• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
sevgili oxygencim;
ben şu an hem çikolata kistlerim için hem tiroit hastalığım için hemde adet düzensizliğine yönelik olarak akupunktur ve nöral terapi görüyorum. şu ana kadar üç seansa girdim .bayram girince bu hafta kaldı. ama pazartesi falan devam edecek yine. haftada iki seans girmem gerkiyor. umarım işe yarar. biraz canım yanıyor ama napalım işte katlanıyorum.
hem maddi olarak , hemde manevi olarak insan yıpranıyor ama hayırlısı....
eğer işe yararsa bu ay belki başlayabiliriz tüp bbek tedavisine....
çünkü ben iki kez ameliyat olduğum halde ameliyatımdan onbeş gün sonra bile çikolata kistlerim oluştu, sürekli büyüyor da...
birde ameliyat sonrası adet düzensizliği başladı. o yüzden tüp bebeğe bir türlü başlayamadım.
bu ay doğum kontrol ilacı desolett kullandım. bakalım bi taraftan akupunktura devam edeceğim.
dr emel hanımla görüştüm benim gibi iki zor vakada düzenli akupunktur tedavisi görenlerde pozitif sonuç almaya başlamışlar.
herşeyin hayırlısı tabi canım.
herşey ALLAHTAN....
DERTTE DERMANDA....a.s.a.s.a.s.

hayırlısıyla inşallah tedavinin sonucunu alırsın canım,sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun zaten bundan sonrası da sadece yüce allaha sığınmak çok sabırlı olmak gerek sanırım,rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş her halimize şükr etmeliyiz... akupunktur ile ilgili tüp bebek dr.nun görüşünü aldın mı canım?? tedavinin ilk günlerindesin ama hissettiğin değişiklik varmı...??kaydirigubbakcemile5

hayırlısıyla inşallah tedavinin sonucunu alırsın canım,sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun zaten bundan sonrası da sadece yüce allaha sığınmak çok sabırlı olmak gerek sanırım,rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş her halimize şükr etmeliyiz... akupunktur ile ilgili tüp bebek dr.nun görüşünü aldın mı canım?? tedavinin ilk günlerindesin ama hissettiğin değişiklik varmı...??kaydirigubbakcemile5
çok haklısın canım... herşeyin hayırlısı... zorluk sıkıntı çekilmeden de hiçbir şey elde edilmiyor hayatta... sabırlı olmak lazım ...sıkıntı çekmeden birşeyleri dilemek istemek olmaz... emek vermeliyiz ve ne olursa olsun şükür etmeliyiz ki rabbimizden dilemeye istemeye yüzümüz olsun...
akupunktur tedavisini de zaten tüp bebek merkezinin olduğu hastanede alman hastanesinde görüyorum. akupunktur tedavisine başlar başlamaz akupunktur doktorum kadın doğum doktorumla görüşmüş zaten. onunla paslaşıyorlar arada.
akupunktur tedavisi olumlu gidiyor herhalde... çünkü ameliyattan sonra ayda iki kez adet olurken bu ay hem kullandığım desolett ilacından hemde akupunkturdan adetimin 25. günü ve ben hala adet olmadım çok şükür.
sanırım düzene girmesine yardımcı oldu...birde sol tarafımda yumurtalıktaki çikolata kistlerinden dolayı bazen çok sancım oluyordu çok şükür şimdi o sancım yok...gerçi daha üç seans gördüm ama bilmiyorum...
gelişmelerden seni haberdar ederim yine...
allaha emanet ol... kendine dikkat et...haberlerini bekliyorum...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

iki tedavinin de aynı merkezde olması çok iyi olmuş, başarı şansın dr.ların birbiri ile paylaşımına da bağlı tabii.regl düzensizliğinin düzelmesi tedavinin en önemli aytıntısı dimi canım.ben inanıyorum bu tedavinin sonucu olumlu oucak tatlım.... ayyyyy benim de yarın test günüm ,nasıl heyecanlıym bir bilsen ....bugün eşimle dışarıdaydık bol bol gezdim stres attım takıntılarımdan kurtuldum.çok iyi geldi..... bakalım yarın beni neler bekliyo???her iki sonuca da hazırladım kendimi ,olmasa da sabr etmekten ,şükr etmekten başka yapılacak bişey de yok..herşeyin önce hayırlısı ,hayırlı olanı ... öptümm canımm...

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar:Şenizkaramelli nescafecim ssen transferi bekliyordun ne yaptın? merak ettim seni.
nasılsın ? umarım şimdiye kadar olmadığın kadar iyisindir.
BİZLERİ MERAKTA BIRAKMA. SENİN İÇİN HAYIRLI OLACAK HABERLERİNİ BEKLİYORUM.

[ı]glsn ne yaptın[/ı]?

Ikimizin tedaviye başlama süreci yakındı çünkü. Kasım sonu aralık başındaydı. Nasılsın iyimisin?
Tedavi öncesi kendini nasıl hissediyorsun?
Bizleri bilgilendir gelişmeler hakkında.

[ı]anastasya ne yaptın?[/ı]

senin hamileliğin nasıl gidiyor.
Meraklandırma arada sırada yaşadığınıza dair selamlar yazın buraya bilelim.
Listeye eklenince kurtuluş yok benden.
Kendinizi nasıl hissettiğinize dair yazın buraya.

Teşekkür ederim cnm iyiyim sağol. Sende akupunktur tedavisine başlamışsın hayırlı olur inş cnm.

Tsh yüksek çıktığı için tedavim 1 ay kadar ertelenmişti ve bu konu ile ilgili muayenem vardı doktorum beni kliniğin aile hekimine yönlendirmişti ve gittim.
Fakat yapılan görüşmede tedavinin daha da uzayabileceğini yani ertelenebileceğini söyledi çünkü öncelikle beni hazırlamak istediğini diyet yaparak kilo vermemi hatta vermemizi eşimle birlikte istedi ayrıca bazı testlerr yaptırdım orada kullandığım ilaçla tsh ın normale döndüğünü gördüm ve sevindim. Ardından da diyete başlıycaz devamında yürüyüş egzersiz gibi..böyle olmasına ertelenmesine üzüldüm ama yapacak bişey yok önemli olan herşeyin sağlıklı iyi hayırlı bi şekilde olması inş. bakalım artık en kısa zamanda bende elimden geleni fazlasıyla yaparak ve olumlu sonuçlar almak ümidi ile tedavime başlarım.

Bu arada ben kliniğe gittiğimde ilk muayenemi Prof. Mustafa Bahçeci ye yaptırmıştım. Sonraki gidişimde Op Dr Ali Mesut yaptı. Kendisi benim doktorum olacakmış hayırlı olur inş.

Son düzenleme:
:dance:Kızzlaarr ben de hamileyim az önce öğrendim test sonucumun değeri 840.50 çıktı....:teytey::hooray:

ooooooooo çok güzel bir değer arkadaşım çok tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürürsün

ooooooooo çok güzel bir değer arkadaşım çok tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürürsün

çok sağol canım ,değerim bayağı yüksek 3 embriyo da tutmuş galiba ..korkularım başladı şimdiden ya bişey olursa diye..3 embriyonun rahimde yerleşimi ,gelişimi sağlıklı olur mu acaba ??

Teşekkür ederim cnm iyiyim sağol. Sende akupunktur tedavisine başlamışsın hayırlı olur inş cnm.

Tsh yüksek çıktığı için tedavim 1 ay kadar ertelenmişti ve bu konu ile ilgili muayenem vardı doktorum beni kliniğin aile hekimine yönlendirmişti ve gittim.
Fakat yapılan görüşmede tedavinin daha da uzayabileceğini yani ertelenebileceğini söyledi çünkü öncelikle beni hazırlamak istediğini diyet yaparak kilo vermemi hatta vermemizi eşimle birlikte istedi ayrıca bazı testlerr yaptırdım orada kullandığım ilaçla tsh ın normale döndüğünü gördüm ve sevindim. Ardından da diyete başlıycaz devamında yürüyüş egzersiz gibi..böyle olmasına ertelenmesine üzüldüm ama yapacak bişey yok önemli olan herşeyin sağlıklı iyi hayırlı bi şekilde olması inş. bakalım artık en kısa zamanda bende elimden geleni fazlasıyla yaparak ve olumlu sonuçlar almak ümidi ile tedavime başlarım.

Bu arada ben kliniğe gittiğimde ilk muayenemi Prof. Mustafa Bahçeci ye yaptırmıştım. Sonraki gidişimde Op Dr Ali Mesut yaptı. Kendisi benim doktorum olacakmış hayırlı olur inş.
SEVGİLİ GLSN NERELERDESİNYAHU? ÖZLETTİN KENDİNİ?
merak ettim neler yaptığını yazmışsın. bende aylardır bekliyorum hep bir aksilikler çıkıyor canım seni çok iyi anlıyorum. herşeyen hayırlısı. benimde tsh yüksekti. zaten hipotiroit hastasıyım. tedavi görüyorum. senin kaçtı? tedaviye almadığına göre bayağı yüksektir herhalde? yazarsan sevinirim.:nazar:

:dance:Kızzlaarr ben de hamileyim az önce öğrendim test sonucumun değeri 840.50 çıktı....:teytey::hooray:
canım hayırlı uğurlu olsun. inan yeni okudum mesajını. çok ama çok sevindim. inşaallah hayırlısı ile evlatlarını kucağına da alırsın. umudunu yitirmemek ne güzel di mi? allahım vereceği zamanı iyi biliyor. kendine artık daha da dikkat et tamam mı?

canım hayırlı uğurlu olsun. inan yeni okudum mesajını. çok ama çok sevindim. inşaallah hayırlısı ile evlatlarını kucağına da alırsın. umudunu yitirmemek ne güzel di mi? allahım vereceği zamanı iyi biliyor. kendine artık daha da dikkat et tamam mı?
ve gelişlemerden bizleri haberdar et... sakın ağır kaldırma. gerçi sen ne yapacağını benden iyi bilirsin....

tüp bebek fiyatları konusunda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
yusencim alman hastanesi'nde 2350 euro tüp bebek tedavisinin fiyatı. buna embriyo saklama da dahil. artı tedavinde kullanılacak ilaçlar tabi... artık sgk ile anlaşması iptal olmuş. umut tüp bebek merkezi'nin sgk anlaşması var orada raporlu gidersen 1850 euro fiyatı. umut tüp bbek merkezi de alman hastanesi'nin bir kolu zaten....
hayırlısı olsun canım.

15-12-2008 16:15
pirpiray

bende heyecanımı paylaşmak istedim . KK ya yenı üye oldum müthişmiş yahu . herkes nekadar içten coskulu tam bir kadın dayanısması.
bende Alman Hastanesi,Bahceci Kliniğinde tedavi görüyorum. hıkayem ilginc cunku tuplerim tıkalıymıs 2.cocuguma hamıle kalamadım yani düşünsene 1 cocugum var ama kısırsın şansın yok tüpbebek diyolar . Ben duymamıstımki dahaönceden tüpbebek ne tedavi ne ? .. Ekipten sevgili dr. Erbil Yağmur okadar detayla anlaşılır bir dilde anlattıki sorunu ki cok önemli bu .ikna oldum ameliyat sonucu acılamayan tıkanıklıkla artık bende tüp bebek tedavisine başlayacagım. herkes okadar şefkatliki kendimi cok güvende hissediyorum .eğer Tüplerinde tıkanıklık olanlar varsa yazısabilirim . destegimi vermek vede destek alanilmek için . hadi bayanlar yazısalım yasadıklarımızı....
sevgili pirpiray da aramıza yeni katıldı. problemi benimle aynı sayılır. onunda tüplerinde problem varmış....
herşeyin hayırlısı canım... burdan yazışabiliriz...

darısı sizin başınıza,inşallah iyi haberlerini alacağım senin de,ben inanıyorum ... rabbim isteyen herkeze versin,herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşaalllahh...Şeniz dualarım seninle....öptüm canım..

darısı sizin başınıza,inşallah iyi haberlerini alacağım senin de,ben inanıyorum ... rabbim isteyen herkeze versin,herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşaalllahh...Şeniz dualarım seninle....öptüm canım..
sevgili dostum oxygen kendini bir hamile olarak nasıl hissediyorsun anlatsana biraz....
probleminden ve tedavin nasıl oldu paylaşırsan hangi ilaçları kullandın...puregon 300/600/900 hangisiydi? tüm arkadaşlara da umut ışığı olursun hem di mi?

shenaycıımm,hamile olduğumun tek belirtisi sanırım kasık ağrım oldu..başka hiç bir belirtim yok şu ana dek zaten..ama bu gün çok asabiyim herşeye sinirlenir bi ruh halim var..okuduklarıma göre bu ruh halim normal sayılıyo ama gel de anlat bizimkilere anlayan mı vaaarr......kendime dikkat ediyorum tabii,endişelerim var acaba keseyi görecek miyim diye??benim sorunum rahimde genetik myom ..ilaçlarla ,tedavimde myomlu gebe hiç kalmadım,ameliyatla aldırdık.ameliyatın üstünden 1 yıl geçmesi gerek dedi dr. normal gebe kalmam için hiç bi sebeb yoktu artık.eşimin tüm testleri iyi çıktı sorun bendeydi ama en son hiç bişey bulunamayınca stres teşhisi koyuldu..1 yıl daha geçti böylelikle sonra direk tüp istedik cem beye gittik..tüp tedavisinde önce adını hatırlayamıyorum ama bi doğum kontrol hapı ile başladım yan etkilerinin tümünü görünce çok ağır gelmişti bana, dr.kesti hemen.. sonra iğnelerim gonal f ,daha sonra tek doz cetrodıt galiba kullandım.en son zaten yum çatlatıcı oldum.38 yum toplandı canım fakat ilk 3 yum. transfer edildikten sonra geride 4 yum.kaldı bizde dondurttuk....ilk transferim negatif çıktı ,3 dondurulmuşlarımla3 aralık ta transfer yapıldı bana sonucumuzu pozitif aldık. hayırlısıyla...27 aralık kese ve kalp atışı için gidiyorum korkularım da var,hala inanamıyorum,yakınlarıma söyleyemiyorum sadece ailemiz biliyo hamile olduğumu ..onlara da .ısrarla kimse bilmesin diye tembihliyorum...nedeni ise herkez bişey soracak herkeze aynı şeyleri söylemeyi şu an ki ruh durumumla kaldıramam canım sıkılırım ...zaten çok sıkıntılı zorlu bi süreçten henüz ben çıkmamışken bi de karmaşanın içine girmeyi istemiyorum..sadece eşimle aramzda kaldı tüp bebek yaşantımız.....içimde bişeylerin hayat mücadelesi verdiğini hissediyorum çook dikkatli vücudumu dinlersem anlıyabiliyorum...rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın,inşalllah tüm isteyenler bebeklerine kavuşur inan hep dua ediyorum sizlere....canım bizim de 6 yıllık evliliğimizden sonra bu mutluluk kısmetmiş,zaman aslında çoookk uzun geçti ama tüm yaşananlarda elbette vardır bi hayır..ben hiç bir zaman ümitsizliğe düşmedim asla olmaz demedim, bi gün .... diye hep sabırla bekledim asla ümitsiz olmayın elinizden geleni yapın rabbim boş çevirmeyecektir taattlımm...

SEVGİLİ GLSN NERELERDESİNYAHU? ÖZLETTİN KENDİNİ?
merak ettim neler yaptığını yazmışsın. bende aylardır bekliyorum hep bir aksilikler çıkıyor canım seni çok iyi anlıyorum. herşeyen hayırlısı. benimde tsh yüksekti. zaten hipotiroit hastasıyım. tedavi görüyorum. senin kaçtı? tedaviye almadığına göre bayağı yüksektir herhalde? yazarsan sevinirim.:nazar:

Teşekkürler cnm.
Kesinlikle öyle keşke hiç çıkmasa bu terslikler... inş en kısa zamanda atlatırsın bu tsh sorununu cnm şimdiden geçmiş olsun diyorum.
Benim en son 6.6 çıkmıştı ve ilaç vererek bi dahaki aya bırakıp aile hekimi murat berksoya yönlendirmişlerdi. Murat beye gittiğimde de bi çok test istedi onları yaptırdık bu arada tsh ım normale dönmüştü 2 küsürlü çıkmıştı fakat öncelikle bizden diyet yürüyüş yaparak kilo vermemizi istedi şu an onları uygulamaya çalışıyoruz cnm yılbaşından önce de görüşmeye gidebiliriz bakalım devamında neler olacak bende çok merak ediyorum. Senin doktorun kimdi cnm ?

Shenay34 Doktorun Halit bey miş cnm. Benimkisi de Ali mesut olacak sanırım ama benim aklımda da süleyman bey ve halit bey var ne yapsam bilemiyorum bakalım zaman göstericek. Senin bi bilgin var mı Ali bey hakkında cnm?

Back