- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Memur olmak için Mersin'de dershaneye vb devam edemez misin?
Yada orada bir yandan çalışığ bir yandan okusan.. Annenin geliri yok mu?
Yanlış anlaşılmasın kesinlikle boşandırtmaya çalışmıyorum öyle bir hakkımda yok zaten
Sadece konu sahibi de dayanamayacağının farkında..
Allah uzun ömürler versin....daha 21 yaşındasınız 31-41-51-61... bunca yıl çekilir mi? yazık değil mi size de?
ewet konusmuyoruz 10 gün böyle sabredicem sonra konusucam eger boşanmaksa niyetin aç dava ben mersine gidiyorum dicem
canım allah yardımcın olsun kusura bakma ama eşin tam bir pislik işaalah kazanırsın sınavı düzgün bir hayatın olur
aynen çok güsel düşünmüssün cnm..
güçlü olaım yani ...hangi çağdayız kadının her hakkı var atık...
önemli olan kendine güvenmek..
psikolojinde bozulmuşsağlık herşeyden önemli cnm...
cnm sen onun deil anasın ayedi sülalesine hizmet etsen yaranamassın...
bilirim bu tip aileleri...gelinleri kullanırlar ama kızlarına aman sakın kendini kullandırtma derler...
kpss de de başarılar dilerim.. ben de kpss ye hazırlaniorum...2,5 yaşında oğlum var üstleik evliliğimde yolunda deil...
ama olsun umut herzaman vardır cnm...
aaaaaaacileeen çocuk olmadan boşan derim ne bu ya gtsin annesine görsün anyayı konyayı
Canım yaşın çok küçük kendini güçsüz hissetmen normal ama gücün var bunu ortaya çıkar nice insanlar kucağında bebeğiyle hayat mücadelesi veriyor senin ne güzel annen var o senin yanında olur kazanmak için elinden geleni yap dişini sık 4 ay Allah yardımcın olur sınavı kazanman senin için çok iyi olur ama kazanamasanda sana işmi yok Mersinde bir çevreniz vardır sana iş konusunda birileri mutlaka yardım eder eşini terk et demek istemiyorum ama sen bir kadınsın ve insanca muameleyi hak ediyosun kendini ezdirme devlette senin yanında eğer boşanma kararı alırsan her türlü yasal hakkını kullan
şu kadar söyleyim tahmininden çok hakkın var maddi manevi tazminat davası bile açabilirsin canım düğünde takılan altınlarda senin sakın onun birşeyini istemiyorum diye gurur yapma mutlaka psikolojik olarak seni yıpratmaya çalışır işaalah senin için en hayırlısı olur senin için
Acelen neydi be canim, bu kücük yasta böyle dertler cekmeye?
Okul bitseydi, ayaklarinin üzerinde dursaydin, daha sen kendini bulamadan evlilik yükünü tasimaya calisiyorsun.
Koca her zaman bulunur, her yasta bulunur ama egitim ve meslek kadar daha önemli ne olabilirki bu hayatta?
Kimse senin gibi kücük yasta bir insana deger vermez, bir evliligi yürütebilmek icin özgüven ve hayat tecrübesi lazim, onlarin senin annen ve baban degilki...
Hayat cok zor, bu hayatin yükünü cekebilmek icin alt yapi önemli.
Hayirlisini diliyorum senin icin...
bence işlerinin kötü olması bahane olabilir seni parasız bırakıp terk edemeyeceğinden emin olmak istiyordur gizli mizli al o kartı ondan paranı gizliden biriktir ki ilerde olduki seni kapıya koydu delirip, napıcaksın? bi güvencen olsun ve mutlaka herşeyi boşverip sınavına odaklan boşanırkende katılıyorum arkadaşa birçok hakkın var kendini SAKIN ezdirme
takılan herşeyi aldı benden borc vericem diye işleri kötü dedim ya ama toparlayamıyo ne zamandır
maaş kartımı da aldı para cekicem ayın 2 sinde yatırıcam diye halaa ses yok yarın maasım yatıyo ve kartım elimde deil
ay okurken içime fenalıklar geldi resmen. bir türlü anlayamadım ben şu işi her iki taraf içinde söylüyorum ilişkilere ve evliliğe aileler karıştırılmaz. eşiniz tipik olgunlaşmamış bir erkek yani hala sizin değerinizi anlayamamış. ve siz annenizde gereğinden fazla ödün vermişsiniz iyi niyetle tabi ama böyle insanlar bundan anlamaz annenizinde sağlık problemleri varmış bence ona da fazla yansıtmayın bu konuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?