• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

Evet uygun bulmak biraz zorlasti ama indirim zamanlari dolaptada indirim oluyo ben bekliyorum. Piyasa mahfoldu resmen. Mesela halilar cok pahali suan 400 kusur. Hali almaya calisiyorum aylardir 😂
Ay bende bende oturma odasına halı almam lazım ama yok 700 800 diye gidiyor valla işimiz iş :D

Cok para harcamadan dolap uygulamasindan sikir sikir seyler alabilirsiniz. Gardrobunuzda sikir sikir kiyafetleriniz olunca her gun ise sikir sikir gidersiniz. Tekerleme gibi oldu ama sabah kiyafet ararken o kiyafetlerden zamaninda uygun fiyata alip stok yaptiginiz icin elinize onlar gececek. Sikir sikir ise gideceksiniz. Ben bi sure oyleydim. Simdi bebek var isi biraktim. Cocugun reflusu var ustume kusuyo hep.6 bucuk aylik. Yatiyorum kusmuklu pijamalarla hayat işte ❤
Oyyy oyyy canım o kusmuklardan çekti desem 😍

Siz de haklisiniz.
Kalıcı oje cok onerilmis.
Nasil bir sey.
Ne kadar gidiyor, kaca yaptirdiniz acaba.
Tirnaklar uzayinca o da cikmis gibi gorunmuyor mu. Bir de tirnaga zarar veriyor mu sararma gibi. Cok soru sordum kusura bakmayin
Kalıcı oje neredeyse 1 aya yakın duruyor.Siz nasıl model isterseniz. Ben İstanbulda acıbadem tarafında oturuyorum fıyatlar diğer yerlere gore farklı olabılır. Siz mevkinizi yazıp google da aratabilirsiniz. Fiyatlar yerden yere göre değişiyor.Çıkmıs gibi gorunebilir.Bu sebeple genelde ten rengi üzerine yaptırmaya calısıyorum uzayınca belli olmasın dıye:)

Şıkır şıkır diyince benim de aklıma o tarz gelmiyor ya. Ben sadeligi cok severim. Aslinda her seye tastamam dikkat eden biri geliyor. Saçından tutun ayakkabisinin temiz olmasına kadar.
Mesela dogum gunumde biraz ozenmistim kendime. Aldigim yorum suydu bugun dogum gunun gercekten belli oluyor. Yani bir yandan sevindirici bir yandan küfür gibi. Osman aga gibisin ya her daim bugun cinsiyet degistirmissin gibi🤣
Burcun ne 🤗

Bakimli
El icin oje sart degil.. guzel bir manikur is gorur… kalici ojede abdest gecmez..bu yuzden bence iyi degil kaldi ki tirnaklara cok zarar veriyor bence.. duzenli krem
Kullanmak onemli ellere…disarda yaptirmiyosanda evde kendin yapabilirsin manikurunu..

Bakımlı olmayi temiz olmak, iyi giyinmek, guzel kokmak, güzel bir makyaj ve sac olarak algılıyorum ben.
Bakımlı olmak bu demek zaten.
Misal iki gündür kot pantolon, üstüne uygun kazak yada sweat, spor ayakkabı, hafif makyaj, spor tarz mont ile işe geldim.
Bugün canım istedi midi boy elbise, topuklu çizme, uzun palto giydim.
Uyumlu giyinip, hafif makyaj, özenli saç, güzel kokmaya dikkat ederim ama her gün şıkır şıkır olamam.
Hele regl günlerinde en rahat edeceğim kombini seçerim.

Bi anda degisirsen belki evet.. calistigim
Ozel
Sirkette kadinin biri ilk geldigi gunden itibaren mini giydi.. cok arkasindan konustular hatta idareden uyari bile almis sanirim😐😂 ama Allah var kadina yakisiyodu yani.. yollu gibi gozukuyo diyende oldu, dedim hicte bile ona yakisiyo tarzi o kadinin..😐😂
Evet ben giysem muhtemelen şimdi 1 hafta beni konuşurlar 😂

gecen sirket etkinligi yaptik,

20-30 kisilik disarida bir etkinlik.

Azicik guzel giyineyim dedim,

giyindigim kombin su : kumas bol kesim renkli bir pantalon, beyaz triko tisort, bol kesim hafif spor bir ceket, altta okul ayakkabisi denen tarzda spor renkli bir ayakkabi. Cok cok hafif bir makyaj.

Inanmazsiniz, icimizde en sik kisi bendim, hatta cok da guzel iltifatlar aldim. Bizim sirkette topuklu giydigimi falan hayal bile edemiyorum :olamaz:
Şık olmuşsunuz 👍
Kombin gözümde canlandı da şimdi

Pandemiden dolayı mı bilmiyorum ama insanlar eskiden daha bir şıkır şıkırdı sanki

Zamansiz birkac kiyafet kurtarici olabilir. Mesela siyah ispanyol paca pantolon, ekose ceket, beyaz gomlek, siyah gomlek, topuklu ayakkabi gibi.
Süslü püslü olmaniza gerek yok derli toplu olmak yeterli bence.
Mesela sacinizi duzlestirebilirsiniz, bi rimel eyeliner yeter

Bugun hastaneye gittim kiyafetlerimi aksamdan ayarlamiştim ne giyssseem hangi cantayi taksam vs. Kiyafetleri sectikten sonra yatmadan once uygun renkte bir oje sürdüm sabahta makyajimi sacimi yapip gittim yani.
Ha markete gidecegim zaman tutup ne giyecegim ustune dusunmuyorum ama sacma sapan gozukmeyecek temiz normal kiyafetler giyiyorum tabi yine.

Hazirlanirken icime sinmeyen bir şey olduysa, aceleye vs geldiyse hazirlanmam o gun modum dusuk oluyor benim acikcasi, sevmiyorum o yüzden dikkat ediyorum.
Aynen :)

bence bakım herşeyden önce gerçekten temiz olmak demek. oje sürmezsiniz ama tırnaklarınız temiz olmalıdır, saç yağlı olmamalıdır, sağlık sorunu yoksa ter kokusu olmamalıdır, lekeli yada sökük kıyafet giyilmelidir.
ben sitehead olup pazen etek giyeni de gördüm, uzman olup her gün topuklusunu giyeni de. bu biraz kişinin tarzı, hayata bakışı ile de ilgili.
zamansız parçalarla spor şık kombinler yapabilmek lazım bence. böylece çok fazla şey almadan çok sayıda kombin yapılabilir.
eğer bütçe ayırırım diyorsanız en azından bir kez danışmanlık alıp dolabınızı bir stil danışmanı ile inceleyebilirsiniz.
benim beğendim 1 isim var, ben ondan almayı düşünüyorum mesela.
vücut tipime göre doğru tarzı gösterecek, gerçekten uygun olmayanları mantıklı nedenlerle dolabımdan çıkaracak biri lazım bana da.
bir kere kendime o yatırımı yaptıktan sonra daha az harcama ama doğru alışveriş ile rahat edicem diye düşünüyorum.

Bakimli
El icin oje sart degil.. guzel bir manikur is gorur… kalici ojede abdest gecmez..bu yuzden bence iyi degil kaldi ki tirnaklara cok zarar veriyor bence.. duzenli krem
Kullanmak onemli ellere…disarda yaptirmiyosanda evde kendin yapabilirsin manikurunu..
Abdest konusuyla ilgili yorum yapadan önce bilgi sahibi olup konu ile ilgili videolar izlemenizi tavsiye ederim. Konu dini değil fakat Kuran da bu şekilde bir beyan bulunmadığı için, bunu söylemek için de bir kanıtınız yok. Diğer konular için sizi katılıyorum abdest konusuna maalesef değil.

Abdest konusuyla ilgili yorum yapadan önce bilgi sahibi olup konu ile ilgili videolar izlemenizi tavsiye ederim. Konu dini değil fakat Kuran da bu şekilde bir beyan bulunmadığı için, bunu söylemek için de bir kanıtınız yok. Diğer konular için sizi katılıyorum abdest konusuna maalesef değil.
Oje gecirir mi suyu diyorsun yani🙄

Kendimden ufak kesitler vermem gerekirse, icten gelen bir sey midir bilmiyorum ama söyle diyebilirim. Kücüklügümden beri kendimi bildim bileli süslüyümdür. Çok planlı bir kadınım. Kücükken okula baslamadan önce annemin topuklu ayakkabıları, mini etekleri, elbiseleri, makyajlarını kullanarak koridorda mankencilik oynardık kardesimle.
Hayatımın her alanında ne oldum demedim, neydim de demedim. Ne giycem dedim hep. Lisede sabah dersim 8 de baslardı. Gece 5 de uyanır hazırlanırdım. 8’e anca yetisirdim. Üniversite yorucu bölümler okudum ic mimarlık-resim ana bilim-moda tasarım vs. Asla güzel sanatlar ögrencilerine benzetemezlerdi beni. Kürkler, uzun sivri topuklu ayakkabılar, mini etek vs. Atölyeye çamur, boya, bataklık demek. Atölyeye gidinceye kadar şık bi şekilde gidip atölyede terliklerimi giyiyordum hala öyle yaparım. :) bazen yeri geliyor degisik, iddialı, komedi kombinler yaparım. Gece uyumadan önce ne giyeceğimi planlayamazsam kafamdan planlarım.

Hatta mezun olduktan sonra hiç tanımadığım insanlardan “kombinlerin özlendi” mesajları aldım. Sergilerimde eserlerime göre giyinirim mesela. Onlarla bütünleşirim dikkat çekmeyi seviyor muyum? Evet. Sadeyimdir, süslü sadeyimdir. Yüzük ve ayakkabı hastasıyımdır bütün yatırımım ayakkabılara gider daha cok. 1 kıyafet odam var. Satmıyorum çoğunu. İhtiyacı olana veriyorum buda benim mutluluk sebeplerimden biri.

Hayatımda sadece 2 kez pijamalarımla hastaneye kaldırıldım o haldeyken bile serumlarla saklanma derdindeydim. En son 4 gün önce kedim hastalandı gece. Sabahı bekliyorum başında uykusuz uykusuz gözlerim kan çanağına dönmüş ama tırnaklarımda su yeşili oje var. Veterinere gideceğiz, kalktım kedinin basında ojeleri çıkardım baska sürdüm. Çok makyaj yapmam ama soluk uykusuz görünmemek icin yaptım ellerimi parmaklarımı uykusuzluktan halsizlikten oynatamıyorum ama yapıyorum. 3 saat öncesinden hazır oldum. Aksamında kücüğü kardesime emanet edip o yorgunluğumla spor kombinlerimi yapıp spora kaçtım. Bilmiyorum icten gelen bir şey midir ama refleks diyorum. Yani icimden gelmese bile yok kalkıp hazırlanacağım saatler öncesinden. O yüzden daha cok buna beyninizi alıştırmalısınız. Birazda çevreden aldığınız iltifatlar önemli, değişiklik imaj farkedilir.

Rahatınıza düşkünsünüz rahatlığı seviyorsunuz ondan. Bazısı süslenmeyi çok sever. Kaç tane kıyafetiniz de olsa siz yine rahat ettiklerinizi giyeceksiniz muhtemelen.
Değişmek istiyorum derseniz de sabırla her gün aynı özeni göstereceksiniz kendinize

Bi tanıdığım kıyafet alırken dolaptaki kıyafetleriyle uyumlu olup olmadığını düşünerek aldığını söylemişti. Kombin sıkıntısını epey rahatlatacak bir yöntem. Aklınızda bulunsun

Bende süslü olmak istiyorum ama ne mümkün 🤷🏻‍♀️

İs yerinde hep soylerim zaten köle oldugumuzu oyle malesef. Benim icin makul olan bu. Hayallere dalarsam her gun her gun uzulurum. Zaten is tuketiyor beni bi de boyle tukenemem.
Peki bu sadece kiyafet topuklu vs icin mi gecerli. Saç baş konusunda nasil bir yol izliyorsunuz
Kuaföre gitmekle ilgili oldum olası sıkıntım vardı, düzenli boya kesim fön şekillendirme kaş ağda vs için yıllarca her hafta kuaförde saatlerimi harcadiktan sonra baktım olmuyor, onu da şöyle hallettim. yılda 2 kez kesim 1 kez renklendirme dışında asla gitmiyorum. Lazerle kıl tüy sorununu halletmistim zaten. Şekillendirme dip boya kırık alma kaş fön manikür pedikür hepsi için evde ekipman edindim ( başta küçük bir servet tuttu ama 1 yılda amorti ediyor kendini) deneye yanila araştırarak istediğim sonucu almayı öğrendim. Şu anda ombre ve kesim hariç değme kuaföre kafa tutarım iddialıyım. Üstelik kendi evimde sıra beklemeden randevu almadan istediğim zaman temiz temiz vaktim oldukça hallediyorum. Gayet de beğeniliyor. Üstelik zamanım ve param da bana kalıyor.

Son düzenleme:
Tamamen icten gelmesiyle alakali bisey bu ya.Okuldan bir arkadasim her gun podyumdan cikmis gibi geliyor ve bunu yaparken asla usenmiyor.Kendine para harciyor .2 cocugu var biri 7 digeri 4 yasinda.Takiliyoruz arada anasin sen anaa bu nasil bakim boyle diyoruz .Verdigi cevap once can sonra canan .Cok dogru ama icinden geliyor.Ben 6:45 ten uyanip cocuklarin kahvaltilarini hazirlayip 7:35te giyinmeye baslayip 7:39 da evden cikmis oluyorum 😁

Rahatınıza düşkünsünüz rahatlığı seviyorsunuz ondan. Bazısı süslenmeyi çok sever. Kaç tane kıyafetiniz de olsa siz yine rahat ettiklerinizi giyeceksiniz muhtemelen.
Değişmek istiyorum derseniz de sabırla her gün aynı özeni göstereceksiniz kendinize

Bi tanıdığım kıyafet alırken dolaptaki kıyafetleriyle uyumlu olup olmadığını düşünerek aldığını söylemişti. Kombin sıkıntısını epey rahatlatacak bir yöntem. Aklınızda bulunsun

Bende süslü olmak istiyorum ama ne mümkün 🤷🏻‍♀️

bende öyleyimdir , 10 sene önce aldıgım bir ürüne bile uyumlu yeni birşey alabilirim ,

bu içten gelen bir olay , heee isterdim ki iş yeri uygun sıcak olsa ve saha şık giyine bilsek ,

spor şık karışımı ama saç makyaj sız asla gitmem ,

Bu biraz yapı meselesi sanırım, içinizde yoksa devamlılığı sağlamak zor oluyo, çünkü bakımlı olmak zor değil, devam ettirebilmek zor,
bakımlı olmak komple bi bütündür benim için, temiz, bakımlı-şekillendirilmiş saçlar, sade ama özenli bi makyaj, manikürlü tırnaklar, bakımlı, güzel nemlendirilmiş eller, ayaklar, temiz, uyumlu kıyafetler, güzel kokmak, kıldan tüyden arındırılmış bi vücut, şekilli kaşlar, bakımlı temiz dişler…
Bakımlı olmak benim için nefes almak, yemek içmek gibi bi ihtiyaç, çok düşkünüm çok seviyorum, kozmetik marketlerde kendimi kaybediyorum😂 Asla üşenmiyorum, yapmadan duramıyorum, 2 çocuk annesiyim ama annelik asla bakımsızlık sebebi olmadı, çocuklarım küçükken bile giderdim kuaföre, onları da götürürdüm, yanıma bi paket kraker bi de çizgi film 😊 Sezeryandan sonra koşa koşa maniküre, föne gitmiş bi insanım ben😂
Memnun değilseniz halinizden, hep bakımlı gezmek, devamlılığı sağlamak istiyosanız kücük kücük rutinler oluşturun kendinize, kendinize kuaför günleri belirleyin mesela fön/manikür için, her sabah 10-15 dk makyaj için zaman yaratın kendinize, saç renginizi şeklinizi değiştirin memnun değilseniz eğer, kaş bıyık temizliği çok mühim bana göre, akşamları dizinizi izlerken cilt bakımınızı yapabilirsiniz, serum, maske, nemlendirici, el tırnak bakımı vs gibi şeyler bişeyler izlerken yapmak zaman kazandırır,
Bakımlı olmak bana kendimi inanılmaz iyi hissettiren bişey, güzel giyinmek, fönlü saçlar, makyajlı gezmek, güzel kokmak inanılmaz keyifli şeyler🙏🏻

Back
X