Allahim ya benim canimi alsin ya kv kpin...

Şişt
Beddua etme, ne kendine ne de başkasına
İnan çok taktığından büyüyo herşey
Rahatsızlıklarını eşine söyle. O uyarsın annesini bebekle ilgili
Sen uyarınca gelinsin ya hemen yanlış anlarlar
Oğlu ne dese yarabi şükür çekerler
Az öz git, bebekle babasını yolla hatta onlara. sen evde keyfine bak

Canım zaten kaç zamandır eşimle duyuruyodum bana laf sokmasinlar diye. Sonra kendim normal söyledim ama yok anlamıyor kadın kasitli yapar gibi en sonunda uyardım ama şimdi benden kötüsü yok ben ne kadar seytanmisim meğer

Canım zaten kaç zamandır eşimle duyuruyodum bana laf sokmasinlar diye. Sonra kendim normal söyledim ama yok anlamıyor kadın kasitli yapar gibi en sonunda uyardım ama şimdi benden kötüsü yok ben ne kadar seytanmisim meğer
Çoğu aynı
Desen de dinlemiyorlar zaten
En iyisi gitme, babasıyla gitsin bebeğin
Görünce duramıyosun ille uyarıyosun onlarda yaygarayı basıyo, daha fazla yüz göz olmayın
Bence sen gitmeyince torun da o kadar rağbet görmez

bence cok abartmissiniz .
ben bu gibi durumlarda kendimi kv olarak hayal ediyorum. benim torunuma davranışım nasil olacak diye düşünüyorum. hic ellememek gerek sanirim . :/

Ağızla ilgili bişey olmadığı sürece müdahale etmiyorum zaten istedikleri gibi seviyorlar oynuyolar ama benim iznim dışında yiyecek verilmesini istemiyorum çok normal bi istek bu benim cocugum normal degilki

kv.nizin yaptıkları çok yanlış uyarmakta haklısınız ama sanki konuşma tarzınız bana biraz ters geldi biraz daha güzellikle söyleyebilirdiniz

O ne öyle disipline gönderilmiş ilkokul öğrencisi gibi karşına almış laf sayıyor kocanda baba dikkatli konuş o benim eşim demiyor.. Saygısızlar..

Zaten deli oldum benim babamın bile senelerdir beni azarladigi yok. O sinirli adammış küçük biseye çabuk sinirlenirmış ben onu deli ediyomusum. Bu ne curet ya beni resmen tehdit eder gibi azarladı. Ayağa kalkıp bana yaklasip el kol sallayıp bağırmalar.. Ama ben saygisizim konu özünde..

Ben seni cok iyi anladım cnm durduk yere zarf atarlar böyle insanlar catarlar madem anlaşamıyosunuz olaylar bu derece büyümüş seni karsısına alıpta sorguya cekemez kp hakkı yok bence alakanı kes gitme bir daha bu kadr seyden sonra kocan da sessiz niye kalıyo ki ya pasif işte gitme bu kadar üzülüp kafaya takıyosan senin psikolojin daha önemli gitme artk bence nefret ediyorum böyle kv ,kp

Ben seni cok iyi anladım cnm durduk yere zarf atarlar böyle insanlar catarlar madem anlaşamıyosunuz olaylar bu derece büyümüş seni karsısına alıpta sorguya cekemez kp hakkı yok bence alakanı kes gitme bir daha bu kadr seyden sonra kocan da sessiz niye kalıyo ki ya pasif işte gitme bu kadar üzülüp kafaya takıyosan senin psikolojin daha önemli gitme artk bence nefret ediyorum böyle kv ,kp

Anlatamıyorumki halimi işte cidden psikolojim çok bozuldu. Çünkü onlar birbirlerine bağırıp çağırma küfürlü konuşma alışmışlar.. Ya bana laf sayarken kafana vur........ Dedi gerisini tamamlamadi düşünsenize ben nasıl sinir stres yapmayayım. Hadi ben gitmeyim ama cocugum onların bi parçası ve ben engel olamiyorum görmelerine.

Allah yardimciniz olsun .
Eger siz daha olgun bir insansaniz ki oyle görülüyor , iyi taraf olmaya bakin. karsi taraf madem cikmaz sok . çocuğunuzun psikoljisi icin.

Eskiye bakarsak bizim anne babamizda başimızda nobet tutmuyordu onu yapmayin bunu vermeyin şunu etmeyin filan diye, mikroptan ölmedik sonuçta. Gayette sağlıklıyım. O yüzden bu yaptığınız onlara çok bilmişlik geliyordur. Bende sizin gibi tavirlari olanlara gıcık olurum. Onun dısında kv ve kpde suçsuz değiller. Pek geçinilecek tipker gibi gelmedi. Fazla gitmemek mesafe koymak gerek hatirda biyere kadar. Oturup bir saat laflarini dinlemeniz bile sacmalik ben olsam aninda giderdim oturup kpden firca yemek ne? Kocanda dut yemiş heralde.

Zaten engel olma eşinlede kötü olursun yoksa eşin götürsün getirsin bu mecbur birsey ya da uzağa taşının yakınmısonız

Eskiye bakarsak bizim anne babamizda başimızda nobet tutmuyordu onu yapmayin bunu vermeyin şunu etmeyin filan diye, mikroptan ölmedik sonuçta. Gayette sağlıklıyım. O yüzden bu yaptığınız onlara çok bilmişlik geliyordur. Bende sizin gibi tavirlari olanlara gıcık olurum. Onun dısında kv ve kpde suçsuz değiller. Pek geçinilecek tipker gibi gelmedi. Fazla gitmemek mesafe koymak gerek hatirda biyere kadar. Oturup bir saat laflarini dinlemeniz bile sacmalik ben olsam aninda giderdim oturup kpden firca yemek ne? Kocanda dut yemiş heralde.

Ya ben tozdan topraktan sakinan biri değilim ama sadece ağızdan tiksinirim ve bebegimde besin alerjisi var. Zaten bu ara hasta ilaç kullaniyor vücudu iyice güçsüz kaldı. Ya düşünün çığlık atarak çiş yapıyor acıdan. Daha fazla mikrop yapmasın diye üstüne düşüyorum bu aralar. Ama onlar abarttikca abarttı zaten çocuğu ben hasta etmişim falan

Bundan sonra ne benimle ne bu çocukla işiniz var de, bir daha da gitme. Ya da sen de kvnin ağzına şaşal sok. Pis kadın.

Bunu eşime söyledim güya gitmem onuda yollamam diye ama çocuk üzerinde tek taraflı karar veremezmisim bide ondan laf yedim

İşte en tehlikeli insan tipi. Cahil ve iftiracı.
Yerinizde olsam ne olursa olsun asla görüşmem. Tabi eşiniz ne diyor bu durumlara onu bilemem?

Bu onların ilk iftarasida değil ama eşime kalsa yanlış anlama sadece. Ya yanlışında direten adama ne dersin?

Zaten engel olma eşinlede kötü olursun yoksa eşin götürsün getirsin bu mecbur birsey ya da uzağa taşının yakınmısonı
Evet aynı mahallede.. Zaten başıma ne geldiyse yakın evden geldi
Uzağa taşının bi şekilde bahaneler üret taşın ordan

Zaten engel olma eşinlede kötü olursun yoksa eşin götürsün getirsin bu mecbur birsey ya da uzağa taşının yakınmısonı
Uzağa taşının bi şekilde bahaneler üret taşın ordan

Zaten bi bulsam uzaklaşıp gidicem artık

Bence bidaha siz o insanlarla görüşmeyin gitmeyin. Eşinizde bunu söyleyin diyinki onlar o kadar laf sayıp azarlarken sesin çıkmadı madem bende kendi işimi kendim hallederim görüşmicem bundan sonra de.

Back
X