E
EU2
Ziyaretçi
sevgili oxygencim;
ben şu an hem çikolata kistlerim için hem tiroit hastalığım için hemde adet düzensizliğine yönelik olarak akupunktur ve nöral terapi görüyorum. şu ana kadar üç seansa girdim .bayram girince bu hafta kaldı. ama pazartesi falan devam edecek yine. haftada iki seans girmem gerkiyor. umarım işe yarar. biraz canım yanıyor ama napalım işte katlanıyorum.
hem maddi olarak , hemde manevi olarak insan yıpranıyor ama hayırlısı....
eğer işe yararsa bu ay belki başlayabiliriz tüp bbek tedavisine....
çünkü ben iki kez ameliyat olduğum halde ameliyatımdan onbeş gün sonra bile çikolata kistlerim oluştu, sürekli büyüyor da...
birde ameliyat sonrası adet düzensizliği başladı. o yüzden tüp bebeğe bir türlü başlayamadım.
bu ay doğum kontrol ilacı desolett kullandım. bakalım bi taraftan akupunktura devam edeceğim.
dr emel hanımla görüştüm benim gibi iki zor vakada düzenli akupunktur tedavisi görenlerde pozitif sonuç almaya başlamışlar.
herşeyin hayırlısı tabi canım.
herşey ALLAHTAN....
DERTTE DERMANDA....a.s.a.s.a.s.
hayırlısıyla inşallah tedavinin sonucunu alırsın canım,sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun zaten bundan sonrası da sadece yüce allaha sığınmak çok sabırlı olmak gerek sanırım,rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş her halimize şükr etmeliyiz... akupunktur ile ilgili tüp bebek dr.nun görüşünü aldın mı canım?? tedavinin ilk günlerindesin ama hissettiğin değişiklik varmı...??kaydirigubbakcemile5