Allahını seven bir el atsın kafayı yemek üzereyim

Ay ara sayfaları okudum da fikrim değişti.
Bir sorunu olabilir nişanlınızın performansla ilgili ondan böyle yanaşmıyordur. Mıncırması da sevdiğinden veya bak elliyorum dokunuyorum deme isteğinden olabilir.
Yalnız adama çok psikolojik baskı yapmışsınız. Sizin için vazgeçilmez bir konu ise ayrılın bitirin. Böyle baskılamayın.
Bence cinsellik çok önemli ama sevgilimde böyle bir şey yaşasam terk etmekle tehdit etmeden önce daha ılımlı olur konuşurdum.
Önce sustum sonra konuştum sonra bir daha konuştum. Baktım adam takmıyor çektim resti. Tehdit değildi gerçekti. O bırakmadı gitmeme izin vermedi.

Adam seks makinesi mi yani.Isterse yapar her gün her gün zorlamanın anlami yok.Ilk basta hevesi çok. Ama simdi elinin altindasiniz evlilikte de boyledir bu iki taraf ayni anda ister.Ayda 1 olmuyor ki.Adamcagiza üzüldüm öpülmekten bile usanmış. Ayrica bosverin hazırlığı falan giyin polar pijamayi tavsanli çorabı. Adam istesin yeter ki o bile cekici gelir.Yarin coluk çocuk olacak yorgunluklar artacak.Hayat evlilik sadece seksten ibaret degil.
Ya adam öpüşmekten değil ben ısırılmaktan usandım. Ben adamı ellemiyorum ki neyden usansın kendi yapıyor

Bazı kadınlar, aşkta çok mutlu olduğu zaman da cimsel doyum yaşarmış. Yani olmasa da olur. Sevgiliniz de o modda sanki.

Biraz fazla üstüne gitmişsiniz, o da kendisinde baskı oluşturmuş diye düşünüyorum.
Ben bu sebepten ayrılmazdım ben galiba, bilmem ki?

Selamlar,
Biraz cinsel içerikli olabilir. Ama rahatsız edici derecede değil.

Nişanlıyım. 1 yıldır beraber yaşıyoruz. 1 yıldır da cinsel hayatımız var. İlişkimizde para pul(bütçemiz ortak, bana sormadan gömlek dahi almaz) saygı sevgi hiç bir sorunumuz yok. Sorun yaşadıkça 1 yıl içinde birer birer çözdük. Birbirimize uyum sağladık. Nişanlım evcimendir. Ev işine de yardım eder. Kariyerime en büyük destekçimdir.

Akşam işten geliriz sarmaş dolaş otururuz yatana kadar. Uyurken de sımsıkı sarılır, öper koklar. Sürekli dokunur, sever ve ısırır. Her yerim çürür hatta.

Ama cinsellik konusunda bir garibiz ve ben bunu çok kafama takıyorum artık. Birlikte yaşamaya başlamadan evvel sürekli birlikte olmak isterdi, ben istemezdim. Şimdi tam tersi. Başta dersini çalış vs bahane üretiyordu, sonra ben öperken dudaklarını kasmaya başladı. Onu öperken yoruluyorum o derece. Sonra direk reddetmeye başladı. Kaç kere ayrılma noktasına geldik bu sebeple. Hep regl dönemime kadar düzelip başa sardı.

Son seferinde istiyorum ama inat edip, bastırıyorum yoksa kendimi sana ezdirmiş olacağım falan dedi. Neymiş ben onu her an terkedecek gibi davranıyormuşum. Bunun sonucunda ben tabii patladım, ağladım falan. Neyse sonra iş seyahati için şehir dışına gidecektim, o hafta düzeldi. 2 günde bir 2şer 2şer gidiyordu, hep o istiyordu. Sonra döndüm, seni çok özledim vs yine çok güzel gitti. Sonra araya regl girdi, onun da sınavı vardı. Bekledim sınav bitti. Sınav akşamına hazırlık yapmıştım biraz. Bana dediği ben romantiklik sevmiyorum, mum falan bırak şunları. Ben de o akşam film koptu. Ben sana değil o ilk baştaki adama aşığım beni kandırdın dedim. Böyle bir ilişki istemiyorum dedim... Neyse uzatmayayım. Söz verdi, ben her şeyi düzelticem özür dilerim falan dedi.

Ertesi günde evdeydik. Bana yemek yaptı, kahvaltı hazırladı, film izledik beraber. Akşam oldu yanına uzandım öpüyorum. Dudaklar yine kaskatı. Seni öperken yoruldum ne oluyor yine dedim. Ben öpüşmeyi sevmem dedi. Ben de 1 yıldır şimdi mi söylüyorsun dedim. Özür dilerim söylerim bundan sonra dedi. 5 dk öpüşmek bana anormal geliyor dedi. Yanağımdam öp dedi. Sonra mevzu aynı yere geldi. Sana göre her gün mü olmalı dedi? Ben de her gün değil ama bu da anormal dedim. Eskiden böyle değildi neden dedim? Nedenini niye arıyorsun boşver sen de isteme dedi. Çözüm olarak ben olsam sadece partnerim isteyince yapardım dedi. Ben de böyle devam etmek istiyorsa ayrılmamız gerektiğini söyledim döndüm arkamı. Geldi sarıldı ve uyudu.

Bu arada nikah tarihi almak üzereyiz. 1 gün önce artık hazırlıklara başlayalım diye o açtı konuyu. Ben de erteliyorum bu yüzden. Evlilik süreciyle alakalı da sorun yok. Ailelerle aramız iyi.

Bana bir akıl verin? Ha ben bu adama ne yapayım? Nasıl bir yol izlemem lazım? Sırf nu yüzden bütün olumlu özelliklerini kesip atamam. Bir de bu beni çok etkiliyor artık. Moralim çok bozuldu. Ofis günümü kaydırdım. Bu saate kadar yataktan çıkamadım, uyuyamadım da.
Ben büyük bi sıkıntı göremedim
Sadece uzun zamandır evli moduna geçmiş adam
Eşimle 12 -13 senedir özel hayatımız mevcut, son 2 yıldır böyleyiz diyebilirim. Bizim çocuktan sonra böyle oldu, sizde çok erken olmuş. Ama nihayetinde neredeyse herkesin geldiği nokta bu bence

Bir tek kadınlar mi bunaliyor cinsellikten ee adamda bunalmış ilk bir yil cicim ayıydı şimdi artik yerine oturmuş bir cinsel hayat istiyor adam demekki. Sen biraz daha cinselliğe düşkünsün o biraz pasif sana göre. Herkes öyle olmak zorunda değil genelde çiftler böyle biri durgun biri daha düşkün. Çok nadir ayni olanlar. Yilla alakasi yok sıkılabilir valla okuduğum da acaba nişanlısı ben miyim dedim 😁.

Bir an önce sepetleyin beraber yaşamanız iyi olmuş tanımışsınız işte.

Bu ne ya okurken benim libidom düştü.

Allah aşkına şu düşük libidolular birbirini bulsun, ayda bir gül gibi geçinip gitsin, bizim gibilerin başına bela olmasın.

Malesef artik ayni evi paylasip birliktelik yasadiginiz icin evliligi yasamadan cicim aylariniz bitmiş. Cogu evlilikler ilk yilin sonuna kadar hamilelik veya doguma kadar güzel gecer sonra normal ilşkiye donusur. Sizinki biraz erken olmus. Yani birliktelik yasamamıs olup evlenseydiniz 1. Yilin sonlari yine boyle olacakti. Fragmani yasamissiniz ve olagan gercekleri nikah oncesi gormussunuz.

Malesef artik ayni evi paylasip birliktelik yasadiginiz icin evliligi yasamadan cicim aylariniz bitmiş. Cogu evlilikler ilk yilin sonuna kadar hamilelik veya doguma kadar güzel gecer sonra normal ilşkiye donusur. Sizinki biraz erken olmus. Yani birliktelik yasamamıs olup evlenseydiniz 1. Yilin sonlari yine boyle olacakti. Fragmani yasamissiniz ve olagan gercekleri nikah oncesi gormussunuz.
Hah tercüman oldunuz hissiyatalrima 👏👏👏👏👏

Agzınızda koku oluşmus olabilir mı acaba ne bileyim mide rahatsızlığı falan? Yoksa ben opusmeyı sevmiyorum demesi dudaklarını kasması normal degil yanı birden bire

Bence çok üstelediğiniz için oluyor olabilir. Bir de nişanlınızda isteksizlik olabilir. Bunun için doktora gidebilir. Hormonlarla ilgili sonuçta. Çok doğal. Her insan her dönem aynı olacak diye bir şey yok.

Bütün açıklamalarınızı okumadım ama ben nişanlınızda bir sorun olduğunu düşünmedim.
Kimi insanın normali hafta 1-2'dir, kimi insanın iki günde bir.
Bence sadece uyumsuzsunuz. Siz iki günde bir ikişer ikişere hazırken o kafa olarak da beden olarak da hazır olamıyor demek ki.
1 senedir aynı yerdeyseniz evlenince de bu düzende olur. Bu size yetmeyecekse ayrılın.

Sürekli ısırıp morartmasının amacı nedir anlamadım ama o kısmı normal bulmadım.

Konusma yapma ,konusmak ise yaramaz.Sen yaradi sanirsin tekrar nükseder.Cinselligi unutmuş gorün ve öpmeye de calisma onu .En azindan bi süre gözlemle napacak.Degisedebilir tavri ,degismeyedebilir.Bir de ailelerden sikintı yok,maddiyat derdi yok ,mahalle baskısi yok anladigim kadariyla.Keyfince evleneceksin.Bu sebeple günlerini kendine zehir etme lütfen.Bi orta yolu elbet bulursun.Beraber yasamayi,evlenmeden cinselligi tecrube edebilmişsin.Bunlar güzel imkanlar bence.

SİZ HATAYİ EN BASTA AYRİ EVE CİKMAKTA YAPMİSSİNZ BENCE ADAM HA EVLENMİS HA EVLENMEMİS SİZLE YASAYACAGİNİ YASAMİS Bİ HEYCAN BİRAKMAMİSSİNZ SONRASİ İVİN VE BUDA MONOTON HALA GETİRMİŞ HAYATİNİZİ O SİZİN PESİNİZDEN KOSMASİ GERKİRKEN SİZ BİRAZ LİBİDOSU FAZLASİYLA YUKSEK DAVRANİSLAR SERGİLEYİP ONUN GOZUNDE O KADARDA GOZDE Bİ BAYAN HİSSİYATİNİ AZALTMİSSİNZ
Yeni bir indie rock grubu kurarsam adını “gözde bayan hissiyatı” koyacağım

Sorun nasıl çözülür bilmem bildiğim tek şey mutlu evliliğin %80 nini uyumlu cinsel hayat oluşturuyor. Evlenmeden önce bunları yaşamanız belkide iyi olmuştur.

X