allahım benim ne suçum var??

haklısınız ben sizi anlıyorum ama boşanıp tekrar mersine nası dönerim bilmiyorum ki bu cok zor nası iş bulucam hersey o kadar zor olur ki benim için

ewet konusmuyoruz 10 gün böyle sabredicem sonra konusucam eger boşanmaksa niyetin aç dava ben mersine gidiyorum dicem

aynen çok güsel düşünmüssün cnm..

güçlü olaım yani ...hangi çağdayız kadının her hakkı var atık...

önemli olan kendine güvenmek..

psikolojinde bozulmuş sağlık herşeyden önemli cnm...

cnm sen onun deil anasın ayedi sülalesine hizmet etsen yaranamassın...

bilirim bu tip aileleri...gelinleri kullanırlar ama kızlarına aman sakın kendini kullandırtma derler...

kpss de de başarılar dilerim.. ben de kpss ye hazırlaniorum...2,5 yaşında oğlum var üstleik evliliğimde yolunda deil...

ama olsun umut herzaman vardır cnm...

cnm inş sende kazanıp ayaklarının üzerinde durursun allahım sana kolaylık versin

yorumun için de saol

Canım yaşın çok küçük kendini güçsüz hissetmen normal ama gücün var bunu ortaya çıkar nice insanlar kucağında bebeğiyle hayat mücadelesi veriyor senin ne güzel annen var o senin yanında olur kazanmak için elinden geleni yap dişini sık 4 ay Allah yardımcın olur sınavı kazanman senin için çok iyi olur ama kazanamasanda sana işmi yok Mersinde bir çevreniz vardır sana iş konusunda birileri mutlaka yardım eder eşini terk et demek istemiyorum ama sen bir kadınsın ve insanca muameleyi hak ediyosun kendini ezdirme devlette senin yanında eğer boşanma kararı alırsan her türlü yasal hakkını kullan

o kadar bilsisizim ki bu konuda dava nasıl açılır ne denilir nasıl yapılır haklarım neler hiçbirşey bilmiyorum

şu kadar söyleyim tahmininden çok hakkın var maddi manevi tazminat davası bile açabilirsin canım düğünde takılan altınlarda senin sakın onun birşeyini istemiyorum diye gurur yapma mutlaka psikolojik olarak seni yıpratmaya çalışır işaalah senin için en hayırlısı olur senin için

takılan herşeyi aldı benden borc vericem diye işleri kötü dedim ya ama toparlayamıyo ne zamandır
maaş kartımı da aldı para cekicem ayın 2 sinde yatırıcam diye halaa ses yok yarın maasım yatıyo ve kartım elimde deil

Canim simdi suanda uzulerek zaman gecirmek yerine, kendini ona inat daha fazla derslerine ver.
En azindan sinavi alirsan biraz daha rahat olursun.

Acelen neydi be canim, bu kücük yasta böyle dertler cekmeye?
Okul bitseydi, ayaklarinin üzerinde dursaydin, daha sen kendini bulamadan evlilik yükünü tasimaya calisiyorsun.
Koca her zaman bulunur, her yasta bulunur ama egitim ve meslek kadar daha önemli ne olabilirki bu hayatta?
Kimse senin gibi kücük yasta bir insana deger vermez, bir evliligi yürütebilmek icin özgüven ve hayat tecrübesi lazim, onlarin senin annen ve baban degilki...
Hayat cok zor, bu hayatin yükünü cekebilmek icin alt yapi önemli.
Hayirlisini diliyorum senin icin...

hep keşke diyorum keşke yapmasaydım böyle bişey içimde yapmak isteyip de yapamadığım o kadar çokşey kaldı ki
neden ewlendim ki ben
keşke bana deger veren bi kocam olsaydı da bunları düşündürmeseydi bana

bence işlerinin kötü olması bahane olabilir seni parasız bırakıp terk edemeyeceğinden emin olmak istiyordur gizli mizli al o kartı ondan paranı gizliden biriktir ki ilerde olduki seni kapıya koydu delirip, napıcaksın? bi güvencen olsun ve mutlaka herşeyi boşverip sınavına odaklan boşanırkende katılıyorum arkadaşa birçok hakkın var kendini SAKIN ezdirme

ay okurken içime fenalıklar geldi resmen. bir türlü anlayamadım ben şu işi her iki taraf içinde söylüyorum ilişkilere ve evliliğe aileler karıştırılmaz. eşiniz tipik olgunlaşmamış bir erkek yani hala sizin değerinizi anlayamamış. ve siz annenizde gereğinden fazla ödün vermişsiniz iyi niyetle tabi ama böyle insanlar bundan anlamaz annenizinde sağlık problemleri varmış bence ona da fazla yansıtmayın bu konuları.

bakalım aksam eve gelirse beyefendi bakıcam sorucam kartla işin bitti mi diye ya benim manyak kafam 200 lira maasımı alınca veriyim sana demiştim
azda olsa katkım olur demiştim niye vericekmisim kalsın kartta zaten bana 5 milyar borcu var altınlarımı aldı vericem diye vermiyo elim kolum bağlı şuan biliyo

iş yerinle konuş maaş kartını kaybettiğini söyle bu ay geçti gerçi ama bi dahaki aya yenisi gelir diğeride iptal olur

söylemedim söyleyemem de zaten kadın yazık uykuyu kaybediyo dolanıyo ewin içinde ona da yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…