Allahını seven bir el atsın kafayı yemek üzereyim

Sahip olmak nedir yahu? Mal miyiz biz de sahip olunuyoruz?
Sizin fikriniz sizin hayatiniz okey de,boyle kendinizi sahip olunan bir esya bir varlik olarak gordugunuzu yuksek sesle soylemeseniz keske.
Argo kelime kullanmamak adına bunu yazdım hanm efendi sevisme ilk gecem s...mee ve baş mi yazayım ne yazayım eski tabirle gerdek gecesi diyeyim öyle anlayın o zamn

Argo kelime kullanmamak adına bunu yazdım hanm efendi sevisme ilk gecem s...mee ve baş mi yazayım ne yazayım eski tabirle gerdek gecesi diyeyim öyle anlayın o zamn
O sekilde yazmaniza gerek yoktu.
Muhafazakar bir yapiya sahibim,ilk cinsel birlikteligin evliligin ilk gecesi olmasi gerektigine inaniyorum deseydiniz anlardik. Ama boyle s..me veya sahip oldu bana atesi de sonmedi deyince bir gulme geliyor insana.
Fikirlerinizi paylasmakta elbette ozgursunuz ama bunu yaparken de kendi cinsiyetinize saygi duyun nacizane tavsiyem. Siz kendinizi sahip olunabilen bir varlik olarak gorurseniz erkekler neler dusunmez?

Ya şu erkekleri damızlık boğa gibi görmeyi bırakın, onlar da insan. Yetişme tarzımız hep "Kadın kaçar erkek kovalar" üzerine olduğu için adamların istememe lüksü yokmuş gibi davranıyorsunuz. Hep istemek zorunda değil, çünkü o da insan kardeşim. Yorgun olabilir, canı istemeyebilir, belki partneri eskisi kadar çekici gelmeyebilir, cinsel bozukluğu da olabilir. İstemiyorsa hayatında mutlaka başka biri vardır ya da kessssin hastadır düşüncesinden bir çıkalım.

Konu sahibi, yazım tarzınızdan dolayı mı bilmiyorum ama cidden nişanlınızdan beklentiniz yüksek ve üzerine fazlaca düşüyor gibi hissettirdiniz bana. Sertleşme bozukluğu vb. problemleri yoksa uzman bir çift terapisti ile görüşmenizi ve onunla çalışmanızı öneririm evlilikten önce. Belki beklentileriniz farklıdır ve ilişki buna göre şekillenirse daha sağlıklı ilerleyebilirsiniz.

siz bildiginiz evli gibi olmussunz onun da istememeye hakki vardir

Adam seks makinesi mi yani.Isterse yapar her gün her gün zorlamanın anlami yok.Ilk basta hevesi çok. Ama simdi elinin altindasiniz evlilikte de boyledir bu iki taraf ayni anda ister.Ayda 1 olmuyor ki.Adamcagiza üzüldüm öpülmekten bile usanmış. Ayrica bosverin hazırlığı falan giyin polar pijamayi tavsanli çorabı. Adam istesin yeter ki o bile cekici gelir.Yarin coluk çocuk olacak yorgunluklar artacak.Hayat evlilik sadece seksten ibaret degil.

Bide bunun lafını etmişsiniz yine öyle olcak diye gururuna yediremiyor olabilir

O zaman insanlar hic evlenmesin sonucta evlenince de ayni evde kaliniyor ya peki neden bazi evlilikler de cinsellik iyi durum da

Diğer ön sevişme çeşitleri olmasa adamın libidosu ölmüş derdim. Ama bana gerçekten öpüşmeyi sevmiyor gibi geldi. Veya bir ihtimal sizin öpüşmeniz o elektriği vermiyordur yani öpüşemiyor olabilirsiniz. Ağız kokusu olsa söylerdi diye düşünüyorum zira zaten kırıcı olmayı başarmış biri.
Öpüşmeyi sevmiyor diye kabullenin. Sevişme sıklığı da her zaman bir olmaz. 2 gün oldu 1 hafta olmadı diye takip etmektense akışına bırakın. Libidosu düşmüş, sevişmek istemeyen adam zaten anlaşılır böyle değerlendirilmez bence.

Ah ahh yoruluyorum kk de kilere laf atmaya .
Evet görüyorum ve.franz kafka(emin olmamakla birlikte) sözünden cvp veriyorm "Sizinle beyinlerimiz çatışsın isterdim, ama görüyorum ki silahsizsiniz". Üzerinize alınmak size kalmış..

Son düzenleme:
Ay ara sayfaları okudum da fikrim değişti.
Bir sorunu olabilir nişanlınızın performansla ilgili ondan böyle yanaşmıyordur. Mıncırması da sevdiğinden veya bak elliyorum dokunuyorum deme isteğinden olabilir.
Yalnız adama çok psikolojik baskı yapmışsınız. Sizin için vazgeçilmez bir konu ise ayrılın bitirin. Böyle baskılamayın.
Bence cinsellik çok önemli ama sevgilimde böyle bir şey yaşasam terk etmekle tehdit etmeden önce daha ılımlı olur konuşurdum.

Beklentim sorun olduğunu kabul edip çözüm araması. Ama terapiste gitmeye asla yanaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…