• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
shenaycıımm,hamile olduğumun tek belirtisi sanırım kasık ağrım oldu..başka hiç bir belirtim yok şu ana dek zaten..ama bu gün çok asabiyim herşeye sinirlenir bi ruh halim var..okuduklarıma göre bu ruh halim normal sayılıyo ama gel de anlat bizimkilere anlayan mı vaaarr......kendime dikkat ediyorum tabii,endişelerim var acaba keseyi görecek miyim diye??benim sorunum rahimde genetik myom ..ilaçlarla ,tedavimde myomlu gebe hiç kalmadım,ameliyatla aldırdık.ameliyatın üstünden 1 yıl geçmesi gerek dedi dr. normal gebe kalmam için hiç bi sebeb yoktu artık.eşimin tüm testleri iyi çıktı sorun bendeydi ama en son hiç bişey bulunamayınca stres teşhisi koyuldu..1 yıl daha geçti böylelikle sonra direk tüp istedik cem beye gittik..tüp tedavisinde önce adını hatırlayamıyorum ama bi doğum kontrol hapı ile başladım yan etkilerinin tümünü görünce çok ağır gelmişti bana, dr.kesti hemen.. sonra iğnelerim gonal f ,daha sonra tek doz cetrodıt galiba kullandım.en son zaten yum çatlatıcı oldum.38 yum toplandı canım fakat ilk 3 yum. transfer edildikten sonra geride 4 yum.kaldı bizde dondurttuk....ilk transferim negatif çıktı ,3 dondurulmuşlarımla3 aralık ta transfer yapıldı bana sonucumuzu pozitif aldık. hayırlısıyla...27 aralık kese ve kalp atışı için gidiyorum korkularım da var,hala inanamıyorum,yakınlarıma söyleyemiyorum sadece ailemiz biliyo hamile olduğumu ..onlara da .ısrarla kimse bilmesin diye tembihliyorum...nedeni ise herkez bişey soracak herkeze aynı şeyleri söylemeyi şu an ki ruh durumumla kaldıramam canım sıkılırım ...zaten çok sıkıntılı zorlu bi süreçten henüz ben çıkmamışken bi de karmaşanın içine girmeyi istemiyorum..sadece eşimle aramzda kaldı tüp bebek yaşantımız.....içimde bişeylerin hayat mücadelesi verdiğini hissediyorum çook dikkatli vücudumu dinlersem anlıyabiliyorum...rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın,inşalllah tüm isteyenler bebeklerine kavuşur inan hep dua ediyorum sizlere....canım bizim de 6 yıllık evliliğimizden sonra bu mutluluk kısmetmiş,zaman aslında çoookk uzun geçti ama tüm yaşananlarda elbette vardır bi hayır..ben hiç bir zaman ümitsizliğe düşmedim asla olmaz demedim, bi gün .... diye hep sabırla bekledim asla ümitsiz olmayın elinizden geleni yapın rabbim boş çevirmeyecektir taattlımm...
sevgili dostum seni çok iyi anlıyorum. yıllar sonra emeğinin karşılığını almış gibi hissediyor insan kendini.... ve nazar değmesinden korkuyor. Allahım seni ve bebişi nazarlardan saklsın. inşallah 27 aralıkta keseyi görürsün , burdan müjdeni verirsin bizlere... 2009 a da hayırlısı ile hamile girersin.... kendindeki değişiklikler normal canım . asabi sinirli olman. çünkü hormonların değişiyior zaten. ailenin biraz daha seni anlamaya çalışması , daha anlayışla yaklaşması lazım. çünkü bu senin elinde olan bir şay değil. tamamen hormonal... Allah yar va yardımcın olsun dostçakal.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Teşekkürler cnm.
Kesinlikle öyle keşke hiç çıkmasa bu terslikler... inş en kısa zamanda atlatırsın bu tsh sorununu cnm şimdiden geçmiş olsun diyorum.
Benim en son 6.6 çıkmıştı ve ilaç vererek bi dahaki aya bırakıp aile hekimi murat berksoya yönlendirmişlerdi. Murat beye gittiğimde de bi çok test istedi onları yaptırdık bu arada tsh ım normale dönmüştü 2 küsürlü çıkmıştı fakat öncelikle bizden diyet yürüyüş yaparak kilo vermemizi istedi şu an onları uygulamaya çalışıyoruz cnm yılbaşından önce de görüşmeye gidebiliriz bakalım devamında neler olacak bende çok merak ediyorum. Senin doktorun kimdi cnm ?
sevgili glsn... canım benimde tsh değeri senin gibi. ne kadar bir süre de 2'ye indi seninki. birde hangi ilacı ne kadar dozla kullandın? sende hipotiroit hasta mısın? böyle bir teşhis kondu mu sana? benim doktorum halit fırat erden. ama ben tiroit hastalığımla ilgili olarak cerrahpaşa tıp fakültesi'nde tedavi görüyorum.
herşeyin hayırlısı canım. süleyman tosun ve halit fırat erden gerçekten çok ama çok iyi doktorlar. ulun uluğ da öyle. ama ali mesut beyi duymadım . ama benim duymamış olmam iyi olmadığnı asla göstermez. zaten bazı durumlarda direkt mustafa bahçeci doktorun ismini verip yönlendiriyor. demekki her doktorun ayrı bir konusu var orada. ona göre yönlendirebilirler.

sevgili glsn... canım benimde tsh değeri senin gibi. ne kadar bir süre de 2'ye indi seninki. birde hangi ilacı ne kadar dozla kullandın? sende hipotiroit hasta mısın? böyle bir teşhis kondu mu sana? benim doktorum halit fırat erden. ama ben tiroit hastalığımla ilgili olarak cerrahpaşa tıp fakültesi'nde tedavi görüyorum.
herşeyin hayırlısı canım. süleyman tosun ve halit fırat erden gerçekten çok ama çok iyi doktorlar. ulun uluğ da öyle. ama ali mesut beyi duymadım . ama benim duymamış olmam iyi olmadığnı asla göstermez. zaten bazı durumlarda direkt mustafa bahçeci doktorun ismini verip yönlendiriyor. demekki her doktorun ayrı bir konusu var orada. ona göre yönlendirebilirler.

cnm bana herhangi bi teşhis konulmadı yani ben murat beye gidince bu konu hakkında konuşmadı sadece ilacın dozunu arttırıp diğer testlerle birlikte tsh ı da istedi o zaman ki yaptırdığım sonuçta düşmüştü. Kullandığım ilaç euthyrox 25 mg günde 1 adet içiyordum yaklaşık 20 günden sonra düşmüştü değeri ama şu an günde 2 adet içiyorum Murat bey öyle istedi. Sanırım seninkisi baya yüksek senmi cerrahpaşayı tercih ettin yoksa halit beymi oraya yönlendirdi?
Bende öyle onların iyi olduklarını duyuyor okuyorumum cnm. İlk muayene gittiğimde Mustafa Bahçeciye gitmiştim muayenemi kendisi yapmıştı. ikinciye gittiğimde ise Ali bey yaptı. Hemşireye sorduğumda Mustafa beyin hastalarına Ali beyde bakıyor demişti. O da iyidir dedi. Birde hemşire tanıdık çıkmıştı o yüzden de sana güveniyoruz demiştik. Bakalım artık bilemiyorum öncelikle Murat beyin istediklerini yapalım da ondan sonrasını da o zaman düşünücem.

cnm bana herhangi bi teşhis konulmadı yani ben murat beye gidince bu konu hakkında konuşmadı sadece ilacın dozunu arttırıp diğer testlerle birlikte tsh ı da istedi o zaman ki yaptırdığım sonuçta düşmüştü. Kullandığım ilaç euthyrox 25 mg günde 1 adet içiyordum yaklaşık 20 günden sonra düşmüştü değeri ama şu an günde 2 adet içiyorum Murat bey öyle istedi. Sanırım seninkisi baya yüksek senmi cerrahpaşayı tercih ettin yoksa halit beymi oraya yönlendirdi?
Bende öyle onların iyi olduklarını duyuyor okuyorumum cnm. İlk muayene gittiğimde Mustafa Bahçeciye gitmiştim muayenemi kendisi yapmıştı. ikinciye gittiğimde ise Ali bey yaptı. Hemşireye sorduğumda Mustafa beyin hastalarına Ali beyde bakıyor demişti. O da iyidir dedi. Birde hemşire tanıdık çıkmıştı o yüzden de sana güveniyoruz demiştik. Bakalım artık bilemiyorum öncelikle Murat beyin istediklerini yapalım da ondan sonrasını da o zaman düşünücem.
canım ben tüp bebek tedavisina başlamadan önce cerrahpaşada tiroit yönünden takipli hastaydım zaten. tüp bbek tedavisine başlayınca birazda stresten tekrar tsh değerim yükseldi. şu an 6ya çıktı. ilacı düzenli aldığım halde şok oldum. ama herşeyin hayırlısı tabiki. neyse bende levotiron kullanıyorum. 100mg lık ilaçtan günde 1,5 tablet alıyorum. senden miktar olarak dozaj olarak fazla alıyorum. senin 2ye indiği için dozun benimkinden azdır. ali beyi tanımıyorum ama eminim o da çok iyi bir doktordur. alman hastanesi ve gurubundaki doktorlara güveniyorum. hepsi işlerinde son derece iyi ve güvenilir insanlar....

canım ben tüp bebek tedavisina başlamadan önce cerrahpaşada tiroit yönünden takipli hastaydım zaten. tüp bbek tedavisine başlayınca birazda stresten tekrar tsh değerim yükseldi. şu an 6ya çıktı. ilacı düzenli aldığım halde şok oldum. ama herşeyin hayırlısı tabiki. neyse bende levotiron kullanıyorum. 100mg lık ilaçtan günde 1,5 tablet alıyorum. senden miktar olarak dozaj olarak fazla alıyorum. senin 2ye indiği için dozun benimkinden azdır. ali beyi tanımıyorum ama eminim o da çok iyi bir doktordur. alman hastanesi ve gurubundaki doktorlara güveniyorum. hepsi işlerinde son derece iyi ve güvenilir insanlar....

Hımm anladım cnm ilginç gerçekten ilaç alırken yükselmesi bi süre daha dene bakalım yine yüksekmi çıkacak olmazsa doktorun belki ilacını değiştirir ama inş en kısa zamanda bi şekilde düzene girer cnm.
İnş cnm güvenimizde çabalarımızda hayırlısıylan boşa çıkmaz Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

glsn
evet canım herşeyin hayırlısı tabi. ben tedavime devam ediyorum zaten... Çaba bizden TAKDİR ALLAHTAN...

oxygen senide tebrik ederim cnm Allah devamını erdirir inş.

kaydirigubbakcemile5canım çok sağol ,ben de hala inanamıyorum gerçekten..bu haberi almak için çookk uğraştık ama ilk denememin dondurulmuşlarımla bu güzel haberi aldık..inşallah rabbim size de bu mutluluğu yaşatır,dualarım sizinle ......:Saruboceq:

shenaycım , hani derler ya ,sonu güzel olan hedefe zor ulaşılır diye, zamanı gelince, o zorlu yolun sonu geliyomuş...ben inanıyorum yakında sen de bebişine kavuşacaksın canım sadece sabır gerek ...

kızlar bende iğnelere başlıcam ama çok tutuyo uygun alabileceğim bi yer sölermisiniz bahçeci ali mesut doktorum

canım benden bu aralar aynı dertten muzdaribim. eğer birilerine ulaırsan bana da ahaber verirsen sevinirim.

walla canım o kadar yere yazdım başlık açtım kimse ilgilenmio senin dışında 3 gündür kimsenin bişi yazdığı yok olumlu olumsuz senin doktorun kim ne zaman olcan

merhabe arkadaşlar bende alman hast.ulun uluğ hastasıydım...ilk tüp bebek denememde hamile kaldım.ve şu anda 10 aylık bir kızım var...ulun bey çok mükemmel bir doktor...bütün ekip çok iyi doğumuma kadar oradaydım...sadece doğumu başka hastanede yaptım..ben mükemmel bir şekilde ilgi gördüm...umarım herkes yavrusuna bir an evvel kavuşur....

merhabe arkadaşlar bende alman hast.ulun uluğ hastasıydım...ilk tüp bebek denememde hamile kaldım.ve şu anda 10 aylık bir kızım var...ulun bey çok mükemmel bir doktor...bütün ekip çok iyi doğumuma kadar oradaydım...sadece doğumu başka hastanede yaptım..ben mükemmel bir şekilde ilgi gördüm...umarım herkes yavrusuna bir an evvel kavuşur....
CANIM AMİN.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:.. ALLAH BİZLEREDE NASİP eder inşaallah...:CüvCüv:

bende alman hastanesınde tüp bebek yaptırdım dok alı mesut bey ilk denemem başarısız oldu ama dondurulmuş embriyorarım var ona baş vuracagiz.inş bu sefer olur olmaz işede ne yapalım kısnet ama bende çok güveniyorum alman hastanesi ekibine bu guveni :emir_ bana verdiler Rabbim hepımıze kolaylık ihsan etsin:emir_bebek:

mrhb arkadaslar bende alman hastanesı ıle baska ozel hastane arasında kaldım sonra ankaraya karar verdık hazıran ayında ankarada tedavı olduk sonuc basarısız olmadı dr lar cok umutluydular kesın gozuyle bakıyorlardı ama olmadı yıkıldım hep olacak gozuyle bakmıstım ama olmadı daha sonra temmuz ayında kendılıgınden hamıle oldugumu ogrendım ustelıkte tatıldeyken. ınanılmaz sevındık ama ne acı kı sevıncımız sadece 1gun surdu ertesı gun kanama ve dusuk tehlıkesı 2ay yattım ve sonuc yıne basarısız dusuk. sımdı aradan 4ay gectı ve sanırım 2.tup bebek tedavıyı deneyecegız ve alman hastanesınde...rapor cıkartıyorlarmı orada bılen varmı ? ne kadar malıyet ılac+hastane .bu sitede birbirimize destek olalım bizi ancak biz anlarız allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

mrb arkadslar aranıza yenı katıldım ama sıtenıze grıp yorumlarınızı okuyordum..bende tup bebek tedavısı için doktorum benı alman hastanesıne yonlendırdı...doktor olarak burcak erzik hanım muayenemı yaptı ve kullanmam için 2tane ilaç verdı şuan onları kullanıyorum ilaçlar bittigınde bende tup bebek yaptıracagımm ..insallah hayılısı olurrr

mrhb arkadaslar bende alman hastanesı ıle baska ozel hastane arasında kaldım sonra ankaraya karar verdık hazıran ayında ankarada tedavı olduk sonuc basarısız olmadı dr lar cok umutluydular kesın gozuyle bakıyorlardı ama olmadı yıkıldım hep olacak gozuyle bakmıstım ama olmadı daha sonra temmuz ayında kendılıgınden hamıle oldugumu ogrendım ustelıkte tatıldeyken. ınanılmaz sevındık ama ne acı kı sevıncımız sadece 1gun surdu ertesı gun kanama ve dusuk tehlıkesı 2ay yattım ve sonuc yıne basarısız dusuk. sımdı aradan 4ay gectı ve sanırım 2.tup bebek tedavıyı deneyecegız ve alman hastanesınde...rapor cıkartıyorlarmı orada bılen varmı ? ne kadar malıyet ılac+hastane .bu sitede birbirimize destek olalım bizi ancak biz anlarız allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
selam corci aramıza hoşgeldin. başından geçenlere gönülden üzüldüm. ama bunda da bir hayır vardır mutlaka... şimdi üzülsekte bizler için büyük bir hayır olduğuna inanmak lazım bence...
canım alman hastanesinde rapor çıkartmıyorlar. zaten yasal prosedür gereği bünyesinde tüp bebek ünitesi olan resmi üniversite yada eğitim araştırma hastaneleri tüp bebek raporu çıkartabiliyor. ama raporunu çıkartınca istediğin anlaşması da olan özel tüp bebek merkezlerinden yararlanabiliyorsun. ama 1 ekimden sonra çoğu anlaşmayı iptal etti yada daha fazla fark almaya başladı. neyse alman hastanesinin şu an devlet memurlarıyla anlaşması devam ediyor. ssk bağkur iptal edildi. rapor çıkartırsan 1850 euro + ilaç ( ilaçlar her hastaya göre değişiyor. ama ortalama raporla 1000 ytl falan cebinden çıkar.) eğer raporun yoksa tüp bebek 2350 euro+ilaç (hastaya göre değişmelki birlikte ortalama 1500-2000) artabilirde eksilebilirde....
umarım kendi adıma biraz yardımcı olabilmişimdir....:dilcikar::dilcikar::dilcikar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb arkadslar aranıza yenı katıldım ama sıtenıze grıp yorumlarınızı okuyordum..bende tup bebek tedavısı için doktorum benı alman hastanesıne yonlendırdı...doktor olarak burcak erzik hanım muayenemı yaptı ve kullanmam için 2tane ilaç verdı şuan onları kullanıyorum ilaçlar bittigınde bende tup bebek yaptıracagımm ..insallah hayılısı olurrr
aramıza sende hoşgeldin canım. bizleri uzun süredir okuman ve aramıza katılman gerçekten çok güzel. inşallah emeklerinin ve dualarının karşılığını sende alırsın... senide listeye ekliyorum. tedavi öncesi-sonrası tüm görüşlerini sorunlarını sorularını bizlerle paylaşmanı umuyorum.....
sevgiyle kal. iyi yıllar....

bende alman hastanesınde tüp bebek yaptırdım dok alı mesut bey ilk denemem başarısız oldu ama dondurulmuş embriyorarım var ona baş vuracagiz.inş bu sefer olur olmaz işede ne yapalım kısnet ama bende çok güveniyorum alman hastanesi ekibine bu guveni :emir_ bana verdiler Rabbim hepımıze kolaylık ihsan etsin:emir_bebek:
sevgili ukba sende aramıza hoşgeldin. umarım sende emeklerinin karşılığını alırsın. amin bütün dualarına gönülden katılıyorum. tedavi öncesi-sırası-sonrası tüm yorumlarını bekliyoruz. kendine iyi bak. senide listeye ekliyorum. iyi yıllar.

Back