Allahını seven bir el atsın kafayı yemek üzereyim

Heh ya bir de aynı eve çıktık diye kızıyorlar. En azından erken farkettim durumu. Hayır evleri ayırayım diye düşündüm de evlenince yine aynı nane. E o zaman ben aynı evdeyken bu sorunun hal çaresine bakayım dedim
En iysini yapmissiniz dunyaya bi daha gelsem evlenmeden once ayni evde yasarim bi bakarm nasiliz anlasabiliyor muyuz her acidan, siz mesela evlenp boyle bi deneyim yasasydiniz bi de ustune mutsuzluk duzelir mi acaba diye senelrce medet umma en sonunda belki de bosanma vs ugrasacaktiniz. Simdi bi kelimenize bakar iliskiyi bitirmek.

Bizim ülkenin mottosu " yiiiaa sen nasıl nikahsız cinsel ilişki yaşarsın? Bak gördün mü mikemmel kadın olamadın adam soğudu." peh.
Libidona sağlık kız.
Sevdiği ya da sevmediği adamla sırf evli diye görev gibi ilişkiye girenler kızı kınıyor iyi mi.
Her neyse. Bence sevgilinin bir sıkıntısı var ve stres yapıyor. Belki performansı etkilenir diye kafaya takıyordur. Belki vicdanen rahatsızdır bilemem.
Düzgünce konuşup karar verin, biraz zamana bırak bakalım. Sen talep etme.
Vallahi cinselliği partnerine ödül veya ceza olarak kullanan kadınlara hep kızardım. Erkek versiyonunu buldum iyi mi? Üstelik benim de ilk bu adam yani hani benim de hevesim var.

Heh ya bir de aynı eve çıktık diye kızıyorlar. En azından erken farkettim durumu. Hayır evleri ayırayım diye düşündüm de evlenince yine aynı nane. E o zaman ben aynı evdeyken bu sorunun hal çaresine bakayım dedim
nısanlınız sureklı dıbınızde mırc mırc ama ılıskıye gelınce ıstemıyor dırek sonuc odaklı hanı opusme yok kendısı dokunup parcalıyor :) ısırıyor ama sız opmek ısteyınce kaskatı kesılıyor
cınsel problemı var ıktıdarsızlık olabılır

Bence çok üstüne düşmüssunuz o yüzden itiyor olabilirsiniz bana anormal gelmedi davranislari herkes dakikalarca öpüşmek istemeyebilir yada kaçan kovalanır mantığı sizi isteksiz görüp o yaklaşmak istiyordur daha çok hoşuna gidiyordu falan ne biliyim kendine göre bı sürü açıklaması olabilir bunun için bir sürü olumlu yönü varken evlilikten vazgecmekte ne biliyim bence tuhaf olur.
Katılıyorum

nısanlınız sureklı dıbınızde mırc mırc ama ılıskıye gelınce ıstemıyor dırek sonuc odaklı hanı opusme yok kendısı dokunup parcalıyor :) ısırıyor ama sız opmek ısteyınce kaskatı kesılıyor
cınsel problemı var ıktıdarsızlık olabılır
Aslında performansı baya iyiydi ama son zamanlarda ben de bir sorun olabilir gibi düşünüyorum. Mesela geçen seferkinde ereksiyonu kaybetti ama ilişki bitmiş gibi yaptı, erken şey olmuş gibi yani. Ben de yemedim tabi yüzledim. Kendini iyi hissetmeyince söyle niye inat ediyorsun, olabilir böyle şeyler falan dedim.. Ondan önceki 2si de böyle olmuştu. Ama bunlar son zamanda sadece

Ayrılma konusunda haklı. 3 kez evi terk etmeye kalktım bu sebepten. Blöf de değil yani gidiyordum basbaya. 3ünde de önüme geçti. Travma oldu çocukta.
işte bu olaylar onu etkilemiş olabilir.bu durum düzelmezse ayrılacağınızı düşünüyorsa strese giriyor olabilir.bence ona biraz güven vermeniz lazım öyle hemen terk edip gitmeyeceğiniz konusunda.açıkcası üzüldüm onun için.

Ben sizi hatirladim bir kactane böyle konunuz vardi ben bu yüzden nisanliniz bir saglik sorunu olabilecegini ve kendiliginde düzelecegine inanmiyorum

işte bu olaylar onu etkilemiş olabilir.bu durum düzelmezse ayrılacağınızı düşünüyorsa strese giriyor olabilir.bence ona biraz güven vermeniz lazım öyle hemen terk edip gitmeyeceğiniz konusunda.açıkcası üzüldüm onun için.
Ben de çok üzülüyorum böyle hissetmesine ama kaybetme korkusu olmadan da harekete geçmiyor.

Bence kendinizi geri çekin. Biraz kendi hayatınıza odaklanın gerekirse evi de ayırın. 1 yıldır beraberlik yaşıyormuşsunuz sizinle sorunlarını paylaşmalı ve çözüm bulmalı. Cinsel ilişkiden bu sefer kaçan taraf siz olun.

Aslında ilk başta zaten kendisi gibi davranmamış, sende çok istekli olunca bir süre sonra 'aslinda ben öpüşmeyi cok sevmiyorum' diye itiraf etmek zorunda kalmış. Bir süre bekleyip kendizi geri çekin, o adim atsın. Bakalim cinsel anlamda kaç gün sonra gelecek yanınıza

Aslında ilk başta zaten kendisi gibi davranmamış, sende çok istekli olunca bir süre sonra 'aslinda ben öpüşmeyi cok sevmiyorum' diye itiraf etmek zorunda kalmış. Bir süre bekleyip kendizi geri çekin, o adim atsın. Bakalim cinsel anlamda kaç gün sonra gelecek yanınıza
En az 1 haftayı bulur. Denedim pek işe yaramadı.

Beklentilerimi söyledim. Zaten biliyordu da ben açıkça söyledim. Bundan sonra ben kendimi geri çekeceğim, göreceğiz bakalım. Hatta o istediğinde reddedeceğim.

konu sahıbı ıyıkı ayrı eve cıkmıssınız evlendıkten sonra adamın boyle oldugunu gorseydınız yenı evlıyken bunalım yasardınız ve bosanmak daha mesakatlı gelırdı
bence eslerı evlenmeden once ıyı tanıdıgımıza emın olmak lazım mö 300 lu yıllarda yasamıyoruz cakmak tasıyla ışık cıkarmaya calısmıyoruz

neyse bence bu adamla evlenılmez
300lu yıllarda yaşamıyoruz doğru diyosunuz ama türk gelenek ve görenekleri mize görevde ünlüler için normal kabul goruyoruluyor aynı evde yaşamak biz normal vatandaşlar olarak evlenmeden cinsellik normal kabul edilemez bnce herşey evlendikten snra guzel zamanında yaşanınca 8 yıllık evliyim ilk gecemde sahip oldu bana eşim aynı ateşli on sevisme aynı birleşme hiç kaybolması çok şükür 😉

Beklentileriniz farkli olabilir. Eger ki su anda sizin icin bu bir sorunsa evlenince de sorun olmaya devam edecek. Onu goze alarak evlenin derim.

300lu yıllarda yaşamıyoruz doğru diyosunuz ama türk gelenek ve görenekleri mize görevde ünlüler için normal kabul goruyoruluyor aynı evde yaşamak biz normal vatandaşlar olarak evlenmeden cinsellik normal kabul edilemez bnce herşey evlendikten snra guzel zamanında yaşanınca 8 yıllık evliyim ilk gecemde sahip oldu bana eşim aynı ateşli on sevisme aynı birleşme hiç kaybolması çok şükür 😉
oyleyse bu konuları boyle rahatca konusmanızda ayıp sayılır ona bakarsanız
bıze ne esınızın atesınden ?

bırsuru paravan evlılık yapan var gay ama toplum baskısından dolayı evlenıyor bu konular tabu oldugu ıcın konusmuyor gencler . evlenıyor kocam dedıgı gay. bosanmasın dıye bır de guzel dayak yıyor kadın . hem gayle evlı hem dayak yıyor
neden ? cunku toplumumuzda oncesınde bunları konusmak yasamak ayıp dıye :KK70:

yav bırakın allah askınıza sız ne yaparsanız yapın ama ınsanlara karısmayın ınsanlar bırbırını aldatmıyor yalan soylemıyor gayrımesru cocuklar dogmuyor altı ustu sevdıgıyle sevısmıs bıze ne herkes ısıne baksın

Sahip olmak nedir yahu? Mal miyiz biz de sahip olunuyoruz?
Sizin fikriniz sizin hayatiniz okey de,boyle kendinizi sahip olunan bir esya bir varlik olarak gordugunuzu yuksek sesle soylemeseniz keske.

oyleyse bu konuları boyle rahatca konusmanızda ayıp sayılır ona bakarsanız
bıze ne esınızın atesınden ?

bırsuru paravan evlılık yapan var gay ama toplum baskısından dolayı evlenıyor bu konular tabu oldugu ıcın konusmuyor gencler . evlenıyor kocam dedıgı gay. bosanmasın dıye bır de guzel dayak yıyor kadın . hem gayle evlı hem dayak yıyor
neden ? cunku toplumumuzda oncesınde bunları konusmak yasamak ayıp dıye :KK70:

yav bırakın allah askınıza sız ne yaparsanız yapın ama ınsanlara karısmayın ınsanlar bırbırını aldatmıyor yalan soylemıyor gayrımesru cocuklar dogmuyor altı ustu sevdıgıyle sevısmıs bıze ne herkes ısıne baksın
Gündemi yüksek ve bu tür olayları kabul gördüğünüz bir takım şeyler yazarken milletin sevişmesi den size ne karışmayın yazıyorsunuz peki benim yorumuma ne den bu denli 👃 söylüyorsunuz özgür bı ülke kafasindasiniz madem bu salinda beni özgürce yorumda bulunayım ötede 🤹 lutfen

X