasında adet olmam gerekio oda yaklaşık olarak ayın 17si gibi olcak yani 10 gün sonra aşağı yukarı sonrada takibe başlanıp transfer olucak bi terslik olmazsa ay sonu yada şubat 1-2 gibi tranferim olucak öle hesapladım 2 kere bahçecide aşılama geçirdim ben
hayırlı uğurlu olsun rose. şubatın başını bekliyorum
bende bütün hastanelerle kontak kurmaya calisiyorum hepsine mail attim memorial, acibadam, fertijin, alman hastanesi simdi kafam dahada karisti hangisini secim inan heycanimda stresimde artiyor birde hic birini tanimiyorum ben bebek tutcakmi stresini buraktim acaba hangi hastane iyi diye düsünmeye basladim kizlar yardim edin hangis gercekten iyi? sizlerede allah yardim etsin tedavilere basliycaksiniz rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.
Ben de bu ay Bahçeci Kliniğinde 2. tüp bebek tedavimi olacağım. Daha önce başka bir klinikte 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptırdım, biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer asıl gebelik ile sonuçlanır. Arkadaşlar inşallah hepimiz bu yazı hamile olarak geçiririz:):)
slm kızlar alman hastanesınde 2.denememızı yaptırdık ama buseferkı dondurulmuş embiriyolar dok ali mesut bey şu an beklemekteyim testimın sonucunu ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbim hepimizin yar ve yardımcsı olsun isteyen herkese bebiş versın inş bana da inş
bende bütün hastanelerle kontak kurmaya calisiyorum hepsine mail attim memorial, acibadam, fertijin, alman hastanesi simdi kafam dahada karisti hangisini secim inan heycanimda stresimde artiyor birde hic birini tanimiyorum ben bebek tutcakmi stresini buraktim acaba hangi hastane iyi diye düsünmeye basladim kizlar yardim edin hangis gercekten iyi? sizlerede allah yardim etsin tedavilere basliycaksiniz rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?