- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
iş yerinle konuş maaş kartını kaybettiğini söyle bu ay geçti gerçi ama bi dahaki aya yenisi gelir diğeride iptal olur
takılan herşeyi aldı benden borc vericem diye işleri kötü dedim ya ama toparlayamıyo ne zamandır
maaş kartımı da aldı para cekicem ayın 2 sinde yatırıcam diye halaa ses yok yarın maasım yatıyo ve kartım elimde deil
aslında diyorum ya eşim ewlenmeden 3 ay önce değişti tmm yine sorunlarımız oluyodu ama bu kadar deil
küfür olayına gelince cok cok kızdığında ediyo ama benim ne sucum var ki
cok gururum kırıldı
iş yerinle konuş maaş kartını kaybettiğini söyle bu ay geçti gerçi ama bi dahaki aya yenisi gelir diğeride iptal olur
canim yanlis anlamada bu küfür nikahi bile düsürüyor esine hatirlat, annene dahi küfür etse nikahiniz düsüyor, cok ince isler bunlar öyle sana küfür edemez.... rabbim islah etsin kocani..
canım altınları verdiğini söylersen mahkeme bunu kabul eder sadece altınların takılı olduğu bir kaç resmi sakla mahkemeye delil olarak sunabilirsin karta gelince bankayı ara kayıp de banka hemen iptal eder kartını
Madem şu an ayrılmaya ekonomik gücünüz yok hırs yapın kazanın hatta Mersin'i yazın memurluk için çekip gidin yapcak başka bir şey yok gibi duruyor.
ama böle yaparsa kart çalışmadığında şüphelenir bence gizlice al parayı çek aynen koy yerine hatta başka hesap aç oraya aktar
maaşını da mı elinden alıyor ????
ben okurken daraldım sen yaşarken neler hissettin kim bilir?eşin çok saygısız ve kendini bilmlz biri.bu adamla bir ömür nasıl geçebilir bişemiyorum.her evlilikte tartışmalar oluyor ama küfür ve hakaret ayrı birşey.birkaç ay önce eşimle çocuklarımızla ilgili bir konu yüzünden ufak bir tartışma yaşadık ve bana lafın arasında böyle anne mi olur gibi bir cümle söyledi ve ben o anda boşanmaya karar verdim.adliyeye bile gittim ama avukat arkadaşlarımız ve eşimin yoğun çabasıyla vaz geçtim.bu cümle bile bana çok ağır gelmişti ki içten söylemediğini de biliyordum ayrıca o anda belkide hak etmiştim bunu.yinede gururuma yediremedim çünkü eşim ilk defa sesini yükseltmişti bana karşı.zaten ilk ve son oldu:)) şimdi Allah bozmasın çok iyiyiz.çünkü beni kaybetme korkusu yaşadı..yani diyeceğim o ki,çalışan bir bayansın ve çocuğun yok neden hala bu insanları çekiyorsun?boşan demiyorum ama lütfen aklının başına gelmesini sağla.yukarıda anlattığım şeyi bunun için anlattım.en çok da anneciğine üzüldüm ben..seni bu yaşa getirmiş,gözünden sakınmış ama adamın biri gelip istediği hakaretleri yapabiliyor.ne hakla!lütfen kendinizi ezdirmeyin..
ben bu işe eşim tarafının aracılığıyla girdim aslında korkuyorum boşanma durumu oldugunda cıkarırlar diye..
cnm benim çıkarsınlar nolcak... iş mi yok başka??
ahh ahh 5 sene sonra geriye dönüp baktığında ne kadarda korkumuşum ama korkulcak bişey yok diceksin...
ondan emin olsam 1 dakka daha cekmem
Canım eşin kaç yaşında acaba?Yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim.Ama bana hiç olgunlaşmamış geldi.
Çevremde evlenen bayan kuzenlerim evliliğinin ilk zamanlarında annelerine yani teyzelerime evlerinde olan her şeyi anlatırlardı.Aynı durumu senin eşin yapıyormuş çok yanlış.Bu nedenden dolayı benim teyzelerim damatlarına bir süre diş biledi,haksız gördü.Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ya.Eşinin ailesi de ister istemez sana diş bilemişlerdir.
Karşına al konuş eşinle.Sakince anlamıyor mu,o bağırırsa sen de bağır niye susuyorsun.Seni bağırarak mı sindireceğini zannediyor yani?Canım Kpss'ye az bir süre kaldı,huzursuz bir evde kendini derslere vermek çok zordur ama hep geleceğini garanti altına almayı düşün.Bu esnada da eşinle konuş,tavırlarına bak.En azından fevri karar vermedim,bekledim,sabrettim,elimden geleni yaptım dersin.Baktın olmuyor sınav sonucun olumlu olsa da olmasa da boşanmayı düşün.Böyle ömür geçer mi,stres sıkıntı daha gençsin sana yazık değil mi?Üstelik çocuğunuz da yok henüz.Hoş gerçi olsaydı da katlanılmazdı ama.Üstelik Mersin'de de kendine iş bulabilirsin.Bulamam deme canım,gir online eleman siteleri var.İncele şöyle bir fikir olur sana da.İnsan yeri gelir bulaşıkçılık,temizlik bile yapmalı imkanı yoksa ama kendini kimseye ezdirmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?