Çocuk Hastalıkları Allahım oğlumu nefesimi bize bağışladı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun canım.çok hızlı bu veletler.insanın bir anlık dalgınlığından nasılda yararlanıyorlar hemen.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. her an birşey olacakmış gibi içim kıpır kıpır bu olaydan beri. içime sokasım geliyor ona her baktığımda ve her an şükrediyorum allahıma yanımda olduğu için. bazen sinirlendiğimde kızardım yapma anıl ağlama anıl diye ama şimdi hiiç kıyamıyorum. annem zaten hala uyuyamıyor etkisinden kurtulamadı. allahım sizin bebeklerinizide benim bebeğğimide korusun inş.

of cnm ya fusfusuma nolmuş öle...rabbim korusun hepimizinkini..bidaha böle bişi yaşamssınız inşallah...çok geçmiş oılsun ...

ben okurken çok etkilendim, anneniz kim bilir neler yaşadı............
geçmiş olsun...........
Allah bi daha göstermesin.............

çok geçmiş olsun allah korumuş bebeginizi.benimde 12 aylık bir oğlum var gözlerin dolu okudum yaşadıklarınızı.rabbim bir daha yaşatmasın.annende nasıl korkmuş ,nasıl üzülmüş... canının canı sonuçta düşüncesi bile yetiyor insana.:teselli:

canım çok geçmiş olsun rabbim kimseyi sevdiklerinin acısını göstermesin canım ya annen de nasıl korkmuş tekrar geçmiş olsun

canım tüylerim diken diken oldu.....:çok üzgünüm:allah korumuş size bağışlamış yavrunu....birdaha yaşatmasın böle birşeyyyyy:Saruboceq:çok geçmiş olsun canım çokkkkkk:1hug:

çok geçmiş olsun canım...annenize de büyük geçmişler olsun....çalışan kadın olmak zor...ama sen şanslısın ki çocuğunu annene dünyanın en güvenilir insanına bırakıyorsun...ama çoğumuzun böyle şansı yok....anneniz kendini ne kadar suçlamıştır...oysaki çocuk işte bir anda herşey olabiliyor, biz yanında olsak da olmasak da....

allah bir daha yaşatmasın canım....rabbim meleklerimizi korusun....

geçmiş olsun canım .
allah size bağışlamış yavrunuzu.
annen ne kadar torununa da bakıyor olsa sonuçta emanet olduğu için telaş yapmıştır.
benimde 4 aylık oğlum var o bile sütten mamadan tıkansa telaş yapıyorum.
allah bebeklerimize sağlıklı ömürler versin bizlere bağışlasın.

çok geçmiş olsun cnm Allah yavrularımızla sınamasın okuyunca bile kötü oldum.allah tekrar yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…