ESTAĞFURULLAH ne demek çok uzattım falan. öyle şey olur mu ALLAH aşkına.
merhaba rrose...
bende 1,5 yıllık evliyim, 26 yaşımdayım. bende evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak için uğraşmaya başladım. çünkü ben 2000 yılında endometriozis ameliyatı geçirmiştim. çok ağır bir ameliyattı beni için. doktorum evlenirsen çocuk sahibi olmak için mutlaka tedavi görmen gerekir demişti. bu yüzden bende zaman kaybetmek istemedim. evlenir evlenmez bu bilinçle başlamıştım. çevremde yakınlarım (çoğu sağlık sorunum olduğunu bilmeyen insanlar) "ya daha yaşın genç! ne acele ediyorsun "diyorlardı. bilmiyorlardı ki benim için hep zaman aleyhime işliyor... tabi bende pek çoğuna senin gibi buna eşimin ailesi de dahil "daha erken çocuk istemiyorum " diyorum. halbuki YALANNN!! çok istiyorum. bebeğim olmasını, ona tüm bildiğim herşeyi öğretmeyi, onunla öğrenmeyi, ondan da öğrenmeyi...
benimde etrafımdaki benimle aynı yaştakiler çoktan çocuk sahibi oldu, hatta ikinci yapan bile var. hatta benden beş-altı yaş küçük olup evlenip hemen hamile kalanda var. ama napalım bizlerde bu hayatta bununla deneniyoruz işte.
herkesin sınavı, sınav salonu, sorulacak soruları AYRI! öyle değil mi?
tüm bu yaşadıklarıma rağmen kendimi iyi hissetmemi sağlayın bir şey var.
o da güvenilir ve bu işi en iyi yapan yerde olmanın verdiği huzur...
olsada olmasada bu işi en iyi yapan , en doğru yerdeyim. benim için doğru olan zamanda tedavim başlayacak..
umarım eşinin tedaviye cevabı olumlu olmuştur ve sağlığına kavuşmuştur. bu konuyla ilgili keçiboynuzu kürünün faydasını anlatmaya gerek yok sanırım....
ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN...