Bu biraz yapı meselesi sanırım, içinizde yoksa devamlılığı sağlamak zor oluyo, çünkü bakımlı olmak zor değil, devam ettirebilmek zor,
bakımlı olmak komple bi bütündür benim için, temiz, bakımlı-şekillendirilmiş saçlar, sade ama özenli bi makyaj, manikürlü tırnaklar, bakımlı, güzel nemlendirilmiş eller, ayaklar, temiz, uyumlu kıyafetler, güzel kokmak, kıldan tüyden arındırılmış bi vücut, şekilli kaşlar, bakımlı temiz dişler…
Bakımlı olmak benim için nefes almak, yemek içmek gibi bi ihtiyaç, çok düşkünüm çok seviyorum, kozmetik marketlerde kendimi kaybediyorum

Asla üşenmiyorum, yapmadan duramıyorum, 2 çocuk annesiyim ama annelik asla bakımsızlık sebebi olmadı, çocuklarım küçükken bile giderdim kuaföre, onları da götürürdüm, yanıma bi paket kraker bi de çizgi film

Sezeryandan sonra koşa koşa maniküre, föne gitmiş bi insanım ben
Memnun değilseniz halinizden, hep bakımlı gezmek, devamlılığı sağlamak istiyosanız kücük kücük rutinler oluşturun kendinize, kendinize kuaför günleri belirleyin mesela fön/manikür için, her sabah 10-15 dk makyaj için zaman yaratın kendinize, saç renginizi şeklinizi değiştirin memnun değilseniz eğer, kaş bıyık temizliği çok mühim bana göre, akşamları dizinizi izlerken cilt bakımınızı yapabilirsiniz, serum, maske, nemlendirici, el tırnak bakımı vs gibi şeyler bişeyler izlerken yapmak zaman kazandırır,
Bakımlı olmak bana kendimi inanılmaz iyi hissettiren bişey, güzel giyinmek, fönlü saçlar, makyajlı gezmek, güzel kokmak inanılmaz keyifli şeyler