allahım benim ne suçum var??

canım altınları verdiğini söylersen mahkeme bunu kabul eder sadece altınların takılı olduğu bir kaç resmi sakla mahkemeye delil olarak sunabilirsin karta gelince bankayı ara kayıp de banka hemen iptal eder kartını

aslında diyorum ya eşim ewlenmeden 3 ay önce değişti tmm yine sorunlarımız oluyodu ama bu kadar deil
küfür olayına gelince cok cok kızdığında ediyo ama benim ne sucum var ki
cok gururum kırıldı

canim yanlis anlamada bu küfür nikahi bile düsürüyor esine hatirlat, annene dahi küfür etse nikahiniz düsüyor, cok ince isler bunlar öyle sana küfür edemez.... rabbim islah etsin kocani..

canim yanlis anlamada bu küfür nikahi bile düsürüyor esine hatirlat, annene dahi küfür etse nikahiniz düsüyor, cok ince isler bunlar öyle sana küfür edemez.... rabbim islah etsin kocani..

İlk kez duyuyorum küfürün nikah düşürdüğünü. Kurandamı var böyle birşey? O zaman herkes zina yaparak yaşıyor. Genelleme yapmayayımda. İlk kez duyuyorum çok şaşırdım.

Madem şu an ayrılmaya ekonomik gücünüz yok hırs yapın kazanın hatta Mersin'i yazın memurluk için çekip gidin yapcak başka bir şey yok gibi duruyor.

mesela bunu bilmiyodum çok iyi oldu söylediğiniz resim çok var saklamalıyım hemen

ben okurken daraldım sen yaşarken neler hissettin kim bilir?eşin çok saygısız ve kendini bilmlz biri.bu adamla bir ömür nasıl geçebilir bişemiyorum.her evlilikte tartışmalar oluyor ama küfür ve hakaret ayrı birşey.birkaç ay önce eşimle çocuklarımızla ilgili bir konu yüzünden ufak bir tartışma yaşadık ve bana lafın arasında böyle anne mi olur gibi bir cümle söyledi ve ben o anda boşanmaya karar verdim.adliyeye bile gittim ama avukat arkadaşlarımız ve eşimin yoğun çabasıyla vaz geçtim.bu cümle bile bana çok ağır gelmişti ki içten söylemediğini de biliyordum ayrıca o anda belkide hak etmiştim bunu.yinede gururuma yediremedim çünkü eşim ilk defa sesini yükseltmişti bana karşı.zaten ilk ve son oldu:)) şimdi Allah bozmasın çok iyiyiz.çünkü beni kaybetme korkusu yaşadı..yani diyeceğim o ki,çalışan bir bayansın ve çocuğun yok neden hala bu insanları çekiyorsun?boşan demiyorum ama lütfen aklının başına gelmesini sağla.yukarıda anlattığım şeyi bunun için anlattım.en çok da anneciğine üzüldüm ben..seni bu yaşa getirmiş,gözünden sakınmış ama adamın biri gelip istediği hakaretleri yapabiliyor.ne hakla!lütfen kendinizi ezdirmeyin..

ben bu işe eşim tarafının aracılığıyla girdim aslında korkuyorum boşanma durumu oldugunda cıkarırlar diye..

ya canım benim benim,sen niye kendini bukadar ezdiriyorsunki,adam seni resmen kimsesizmişin gibi maddi manevi sömürüyor. tamam anladık anneye saygı sevgi anladıkta bukadarı da olmaz yani,benim oğlum karısına böyle davranarak bana saygı gösterecekse aman o saygı olmaz olsun, hemen ilaç kullanma bence sen ona sesini çıkaramadığın bunalıma giriyorsun azıcık sende konuş atma içine,bune ya

ben bu işe eşim tarafının aracılığıyla girdim aslında korkuyorum boşanma durumu oldugunda cıkarırlar diye..

cnm benim çıkarsınlar nolcak... iş mi yok başka??

ahh ahh 5 sene sonra geriye dönüp baktığında ne kadarda korkumuşum ama korkulcak bişey yok diceksin...

Valla belki kızıcak herkes bana ama ben pek anlam veremedim size.Ezilmeye,itilip kakılmaya,küfür yemeye gücünüz var ama boşanmaya Mersinde yeni bir hayat kurmaya gücünüz yokmu??

Bu adam ve ailesiyle daha ne kadar sürdürebilirsinizki??Biz bayanlar erkeklere sinmiş gözükerek istediklerini yapma fırsatı sunuyoruz.Siz evinizdede böyle güçsüz dolaşıyorsanız kocanızın bu baskıları gün be gün dahada şiddetlenecektir eminim ben.Çünkü onu bırakıp gitmiceğinizi anladıktan sonra saygısız olan bu adam dahada değersiz görücektir sizi gözünde.

Annenizin size çok ihtiyacı var eminim ben.Bana zerre kadar saygı duymayan insanların yanında kalıcağıma Mersine anneciğimin yanına gidip onunla orda aç yatarım bin kat daha iyi..

Canım eşin kaç yaşında acaba?Yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim.Ama bana hiç olgunlaşmamış geldi.
Çevremde evlenen bayan kuzenlerim evliliğinin ilk zamanlarında annelerine yani teyzelerime evlerinde olan her şeyi anlatırlardı.Aynı durumu senin eşin yapıyormuş çok yanlış.Bu nedenden dolayı benim teyzelerim damatlarına bir süre diş biledi,haksız gördü.Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ya.Eşinin ailesi de ister istemez sana diş bilemişlerdir.
Karşına al konuş eşinle.Sakince anlamıyor mu,o bağırırsa sen de bağır niye susuyorsun.Seni bağırarak mı sindireceğini zannediyor yani?Canım Kpss'ye az bir süre kaldı,huzursuz bir evde kendini derslere vermek çok zordur ama hep geleceğini garanti altına almayı düşün.Bu esnada da eşinle konuş,tavırlarına bak.En azından fevri karar vermedim,bekledim,sabrettim,elimden geleni yaptım dersin.Baktın olmuyor sınav sonucun olumlu olsa da olmasa da boşanmayı düşün.Böyle ömür geçer mi,stres sıkıntı daha gençsin sana yazık değil mi?Üstelik çocuğunuz da yok henüz.Hoş gerçi olsaydı da katlanılmazdı ama.Üstelik Mersin'de de kendine iş bulabilirsin.Bulamam deme canım,gir online eleman siteleri var.İncele şöyle bir fikir olur sana da.İnsan yeri gelir bulaşıkçılık,temizlik bile yapmalı imkanı yoksa ama kendini kimseye ezdirmemeli.

eşim 28 yaşında..
en cok kızdığım seyde arada o kadar laf dönüyor ama benim suratıma gülüyolar
ya nası akıllılar ogullarını kendilerine cekiyolar
sabredicem canım şimdilik..
ya bana vurmasından korkuyorum eger ben karsılık verirsem bunu yapar eminim korkmasam bende sesimi cıkarabilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…