• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardım edin kızlar

Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
bence iyileşene kadar sağ sütünü lansinohun sağma makinası çok iyi olur,çok geçmiş olsun.Geceleri hücre yenileyici bir krem var eczacıya bir sor emzirmeden önce yıkamalısın tabiki.GEce bebeğini emzirdikten sonra sür.CICAPLAST krem kozmetikte hücre yenileyici özelliği var bn pişik için kullanmıştım inanılmaz derecede bebeğime fayda etmişti.Bence bir al dene ama temizliği ihmal etme bebeğine geçmesin krem

Çok geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğinizi başlarda benimde olmuştu meğersem yanlış emiyormuş bebeğim sonra bi daha hiç o kadar yara olması göğsüm
siz tutuşuna dikkat ettiniz mi hiç netten araştırabilirsiniz evde tekseniz ya da ortam müsaitse genelde havalandırın açık bırakın göğüs uçlarınızı ve göğüs ucu kalkanı kullanabilirsiniz onunda çok faydası oluyor
Vallahi görmediğim site kalmadı videolarda hep izledim doğru emzirdigimi düşünüyorum ama

Kızlar size yalvarıyorum beni bu dertten kurtarın nolur bir aydır göğüs uçlarim yara ne yaptıysam geçmedi ayva çekirdeği hametan lansinoh bunlari kullandım ama bana mısın demedi bebeğimi ağlayarak emziriyorum meme uclarim kopacak artık o derece yara bebeğimi emzirmek ten vazgecmiyorum benim sutume muhtaç ama bu aciyada daha fazla dayanamayacagim bı çözüm yolu lütfen
zeytinyağı sür. benim iyi geldi. pahalı pahalı kremler hiç işe yaramadı

Bebeğinizin üzerine eğilmeyin. Mümkün olduğunca dik oturun ve meme ucu üst damağına gelecek şekilde bebeğin kahverengi halkayı tamamen ağzına almasını sağlayın. Google yazıp doğru emzirme pozisyonlarını inceleyince yanlış yaptığınızı düşünüyorsanız sebep yanlış emzirmenizdir. Ancak pozisyon doğru ise başka bir yanlış vardır.

Emzik kullanımı meme başı karmaşası yaratır ve bebek memeyi emzik sanarak yanlış kavrar. Emzik varsa bırakın.

Her emzirme sonrası zeytinyağı ya da lanolinli krem kullanıp göğsünüzü havalandırın. Nemli kalmasına özen gösterin. Islak değil yalnız nemli. Meme başını asla sabun vs kimyasalarla yıkamayın banyodan banyoya yıkansa kafi.

Sağma yarayı artırır. Aksine azaltmaz.

Ve bütün bunlara rağmen geçmiyor ise siz zaten bunları biliyorsanız bir kbb uzmanı bebeğinizi görsün dil dudak bağı olabilir.

Meme başınız için de bir cildiyeciyle görüşün mantar vs oluşmadığından emin olun.

Bu bilgilerin tamamı emzirme eğitimi almış danışmanlara aittir. Kulaktan dolma değildir.

Naçizane kendi tavsiyem ise zeytinyağını sürün buzdolabı poşeti ile meme başını kapatın. Sürekli yağlı kalmasını sağlayıp meme başını onaracaktır.
okudugum en iyi mesajdı .

Gerçek zeytinyağını işitin,soğutun.pakuga bol bol surup yara yerlerinizin üzerine bastırın. Kalsın öyle camaşırınizin altında.her emzirmede temizlemeye de gerek yok ilaç gibi.cocuga zararı yok zeytinyağının. Gün içinde üç dört kez pamuğu yenileyin

Kizlar bende mastit de olustugu icin dr emzirdikten sonra pompayla sag demisti ama sagmak meme ucu yaralarimi daha da arttirtti uc yarasi artinca mastit daha da cogaldi. Öldum öldum bittim yani. Bende gecti sukur cozumum soyleydi ev yapimi orjinal kantoran yagi vardi uclarina onu surdum her emzirme sonrasi gogus uclarmi hic kapatmadim uyurken.bile acikti ve hic pompa sagma islemi uygulamadim 2 gunde bunlari uyguladim gecti cok sukur

Avent göğüs kalkanı kullan bende bir ay çektim nasıldır bilirim. Bitek göğüs kalkanı iyi geldi bana. Diğer krem kantarın yapı herşeyi denemiştim.

Back