Bu karşılıklı isteyerek yapılan bir şeydir. Biri istiyor diğeri istemiyorsa isteyen istemeyeni zorlarsa o kişi iyice istememeye başlar. Siz biraz fazla üstüne gitmişsiniz ve bunu sorun etmişsiniz bence. İnsanların libidoları dalgalanabilir. Bazen çok bazen da daha az olabilir. Kendimden örnek vereyim. Benim eşim de başta çok istiyordu ve bana fazla geliyordu; onun kadar istekli değildim sonra bir uyum yakaladık kısa bir süre; ama yaklaşık 1 yıl sonra tam tersi oldu durum (aynı sizin şimdiki durumunuz gibi) Ben daha çok istiyor o daha az istiyordu. Ben de eşime sordum o da 1e ilk başlardaki kadar çok olmaz ki bu normal1 dedi yaaa ama neden? falan oldum ben içimden ama hiçbir zaman üstelemedim. Biraz geri çekildim. Sonra zamanla benim libidomun o alevli hali duruldu onunki de normale döndü, uyumu tekrar yakaladık. Sanırım biz kadınlar daha geç açılıyoruz, bizde zamanla artıyor, erkeklerde ise tam tersi başta çok alevli oluyor sonra zamanla duruluyor. Tam uyum yakaladınız mı mükemmel oluyor ama bazen de biriniz yükseklerde gezerken diğeri daha altlarda takılıyor olabilir. Bu sorunu ne kadar büyütürseniz sorun da o kadar büyür, bu yüzden cinsel ilişkiniz size göre seyrek de olsa devam ediyorsa fazla üstüne gitmeyin. Eğer başka bir sorun yoksa aranızda ve ten uyumunuz da varsa zamanla yeniden uyum yakalarsınız gibime geliyor.