- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
Çok geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğinizi başlarda benimde olmuştu meğersem yanlış emiyormuş bebeğim sonra bi daha hiç o kadar yara olması göğsümKızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
Ben sütümü sürüp emzirmeye devam ettim bir haftada geçtiKızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
Ben birine tavsiye etmek icin eczaci arkadasa gogus icin en iyi gelen kremi sormustum .Ben kullanmadim ama kullanan kisi memenun kalmisti.Ismi ,Garmastan eczaneye sorun ona gore kullanin .Silip emzirmeniz gerekiyor diye biliyorum.Cok gecmis olsun.Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
Acık gez havayla temas yara iyileşmesini hızlandırır. Yara bölgesi kurumalı.Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
Göğüs basliklari var cnm onlarla denedin mi hiç belki fazla acımazKızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?