Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halanınn babası ile babann kardeşş oluncaa nee oluyorr anlıyamadımm kafamm karıştıı anlıyann ne olurr anlatsınn helee:1shok:
şimdii benimm halam var babası neyimm oluyorrr dedem oluyorrrr
dedemm benimm babamla nasıll kardeşş oluyorkii
oğluu olmazmıı canımm
nese boşwerin onu uzun hikaye. öz halam değil kısaca anladın mı? şimdi halam ile babmın anneler aynı bab farklı anlatabiliyomuyum? babaannem evliyimiş eşi ölmüş kardeşi ile ewlenmiş. yani babaannem 2 kardeşle ewlenmiş oluyor
canım ya .. senin adına çok üzüldüm. etrafında sana mantıklı bir şekilde yol gösterecek kimsen yok. ama bizler burdayız.. inan seni tanımasakta senin için en iyisini isteriz emin ol. benim de dayımın kızı çok cahillik yaptı.. ailesinin asla tasvip etmediği ki çocukla ortaokul döneminde başladı görüşmeye.. çıktılar vs vs.. evlendiler daha 18 inde ikiside. 2 yıl sonra boşandılar. kız okumadı.. liseden sonra..
.tek bahanesi ailem huzursuzdu evliliği kaçış gördüm diyor
ve şuan ki düşüncesi ne biliyormusun:
ailem beni tek zincirle eve bağlasaydıda o adamla evlenmeseydim.. okusaydım.. kariyer sahibi olsaydım..
sakın güzelim sakın.. beni bir ablan olarak gör.. babanda arkandaymış bak sana oku diyormuş.
oku ve geleceğini yakma bitanem..çalışmak istemezsen yine sana kalmış. ama bir mesleğin uzamnlığıın olsun.. ilerde evlendiğin zaman çocukların annesiyle ve babasıyla gurur duysunlar. utanmasınlar ... çevremizde çok örnegi var.. mağazada çalışan bi bayan tanıyorum.. sadece selam naber muhabbeti.. babasının antalyada bir otelde müdür oldugunu sylemişti.. ve tesadüf eseri öğrendimki: bayanın babası inşaatlarda çalışan bir işçiymiş...
asla insanları küçümsemedim. küçümsememde.. ama baksana kızı babasının mesleğinden utanıyor ve yalan söylüyor...
hayat çok uzun canım.. yapılan hatalar bir ömrüne mal olmasın..
bende aslında kimya yüksek mühendisiyim. ama çalışmıyorum.. şükürler olsun ihitiyacım yokki çalışmıyorum.. ama bir gün bir yerde ihitiyacım olursa diyorum: kızım mesleğin var. kapı gibi diploman var.. elbet başının çaresine bakabilirsin..
sende önce okul hayatını kurtar.. gerisi zaten gelir bitanem.. öyle bir devirdeyizki.. aşk ve para birbiryle bağlantılı olarak gidiyor.. aşkmı paramı diye soranlara... ikiside birlikte olmalı.. etle tırnak gibiler.. ayrılmaz ikili olmuşlar...