• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım benim ne suçum var??

Okurken gerçekten evliliğinizin oyuncak olduğunu düşündüm...
Kocan tutturmuş annem de annem, sen tutturmuşsun annem de annem diye.
Herkesin ailesi kendine kıymetli! İkide bir ailenizi ilişkinizin ortasına katmak da ne demek anlayamıyorum... :19:
Şu da unutulmamalı, aile olmak demek kapı kapatılınca eşinin ailen olduğunu benimseyebilmektir.
Yok görümcem onu dedi, yok annemi aramadılar, yok annem aradı böyle davrandılar.
Kusura bakma ama anneni de seni de suçluyorum en az kocan ve ailesi kadar.
Siz evliliği kabullenememişsiniz.
Yaş bahane... :19:

eşim 28 yaşında..
en cok kızdığım seyde arada o kadar laf dönüyor ama benim suratıma gülüyolar
ya nası akıllılar ogullarını kendilerine cekiyolar
sabredicem canım şimdilik..
ya bana vurmasından korkuyorum eger ben karsılık verirsem bunu yapar eminim korkmasam bende sesimi cıkarabilsem keşke

Bende yeni evliyim senin gibi,yaşın 21 ama bayanlar erkeklere göre daha erken olgulaşıyorlar, küçük bir cocuk değilsin öyleki;evlenmişsin bir evin sorumluluğunu üstlenmişsin.Neden bu kadar korktuğunu anlamıyorum gercekten bana vurabilir diyorsun sana bu kadar laf söyluyor sureklı ailesi ailesi..dıyosun.Niye bu kadar korkuu??o olmadan önce sen yasamıyomuydun seni yaşatan o mu???Senin icin varım diyen anneciğin var sana herzaman destek tir.Annenle Mersınde yenı hayat kurmak cok zor değil destekcin hazır.ikiniz herseyın ustesınden gelırsınız emınım..ŞİDDET var senın evınde fızıksel de olabilir acilen önüne bak derim hiçbişeyden korkma bu sekil evliliğin sürmez bebek olmadan bitir.(benımde annem mersınde ve benımde tek destekcim annem iyiki var bu yuzdende senın bu dusuncene korkuna cok kızdım içten içe)umarım yeni hayata adım attını yazarsın ve mutlu olursun:3:

evlilik için küçük bir yaş.. sorumlulukların üstesinden gelmek zor evlilikte... keşke okul okuyup iyi kötü bir ünv diplomanız olsaydı da çalışıp ayaklarınız üzerinde dursaydınız... hala geç değil... erkek egemenliğine boyun eğmemeli... zamanla düzelir diye birşey yok galiba... ilk başta bu kadar kırıcı ve üzücü davranışlar varsa... çok iyi düşünmeli devam edip etmeme konusunda........ allah hayırlı eşler nasip etsin herkese...

Allah yardimciniz olsun..
Sizin en hayirliniz esine karsi hayirhah olaninizdir, diyor peygamber efendimiz.
Esiniz bunu anlayamamis, yazik.
Allaha isyan etmeyin lutfen o'na siginin ve dua edin. Kendinizi yalniz hissetmeyecektirsiniz, eminim.
Esiniz ya kendisine gelsin ya da siz bi silkin onu. Ay ya da annesine gitsin. Ayri kalmasin aglar.:41:
Kendinizi savunun. Sizi sindirdiginin farkinda..
Lutfen guclu olun. Hayatta sizden degerli hicbir sey yok. Yeterince fedakar davranmissiniz..
Umarim her sey gonlunuzce olur..:50:

bu kadar yorum yapıldı canm ama sen hala kendnı savunmak yada bu hayattan kurtarmak yerıne kendı kendıne bahane buluosun gecmıse bakıyosun olan olmus bu olanları hakettn mı hayır! E o zmn? Is heryerde var mersınde bundan once hıc mı kalmadın yasamadın bırak hepsını kendı halıne Allahlarından bulsunlar. Sende kendıne yenı ıstedgn bı hayat bul artk bosanırkende kadnlar ezılmıyor bak ne guzl akıl vermsler gıt bı kac avukatla gorus kımseye bısey acıklamak zorunda deglsn avukata anlat derdını korkuların yersız ısını kaybedersen kaybet kovucaklarsa bıle tazmınat vermk zorundalr ole yada boyle paran olsn tut bı avukat bu aradada topla pılını pırtını tasın guzlce annenn yanına haa eger dıyosankı bnı bosanma snrasnda rahatsz eder dıye o zmn mahkeme kararı cıkart yanına yaklasamasn . Ama artık harekete gec bız ne dersek ne yorum yaparsak yapalm snn yerıne ıslerı halledemeyız.

Back