Allah rızası için yardım edin kızlar

bence iyileşene kadar sağ sütünü lansinohun sağma makinası çok iyi olur,çok geçmiş olsun.Geceleri hücre yenileyici bir krem var eczacıya bir sor emzirmeden önce yıkamalısın tabiki.GEce bebeğini emzirdikten sonra sür.CICAPLAST krem kozmetikte hücre yenileyici özelliği var bn pişik için kullanmıştım inanılmaz derecede bebeğime fayda etmişti.Bence bir al dene ama temizliği ihmal etme bebeğine geçmesin krem

Vallahi görmediğim site kalmadı videolarda hep izledim doğru emzirdigimi düşünüyorum ama

zeytinyağı sür. benim iyi geldi. pahalı pahalı kremler hiç işe yaramadı

okudugum en iyi mesajdı .

Gerçek zeytinyağını işitin,soğutun.pakuga bol bol surup yara yerlerinizin üzerine bastırın. Kalsın öyle camaşırınizin altında.her emzirmede temizlemeye de gerek yok ilaç gibi.cocuga zararı yok zeytinyağının. Gün içinde üç dört kez pamuğu yenileyin

Kizlar bende mastit de olustugu icin dr emzirdikten sonra pompayla sag demisti ama sagmak meme ucu yaralarimi daha da arttirtti uc yarasi artinca mastit daha da cogaldi. Öldum öldum bittim yani. Bende gecti sukur cozumum soyleydi ev yapimi orjinal kantoran yagi vardi uclarina onu surdum her emzirme sonrasi gogus uclarmi hic kapatmadim uyurken.bile acikti ve hic pompa sagma islemi uygulamadim 2 gunde bunlari uyguladim gecti cok sukur

Avent göğüs kalkanı kullan bende bir ay çektim nasıldır bilirim. Bitek göğüs kalkanı iyi geldi bana. Diğer krem kantarın yapı herşeyi denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…