Allah rızası için yardım edin kızlar

Saripapatya060844

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
104
37
13
29
Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen

1 aydır gecmedıgıne gore suan baya kotu durumda sanırım. Bebeğini sagarak besle ve etkili ilac kullan toparlansın. Kullandığın ilaclar etkili aslında ama emdıkce kötü olmuş. O acıyı bilirim ağlardım emerken

Süt sagdim dolaba stok yapmıştım biberon ile vereyim bari iyilesnee kadar dedim ama biberon almıyor bebeğim ne yaptıysam aldiramadim çok çok şık ve uzun emiyor ilaçların tesirini göstermesine izin vermiyor ki ne yapcami şaşırdım

Kac aylık cay kasıgıyla vermeyi denedin mi

İlacı surdugunde bebegi emzirirken silmiyosun dimi gogsunu
Evet siliyorum lansinoh silinmiyor zaten ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor en az bir buçuk saat uyuyor belkide ilaç tesirini göster
İlacı surdugunde bebegi emzirirken silmiyosun dimi gogsunu
Silmiyorum lansinoh silinmiyor zaten ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor bebeğim belkide ilaç tesirini gösterecek ama buna izin vermiyor bari dedim yalancı memeye alistirayim yok onuda almıyor og diyor

Gogus pedi kullaniyorsan onun yerine gogus kalkani kullan.cunku gogus pedleri nemli biraktigi icin iyilesme gecikiyor..allah acil sifalar versin...

Bir sure sutyen kullanmayın fırsat buldukça göğüslerinizin hava almasını sağlayın ve evet ped degil kalkan kullanin

Elbette geçiyor canım ama çok zor süreç valla ben tam iki ay çektim artık titremeye giriyordum emzirmeden sonra banyodan sonra kurulanmak için bile havlusu süremiyordum düşün o derece kötüydum ama geçti sana tavsiyem sudocrem varsa genelde hastanelerde bebek doğumunda hediye olarak veriliyor onu kullan emzirmeden önce sil ama ıslak temiz bir bezle birde eğer ortam müsaitse kremi kullandıktan sonra goguslerini açıkta birak canım hava alsın hızla düzelir inşallah

Ped falan kullanma ayrıca arkadaşlara katılıyorum ne kadar hava alırsa o kadar iyi unutma nasıl ki yaralı parmağa şu degdirmeyin geç kapanır diyorlar aynı şey nemden uzak tut goguslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…