• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
2008 yılından 2009'a artık saniyeler kaldı.
inanıyorum herşey daha iyi olacak. daha mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yıl bekliyor inşaallah..
2009 da inşallah buradan hep güzel haberlerimizi paylaşırız...
2009 da tüp bebek tedavisi görecek tüm arkadaşlarımın yeni yılını gönülden kutluyorum...
2009 yılında da hep gönül gönüle olmak dileğiyle...
iki - sıfır- sıfır- dokuz hazırız bekliyoruz!!!!!hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
2009 da da listemize devam edeceğiz....
sevgiyle kalın....

kızlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşabiliriz die düşünmüştüm ama kimse gitmiyo heralde alman hastanesi ve bahçeci kliniğine

merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum almanyadan katiliyorum benimde 3 kez tüp bebek denemem oldu ve ilki tutdu ama hamileyken karnimda öldü ve öbür ikisi tutmadi buradan ümidimi kestim bende istanbulda yaptirmak istiyorum alman hastanesi iyi dediler taksimdeki dr halit erdem beyle konustuk gitmek istiyorum ama istanbula hic tanimiyorum hotel varmi yakinlarinda uygun fiyata bilen biri olursa lütfen beni bilgilendirsin gercekten alman hastanesi isinin ehlimi?

merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum almanyadan katiliyorum benimde 3 kez tüp bebek denemem oldu ve ilki tutdu ama hamileyken karnimda öldü ve öbür ikisi tutmadi buradan ümidimi kestim bende istanbulda yaptirmak istiyorum alman hastanesi iyi dediler taksimdeki dr halit erdem beyle konustuk gitmek istiyorum ama istanbula hic tanimiyorum hotel varmi yakinlarinda uygun fiyata bilen biri olursa lütfen beni bilgilendirsin gercekten alman hastanesi isinin ehlimi?
sevgili mutis aramıza hoşgeldin benimde doktorum halit bey. alman hastanesine ben çok güveniyorum, labarotuar ve doktor kadrosunun kalitesine... canım eğer geleceksen oteller pahalı olabilir. ama kamu misafirhaneleri var. öğretmenevi vs. internetten onların telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirsin. ben daha önce burdan vermiştim ancak mesajım silinmişti yönetim tarafından.. sen internetten bak taksime yakın bir çok kamu misafirhanesi var, onların fiyatları daha ekonomik ve güvenilir bence...a.s.

kızlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşabiliriz die düşünmüştüm ama kimse gitmiyo heralde alman hastanesi ve bahçeci kliniğine
ben gidiyorum rosecum. tüp bebek için ve çikolata kistimin tedavisi için. tüp bebekte ilaç tedavinde (yumurtam falan toplanmadı. transfer yapılmadı.) yaklaşık on gün sonra yumurtalarımdan biri erken çatlayınca tedaviyi kesti halit bey. artık önümüzdeki aylara nasip olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım.sen neler yaptın anlatırsan sevinirim. hangi aşamalardasın?a.s.

tesekkür ederim shenay kardesim insallah incelemeye calisicam adresleri.istanbula ilkkez gidicegimiz icin tedirgin oldum biraz malum bu isler özen istiyor hastanesi doktoru ama insallah Allah herkese yardim etsin peki siz ne asamadasiniz tüp bebekte?

ben gidiyorum rosecum. tüp bebek için ve çikolata kistimin tedavisi için. tüp bebekte ilaç tedavinde (yumurtam falan toplanmadı. transfer yapılmadı.) yaklaşık on gün sonra yumurtalarımdan biri erken çatlayınca tedaviyi kesti halit bey. artık önümüzdeki aylara nasip olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım.sen neler yaptın anlatırsan sevinirim. hangi aşamalardasın?a.s.

canım ben yarın iğneleri alıcam gidip klinikten en uygun klinik verio perşembe iğne vurmaya başlıorum inşallah sonrasında adet olmam gerekio oda yaklaşık olarak ayın 17si gibi olcak yani 10 gün sonra aşağı yukarı sonrada takibe başlanıp transfer olucak bi terslik olmazsa ay sonu yada şubat 1-2 gibi tranferim olucak öle hesapladım 2 kere bahçecide aşılama geçirdim ben

insallah hayirlisinla baslarsin Allah herkese yardim etsin bakalim beni neler bekliycek benim tedavime daha cok ancak yaza dogru iznimiz oluyor almanyada oldugumuz icin izin kisitli herseyin hayirlisi canimm

arkadaşlar bende 1 yıl önce alman hastanesinde mikroenjeksiyon denedim ve şu an bir kızım var çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim ayrıca düşük tehlikem vardı dr esra aksoyun yardımlarıyla onuda atlatdım bu merkezi düşünün derim

tesekkür ederim shenay kardesim insallah incelemeye calisicam adresleri.istanbula ilkkez gidicegimiz icin tedirgin oldum biraz malum bu isler özen istiyor hastanesi doktoru ama insallah Allah herkese yardim etsin peki siz ne asamadasiniz tüp bebekte?
ben teşekkür ederim mutiscim. kesinlikle haklısın özen göstermekte. çünkü sağlık sektörü özelliklede tüp bebek tedavisi artık ticari bir sektör haline gelmiş. çoğu sağlık kuruluşu bizleri hasta gibi değil de , müşteri gibi görüyor adeta. özen gösterip dürüst, güvenilir bir tüp bebek tedavi merkezi aramakta haklısın son derece. ayrıca hem maddi , hemde manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. ALLLAH hepiminizn emeklerini boşa çıkartmasın inşaallah.a.s.a.s.

canım ben yarın iğneleri alıcam gidip klinikten en uygun klinik verio perşembe iğne vurmaya başlıorum inşallah sonrasında adet olmam gerekio oda yaklaşık olarak ayın 17si gibi olcak yani 10 gün sonra aşağı yukarı sonrada takibe başlanıp transfer olucak bi terslik olmazsa ay sonu yada şubat 1-2 gibi tranferim olucak öle hesapladım 2 kere bahçecide aşılama geçirdim ben
hayırlı uğurlu olsun rose. şubatın başını bekliyorum

hayırlı uğurlu olsun rose. şubatın başını bekliyorum

canım ben 5. iğnemi vurdum ama acayip kaşıntı ve kızarıklıklar benek benek yapıo vurunca 1 sonra geçio az kaldı adet sinyalleri başladı adetimin 3. günü gidicem doktora işte heycan bastı yalnız beni shenaycım ya sendede varmı hiç umudum yoktu ama artık sanki olucakmış hemde ikizim olucakmış gibi hissediom çok heycan var hep bebek mağazalarının önünce takılıp kalıom eşimde kızıo tamam bende heycanlanıom ama sen abartıon dio herşeyi alasım gelio kaydirigubbakcemile3

slm kızlar alman hastanesınde 2.denememızı yaptırdık ama buseferkı dondurulmuş embiriyolar dok ali mesut bey şu an beklemekteyim testimın sonucunu ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbim hepimizin yar ve yardımcsı olsun isteyen herkese bebiş versın inş bana da inş

Ben de bu ay Bahçeci Kliniğinde 2. tüp bebek tedavimi olacağım. Daha önce başka bir klinikte 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptırdım, biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer asıl gebelik ile sonuçlanır. Arkadaşlar inşallah hepimiz bu yazı hamile olarak geçiririz:):)

bende bütün hastanelerle kontak kurmaya calisiyorum hepsine mail attim memorial, acibadam, fertijin, alman hastanesi simdi kafam dahada karisti hangisini secim inan heycanimda stresimde artiyor birde hic birini tanimiyorum ben bebek tutcakmi stresini buraktim acaba hangi hastane iyi diye düsünmeye basladim kizlar yardim edin hangis gercekten iyi? sizlerede allah yardim etsin tedavilere basliycaksiniz rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.

bende bütün hastanelerle kontak kurmaya calisiyorum hepsine mail attim memorial, acibadam, fertijin, alman hastanesi simdi kafam dahada karisti hangisini secim inan heycanimda stresimde artiyor birde hic birini tanimiyorum ben bebek tutcakmi stresini buraktim acaba hangi hastane iyi diye düsünmeye basladim kizlar yardim edin hangis gercekten iyi? sizlerede allah yardim etsin tedavilere basliycaksiniz rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.

Mutis'cim, öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah Allah hepimize bebişini kucağına almayı nasip eder. Hastane seçimine gelince, bende bu konuda 1 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçiren biri olarak pek deneyimli sayılmam ama Alman Hastanesi-Bahçeci Kliniğinde karar kılmamı etkileyen unsur, 1996 yılından beri tüp bebek konusunda çalışmakta olan bir hastane olmasıydı. Bence iyi bir tüp bebek merkezi açısından önemli olan, uzun yıllar istikrarlı bir şekilde ve neredeyse hiç değimeyen bir kadro ile çalışıyor olmasıdır. Yeni kurulan merkezleri kötülemiyorum ama ne kadar deneyimli olursa o kadar iyi olur gibi geliyor bana. İlk 2 denememi 4 yıl önce kurulmuş olan bir merkezde yaptırdım. Şikayetçi değilim ama 13 yumurta toplanıp sadece 1 tane döllenince biraz düşündürücü oldu benim açımdan. Bu sefer ne olacak hep birlikte göreceğiz inşallah. Allah sana da seçiminde kolaylık versin, umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

Ben de bu ay Bahçeci Kliniğinde 2. tüp bebek tedavimi olacağım. Daha önce başka bir klinikte 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptırdım, biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer asıl gebelik ile sonuçlanır. Arkadaşlar inşallah hepimiz bu yazı hamile olarak geçiririz:):)

inşallah canım dua ve dileklerimiz hep aynı sana katılıyorum ve amiiiiiiiiiin diyorum.:emir_bebek:

slm kızlar alman hastanesınde 2.denememızı yaptırdık ama buseferkı dondurulmuş embiriyolar dok ali mesut bey şu an beklemekteyim testimın sonucunu ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbim hepimizin yar ve yardımcsı olsun isteyen herkese bebiş versın inş bana da inş

Amiiiiiiiiiiiin, inşallah...test günün ne zaman? sonucu bizde seninle heyecanla bekliyoruz:CüvCüv:

canım ben 2 kere aşılama geçirdim bahçecide ali mesut doktorum ama yine tüp bebeği aklımda hiç tereddüt olmadan orda yapıorum çünkü çok güveniyorum olmazsada allahın bildiği bişey vardır dicem tabiki çok üzülürüm ama bana hep ikizim olcakmış gibi gelio zaten kızlarada ordaki hemşirelere sözüm var artık baya yakın olduk kocaman bi pasta alıcam hamile kaldığımda çok nazlıyım ama sabırla ilgileniolar benle:emir_bebek::emir_bebek:

mutiscim bende senin gibiyim kafam çok karışık sizleri takip ediyorum sürekli bende tüp bebek merkezi araştırıyorum ben2003 den beri hakan yaralının hastasıydım iki aşılama üç tüp bebek yapdık olmadı şimdi başka yerde denemek istiyorum bu son denemem olacak o güzden stres yapdım

Back