Aynı beni anlatmisiniz aynı evrelerden geçtik inan. Bende diyordum ki emzirenler nedenbenim gibi ağlamıyor acımıyor çıkarıp emziriyorlra.benim meme ucu yaralarından her emzirmek işkence misaliydi. 2 ay her emzirmede ağladım bağırdım .dışarıda nasıl emzireyim boyle Veya dışarı nasıl çıkıyorlar benimki hep emmek istiyor memeden ayrılmıyor derdim. inanır mısınız 3 ay yatak odasından çıkamadım ben bırakın dışarı çıkmayı. Üstelik benim 3. Bebeğim
Geçiyor 4 aydan sonra çevreye ilgisi başlayınca meme de zorla tutuyordum .ayakta yürüyerek zıplatarak Emsinde doysun diye
bunlar hep gelişim basamakları. Ayakta uyuttum bende uyudum ozamanlar . Kucağımda uyuttum arkamx yaslanıp bende uyudum. Bir emzirme danışmanı. Yazısını okumuştum .
YENİDOĞAN ANNENİN YAKA İĞNESİ .3 ay göğsünden ayrılmaması lazım.normal olan bu.sadece aciktiginda değil korktuğundan, üşüdugunden , terlediginden, canı sikildigindan, sevindiginde, üzüldüğünü, kendini yanlız hissettiginde, veya sadece emme icgudusunden memeyi istiyor.Anne karnının yokluğunu böyle sarıp sarmalayarak kapatacaksiniz.
sonra zaten sabun gibi kayıyor şuan öyle yatarak emzirebiliyorum sadece diğer türlü kalkıp gidiyor