• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım benim ne suçum var??

Valla belki kızıcak herkes bana ama ben pek anlam veremedim size.Ezilmeye,itilip kakılmaya,küfür yemeye gücünüz var ama boşanmaya Mersinde yeni bir hayat kurmaya gücünüz yokmu??

Bu adam ve ailesiyle daha ne kadar sürdürebilirsinizki??Biz bayanlar erkeklere sinmiş gözükerek istediklerini yapma fırsatı sunuyoruz.Siz evinizdede böyle güçsüz dolaşıyorsanız kocanızın bu baskıları gün be gün dahada şiddetlenecektir eminim ben.Çünkü onu bırakıp gitmiceğinizi anladıktan sonra saygısız olan bu adam dahada değersiz görücektir sizi gözünde.

Annenizin size çok ihtiyacı var eminim ben.Bana zerre kadar saygı duymayan insanların yanında kalıcağıma Mersine anneciğimin yanına gidip onunla orda aç yatarım bin kat daha iyi..

o kadar doğru şeyler yazmıssın ki saol biraz daha kendime geldim sanırım o gücü bulabilirim kendimde..

Çok üzüldüm gerçekten senin adına
Herkes bi şekilde saygısızlığa maruz kalabiliyor maalesef ama seninki sadece eşten yada kayınvalidedein olsa neyse de her iki taraf da hayatı zindan ediyor be gülüm
Kendilerini ne sanıyorlar? Lütfen o kocanında bi tarafını bu kadar kaldırma gerçi kalkmış kalkacağı kadar
Sinir bozucu şey ya ,annen kadar kafasına taş düşsün

hani yazmışsın ya okadar şey yaptım yaranamadım diye...bunun üzerinde dur düşün bence yaranmak zorunda mıydın ki onlara...
olduğun gibi olsaydın yaranmaya çalışmasaydın fazla değer vermeseydin onlar sana yaranmaya çalışırdı ya da inceldiği yerden kopardı sende bu kadar hakaret kötülük görmezdin...

Evleneyimde ne olursa olsun mantigiyla ancak böyle bir evlilik olur canim benim.
Hala bana diyorsunki keske esim iyi olsaydi.
Sen daha ne dedigimi anlamadinki....baskalari senin kendine verdigin kadar deger verir, sen kendine deger vermiyorsunki...

Cnm benim ne suçum var diyerek Allaha isyan etme lütfen öncelikle
Herkesin bi sınav dönemi oluyo.
Emin ol sen Allaha sığındıktan sonra hepsi geçicek
Ama böyle isyan ederek olduğun yerde sayarsın hatta gerilersin..

Canım durumuna o kadar üzüldüm ki.. Daha 21 yaşındasın ve yaşadıklarına bak.. Keşke bu kadar erken evliliği düşünmeseydin, dersaneye gittiğine göre okumayı istiyorsun..Evlilikle birlikte tüm bunları yürütmek gerçekten çok zor..
Eşinin de muhtemelen yaşı küçük ve erkekler çok geç olgunlaşıyor malesef..Belliki ailesine aşırı düşkün, düşkünlükten öte..Yani ojenin dökülmesi, makinenin sıkmaması gibi şeyleri bile gidip hemen anlatıyorsa henüz evlendiğinin, yeni bir yaşama başladığının, artık ailesinin sen olduğunun farkına varamamış..
Henüz hayatın çok başındasın..İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur..bir yuvayı dağıtmak kolay değil tabiki ama unutma ki senin ruh sağlığın herşeyden önce gelir..

Genç kızlar ne olur bu kadar erken yaşta evliliği düşünmeyin, ne olur...

Çok üzüldüm gerçekten senin adına
Herkes bi şekilde saygısızlığa maruz kalabiliyor maalesef ama seninki sadece eşten yada kayınvalidedein olsa neyse de her iki taraf da hayatı zindan ediyor be gülüm
Kendilerini ne sanıyorlar? Lütfen o kocanında bi tarafını bu kadar kaldırma gerçi kalkmış kalkacağı kadar
Sinir bozucu şey ya ,annen kadar kafasına taş düşsün

amin hepsinin inş kendi dertlerinde boguluyolar işte
biz yeni ewiyken ayrılma kararı almıstık eşim ewe gelmemişti o gece annesinde kalmıstı
((eger sen oglunun yuvasını mutlulugunu düşünüyosan nasıl gel oglum kal dersin ewine göndermezsin hala orasını anlamıs değilim de ))
ertesi gün gözleri gibi korudukları sewdikleribiricik yegenleri okulda düşmüştü suratı yara olmustu
ona toplanıp üzülmüşlerdi
şimdi de hastalıkla ugrasıyolar
şuan ewde iki yabancı gibiyiz tahammülüm kalmadı artık:14:

Canım durumuna o kadar üzüldüm ki.. Daha 21 yaşındasın ve yaşadıklarına bak.. Keşke bu kadar erken evliliği düşünmeseydin, dersaneye gittiğine göre okumayı istiyorsun..Evlilikle birlikte tüm bunları yürütmek gerçekten çok zor..
Eşinin de muhtemelen yaşı küçük ve erkekler çok geç olgunlaşıyor malesef..Belliki ailesine aşırı düşkün, düşkünlükten öte..Yani ojenin dökülmesi, makinenin sıkmaması gibi şeyleri bile gidip hemen anlatıyorsa henüz evlendiğinin, yeni bir yaşama başladığının, artık ailesinin sen olduğunun farkına varamamış..
Henüz hayatın çok başındasın..İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur..bir yuvayı dağıtmak kolay değil tabiki ama unutma ki senin ruh sağlığın herşeyden önce gelir..

Genç kızlar ne olur bu kadar erken yaşta evliliği düşünmeyin, ne olur...

28 yasında kendisi ona kalırsa cocuk olan benim her fırsatta yüzüme wurur..
ders olsun herkese benim yasadıklarım..
biz zaten hiçbirzaman aile olmadık o ailenin bi uzantısı olduk..oysa bana neler neler söylemişti:47:

Evleneyimde ne olursa olsun mantigiyla ancak böyle bir evlilik olur canim benim.
Hala bana diyorsunki keske esim iyi olsaydi.
Sen daha ne dedigimi anlamadinki....baskalari senin kendine verdigin kadar deger verir, sen kendine deger vermiyorsunki...

peki ben kendime deger verdiğimi nası göstericem onlara ??

hani yazmışsın ya okadar şey yaptım yaranamadım diye...bunun üzerinde dur düşün bence yaranmak zorunda mıydın ki onlara...
olduğun gibi olsaydın yaranmaya çalışmasaydın fazla değer vermeseydin onlar sana yaranmaya çalışırdı ya da inceldiği yerden kopardı sende bu kadar hakaret kötülük görmezdin...

ben aslında hep resmi olmayı istedim ne kadar da olsa kendi ailen gibi sewemezsin ya..
ama eşim hep zorladı ne hakaretler duydum anlatamam
her gittiğimizde beni tehdit ediyodu
o suratın gülecek yoksa parcalarım seni diye
halbuki oturmus telewizyona bakıyorum bana bu tehtidi savuruyo tw ye bakarken de mi güleyim :14:

eşinin annesi oğlunu psikolojik silahlarıyla vuruyor ( ay hastayım ay ölüyorum ay yalnızım ay kimsesizim ay aslan oğluşum (ki oğlunu oğluşum diye seven anneden herzaman korkarım) ay bitanem ben yaşlıyım belim tutmuyor param yok ay çok sefilim ühüühühühüdiyerek)

kocanızda annesine saplantılı bu çok açık psikolojik tedaviye ihtiyacı var hiç zannetmiyorum ki kabul edip gitsin:41:

ve size sözel şiddet kullanması bebekliğinde oral döneme takıldığını gösteriyor...annesi emzirmemiş mi acaba yeteri kadar? sigara alkol kullanır mı eşiniz?

Kesinlikle eşiniz büyümemiş bir çocuk,yok siz mersindeyken sizi özlüyormuş da, siz varken annenizi özlüyormuş da, sizi annesine şikayet etmekle korkutuyor ya şaka gibi:52:

Ama kötü olanı sizin korkmanız, yani adam çocukça bile davransa ne yazık ki siz göremiyorsunuz ve üzerinizde işe yarıyor.

Kartınızı iptal ettirin hemen, korkmayın maaşınızı bankadan nasılsa çekersiniz kartsız, yeni kart da 10 güne gelir, en geç.

Takılarla ilgili arkadaşlar akıl vermiş zaten, şayet bozdurulduğuna dair bir kuyumcu belgeniz falan varsa onu da bulun saklayın.

Ev eşinizin mi?Kira mı? Aslında sanırım ne olduğu farketmiyor,iş ciddiye bindiğinde eşinizi evden uzaklaştırabilirsiniz bildiğim kadarıyla, boşanana kadar annenizi yanınıza alırsınız, sonra da mersine gidersiniz.

Burada bulduğunuz işi allahın izniyle mersinde de bulursnuz bence, engeliniz bu olmasın.Ayrıca iş huzurunuzdan önemli değil.

En en en önemlisi madem paranız var hukuki danışmanlık bürolarından durumunuzla ilgili bilgi alın, ne yapacağınızı alternatiflerinizi bilmek yararınıza olacaktır.

Kesinlikle eşiniz büyümemiş bir çocuk,yok siz mersindeyken sizi özlüyormuş da, siz varken annenizi özlüyormuş da, sizi annesine şikayet etmekle korkutuyor ya şaka gibi:52:

Ama kötü olanı sizin korkmanız, yani adam çocukça bile davransa ne yazık ki siz göremiyorsunuz ve üzerinizde işe yarıyor.

Kartınızı iptal ettirin hemen, korkmayın maaşınızı bankadan nasılsa çekersiniz kartsız, yeni kart da 10 güne gelir, en geç.

Takılarla ilgili arkadaşlar akıl vermiş zaten, şayet bozdurulduğuna dair bir kuyumcu belgeniz falan varsa onu da bulun saklayın.

Ev eşinizin mi?Kira mı? Aslında sanırım ne olduğu farketmiyor,iş ciddiye bindiğinde eşinizi evden uzaklaştırabilirsiniz bildiğim kadarıyla, boşanana kadar annenizi yanınıza alırsınız, sonra da mersine gidersiniz.

Burada bulduğunuz işi allahın izniyle mersinde de bulursnuz bence, engeliniz bu olmasın.Ayrıca iş huzurunuzdan önemli değil.

En en en önemlisi madem paranız var hukuki danışmanlık bürolarından durumunuzla ilgili bilgi alın, ne yapacağınızı alternatiflerinizi bilmek yararınıza olacaktır.

canim cok uzuldm durumuna ustundeki okadar yuk varki senin ne tarafa gitsen ne ile karşilasacagni bilemiyorsun boyle insanlara sinir olurum erkekler sunu anlamiyo biz bu evde ikimiz yasiyoruz gerisi dişarda bana bişey olsaeşim yanimda olur demiyolar ya hata yapmişsin keske kayinvalidene gidip yalvarmasaydin bole insanlar rezil ederler adami eşinin o agzindan cikan laflar gun gelcek agzini tirmalayacak onun sabrın sonu selamettir inşalh kazanirsin gidersin bi yere cok yanliş yapiyo eşiniz cok sen onun için cabalarken o nelerle ugraşiyo cok buyuk bi sınavdasın canım bu sınavdan başri ile cikmani diliyorum allahtan kesinlikle cocuk dusunme yapmm yazmişsin zatende hakkında hayırlısı olsun

cnm bu kadar bağırıp çağıran seni parçalarım dien bi adam seni döverde...

bir tokatda atsa bedelini ödet...

diyelim ki vurdu ALLAH korusun ..hemen karakola git ve darp edildiğini söyle ...
ordan hastaneye yolatıp darp raporu veriyorlar..ve savcılığa veriliyor kocan...
mahkemesi oluyor..
yanlış anlama sakın bilgin olsun die söylüyorum..hiç bişey bilmiyorum demiştin ona istinaden...

k.pderim 2ci eşine 1 tokat attı bu aşamalardan geçti ve eşine 900 tl ödedi...
mahkeme cezalandırdı :)))

aklında olsun cnm...o dayak fasılları öncedendi...
artık 1 tokatın bile cezası var :)

Sen kendi kendinin degerini yitirmissin canim ya onlara yaranicam diye. Onlarin sana saygi duymasi lazim calisiyorsun diye nasil ozur dilersin. Kendine guvenini kaybetmissin.

Ne demek mersine donersem naparim. En onemlisi annen var arkanda ailen var. İkincisi elin ayagin tutuyor yasin genc. Tasi siksan suyunu cikarirsin. Ya biran once onlemini al kendine saygi gostert yada omur boyu bu insanlara kole ol.
Sana nasil bir hayat sunuyorlarki onlara minnet ediyorsun.

Uzuldum sana yapma lutfen sen herseyden degerlisin. Bana istedigim hayati vermiyormusunuz o zaman bildigimi yaparim de.ezdirme kendinide ailenide hele annecigini asla degmeyen insanlar icin aglatma. Unutma insanlar seninin izin verdigin sinirlarin icine girerler. Sen cok Alttan almissin.

Sen kendi kendinin degerini yitirmissin canim ya onlara yaranicam diye. Onlarin sana saygi duymasi lazim calisiyorsun diye nasil ozur dilersin. Kendine guvenini kaybetmissin.

Ne demek mersine donersem naparim. En onemlisi annen var arkanda ailen var. İkincisi elin ayagin tutuyor yasin genc. Tasi siksan suyunu cikarirsin. Ya biran once onlemini al kendine saygi gostert yada omur boyu bu insanlara kole ol.
Sana nasil bir hayat sunuyorlarki onlara minnet ediyorsun.

Uzuldum sana yapma lutfen sen herseyden degerlisin. Bana istedigim hayati vermiyormusunuz o zaman bildigimi yaparim de.ezdirme kendinide ailenide hele annecigini asla degmeyen insanlar icin aglatma. Unutma insanlar seninin izin verdigin sinirlarin icine girerler. Sen cok Alttan almissin.

cok guzel yazmişsiniz ama su gercegide unutmamak lazim kendinizi ezdirmeyin demişsiniz karşi geldiğiniz zamn iş dahada cikmaza giriyo bu sefer sen bana nasil karşi gelirsin bana nasil cevap verirsin sornu ortaya cikiyo bunu gordm ben ne tarafa donsen cikmazdasin yazdiklarinizi cok begendim cok dusunceli yazmişsiniz

kocan daha evliliğin aile olmanın ne demek olduğunu anlayamamış.zamanla anlar mı belki anlar ama seninde ömrün gider canım.yerinde olsam çocuk yokken yaşın genç bırakır giderim.böyle çocuk ruhlu anneci küfürbaz saygısız birini yola getirmek için uğraşmam:50:benim kocamında ağzı bozuk hiç düzelmedi düzelmezde uğraştığına değmiyor yani kendini heba etme.senden daha tecrübeliyim tavsiyelerimi dikkate alırsın inşallah canım

erkekler çok akıllı yaratıklar.kadın nasıl esir alınır en iyi onlar bilir.
iki küfret, sesini yükselt, pısmayacak kadın tanımıyorum.
kadınlar nezaket,zerafet içinde büyüsün
sonra hödüğün biri gelsin,dünyayı ona öğretsin.
aslında bu kendini bilmezlere katlanmayıp,kıçlarına tekmeyi vuracağız ki
tüm erkekler ders alıp,eşlere nasıl davranılacağını öğrenecekler...
hiç karımla problemlerimiz var,nasıl davransam acaba ? onu nasıl mutlu edebilirim ?
yuvamı kurtarmak istiyorum diyen bir erkekle karşılaştınız mı ?

erkekler çok akıllı yaratıklar.kadın nasıl esir alınır en iyi onlar bilir.
iki küfret, sesini yükselt, pısmayacak kadın tanımıyorum.
kadınlar nezaket,zerafet içinde büyüsün
sonra hödüğün biri gelsin,dünyayı ona öğretsin.
aslında bu kendini bilmezlere katlanmayıp,kıçlarına tekmeyi vuracağız ki
tüm erkekler ders alıp,eşlere nasıl davranılacağını öğrenecekler...
hiç karımla problemlerimiz var,nasıl davransam acaba ? onu nasıl mutlu edebilirim ?
yuvamı kurtarmak istiyorum diyen bir erkekle karşılaştınız mı ?

doğru söylüyorsun canım.yeni evlenen bayanlara tavsiyem şu hemen çocuk yapmayın ve eşiniz size saygısız davranıyorsa evliliğinizde küfür hakaret aşağılama varsa bir defa uyarın 2. defa uyarmayın ayrılın:19:biraz da onlar düşünsünler evliliğimi nasıl düzeltebilirim karımla nasıl mutlu olurum diye
biz kadınlar hep çok fedekar davranıyoruz sonucunda kazanmıyoruz kaybediyoruz bence:50:

dersane ve iş mersindede vardır mutlaka...
üstelik kovmuş seni eşin

Back