• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Allahım oğlumu nefesimi bize bağışladı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun canım.çok hızlı bu veletler.insanın bir anlık dalgınlığından nasılda yararlanıyorlar hemen.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. her an birşey olacakmış gibi içim kıpır kıpır bu olaydan beri. içime sokasım geliyor ona her baktığımda ve her an şükrediyorum allahıma yanımda olduğu için. bazen sinirlendiğimde kızardım yapma anıl ağlama anıl diye ama şimdi hiiç kıyamıyorum. annem zaten hala uyuyamıyor etkisinden kurtulamadı. allahım sizin bebeklerinizide benim bebeğğimide korusun inş.

of cnm ya fusfusuma nolmuş öle...rabbim korusun hepimizinkini..bidaha böle bişi yaşamssınız inşallah...çok geçmiş oılsun ...

ben okurken çok etkilendim, anneniz kim bilir neler yaşadı............
geçmiş olsun...........
Allah bi daha göstermesin.............

çok geçmiş olsun allah korumuş bebeginizi.benimde 12 aylık bir oğlum var gözlerin dolu okudum yaşadıklarınızı.rabbim bir daha yaşatmasın.annende nasıl korkmuş ,nasıl üzülmüş... canının canı sonuçta düşüncesi bile yetiyor insana.:teselli:

canım çok geçmiş olsun rabbim kimseyi sevdiklerinin acısını göstermesin canım ya annen de nasıl korkmuş tekrar geçmiş olsun

canım tüylerim diken diken oldu.....:çok üzgünüm:allah korumuş size bağışlamış yavrunu....birdaha yaşatmasın böle birşeyyyyy:Saruboceq:çok geçmiş olsun canım çokkkkkk:1hug:

çok geçmiş olsun canım...annenize de büyük geçmişler olsun....çalışan kadın olmak zor...ama sen şanslısın ki çocuğunu annene dünyanın en güvenilir insanına bırakıyorsun...ama çoğumuzun böyle şansı yok....anneniz kendini ne kadar suçlamıştır...oysaki çocuk işte bir anda herşey olabiliyor, biz yanında olsak da olmasak da....

allah bir daha yaşatmasın canım....rabbim meleklerimizi korusun....

selam kızlar. benim 15 aylık bir oğlum var ve malesef çalışan bir anneyim. gerçi gözüm arkada değil çünkü oğluma ablam kardeşim annem bakıyorlar ve çooook fazla seviyolar.
neyse başımızdan geçen felaket olayı anlatayım her ne kadar şahit olmasamda olaya dinlemek bile yetti.
dün öğlen annemle bebeğim otururken anıl(oğlum)ağzına fasulye tanesi almış. bir şeyi ağzından almaya kalkarsan nefesini içine çekiyo geri atıyo kendini. annemde bildiği için ver oğlum tükür ehh demiş oda alacak diye kendini geri çekince nefes borusuna tıkanmış.
mosmor kesilmiş annem sırtına vurmuş ne yaptıysa olmamış senağlama. annem çığlık atarak dışarı çıkınca bütün komşular birikmiş anıl öyle morarmışki havale geçiriyo sanmış herkes ama annem çırpınmaktan birşey diyememmiş gayeye(ben) ne derim ne derim nasıl haber veririm diye feryat ederken bayılmış. komşular bebeği ters çevirip sırtına vurmuşlar sallamışlar sonra öksürmüş yutmuş fasulye tanesini. annem tansiyon kalp hastası.
akşam ilerleyen saatlerde bişey diyecem ama nasıl diyecem dedi anlattı. sanki bilerek yapmış gibi. gaye anıl öldü resmen gittiydi dedi sana nasıl haber verirdim kızım ne derdim sana dedi. benim kardeşimde küçükken havale geçirip ölümden dönmüştü. dün annem deedi ki emre bile bu kadar etkilemedi gaye beni dedi. anıl eğer varsa o kadar ömrümün 10 yılını götürdü dedi. felç olacam sandım dedi. bayıldığımda anıl yoktu dedi. nasıl oldu da mucize oldu kendine geldi bilmiyom dedi. akşam ağlamasını susturamadık annemin. düşünmek bile içimi acıtıyo. nefesi kendine gelince allahım sana bi kurban adayacağım demiş. ama şimdi anlattığım gibi basit değildi diyo annem. çığlıklarına bacakları kesik bi komşumuz var o bile sürünerek dışarı çıkmış.
Allahım düşünmesi bile o kadar acı ki. dün kokladım kokladım içime çektim onu.senağlama senağlama senağlama
kurban olduğum rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. dün yemek yerken ya şimdi olmasaydı diye düşündüm o düşünce bile bitiriyo insanı.
allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin.
kusura bakmayın uzun oldu ama annemin yanında çok ağlayamadım. sizle paylaşmak istedim.

geçmiş olsun canım .
allah size bağışlamış yavrunuzu.
annen ne kadar torununa da bakıyor olsa sonuçta emanet olduğu için telaş yapmıştır.
benimde 4 aylık oğlum var o bile sütten mamadan tıkansa telaş yapıyorum.
allah bebeklerimize sağlıklı ömürler versin bizlere bağışlasın.

çok geçmiş olsun cnm Allah yavrularımızla sınamasın okuyunca bile kötü oldum.allah tekrar yaşatmasın

Back