- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
İşte verdiği krem kullandım işe yaramadı daha çok ilerlediDoktorun ne diyor?
Süt sagdim dolaba stok yapmıştım biberon ile vereyim bari iyilesnee kadar dedim ama biberon almıyor bebeğim ne yaptıysam aldiramadim çok çok şık ve uzun emiyor ilaçların tesirini göstermesine izin vermiyor ki ne yapcami şaşırdım1 aydır gecmedıgıne gore suan baya kotu durumda sanırım. Bebeğini sagarak besle ve etkili ilac kullan toparlansın. Kullandığın ilaclar etkili aslında ama emdıkce kötü olmuş. O acıyı bilirim ağlardım emerken
Denedim ama bebeğim kesinlikle biberon almiyorSütünü sağmayi denedin mi
Süt sagdim dolaba stok yapmıştım biberon ile vereyim bari iyilesnee kadar dedim ama biberon almıyor bebeğim ne yaptıysam aldiramadim çok çok şık ve uzun emiyor ilaçların tesirini göstermesine izin vermiyor ki ne yapcami şaşırdım
Onuda denerim teşekkür ederim hiç geçmeyecek gibi geliyor yaa kesin geçecek değil mi bende emzirmenin keyfini tadabilecegimMustela göğüs ucu kremi benim acımı hafifletmişti zamandan başka ilacı yok maalesef
Geçmiş olsun
Onuda denerim teşekkür ederim hiç geçmeyecek gibi geliyor yaa kesin geçecek değil mi bende emzirmenin keyfini tadabilecegim
Küçük enjektör ya da kaşıkla verebilirsi baslarda zorlanir ama alışır benim bebegim de biberon almadi kaşıkla veriyorum gerektigi zamanDenedim ama bebeğim kesinlikle biberon almiyor
Evet siliyorum lansinoh silinmiyor zaten ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor en az bir buçuk saat uyuyor belkide ilaç tesirini gösterİlacı surdugunde bebegi emzirirken silmiyosun dimi gogsunu
Silmiyorum lansinoh silinmiyor zaten ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor bebeğim belkide ilaç tesirini gösterecek ama buna izin vermiyor bari dedim yalancı memeye alistirayim yok onuda almıyor og diyorİlacı surdugunde bebegi emzirirken silmiyosun dimi gogsunu
Allah razı olsun hepsini deneyeceğimPed falan kullanma ayrıca arkadaşlara katılıyorum ne kadar hava alırsa o kadar iyi unutma nasıl ki yaralı parmağa şu degdirmeyin geç kapanır diyorlar aynı şey nemden uzak tut goguslerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?