Allah akıl fikir versin sana öncelikle.
İlk söyleyeceğim söz şudur : ASLA ANNEN VE BABAN HAKKINDA BU ŞEKİLDE KONUŞMA !
Babandan bahsederken sanki düşmanından bahseder gibi kelimeler kullanıyorsun kendine gelmeni öneririm yerimseniben
Dünyanın en kötü insanı dahi olsa, o senin BABAN !
Gelelim karışık aşk hayatına...
Daha 17, 17, 17, 17ymişşş şarkısı eşliğinde şunu diyorum sana.
Bu yaptıklarının hepsi senin gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan durumları.
Kavak yelleri esiyor kafanda şu anda.
Bir dur, sakin ol, evde mi kaldın ?
Kocadın da koca mı bulamadın bu ne acele ?
Eskiden yakışıklıydı, şimdi değil ne demek ?
Bak sen bile farkediyorsun zamanla görüşlerinin değişebileceğini.
Şimdi hala oğlum dersin, yarın amca oğlu dersin, öbür gün bakkalın oğlu dersin.
Daha genceciksin be canım bir sakin ol, durul...
daha derdini bile tam anlatamaz, karman çorman cümleler kurarken sen nasıl ev çevireceksin eyy bayan sorarım sana...
anneni babanı eleştirmek kolay da, evlendiğin adamın hergün yemeğini yapmak, bulaşığını çamaşırını yıkamak, kayınvalide kayınpedere hizmet etmek, başka ailenin içine girmek, laf işitmek, işittiğinde ağzını bile açamamak kolay mı sanıyorsun sen...
herşey hayallerindeki gibi mi herşey toz pembe mi hayatta...
o yakışıklı şimdi değil, ona aşıktım şimdi değilim, onu ayarttım bunu terkettim...Bırak bunları küçüğüm...
SAna ne söylesek bir kulağından girecek diğerinden çıkacak bunu adım gibi bilirim...
MEsleğini eline al, sonra kimin peşinden koşacaksan kimi koşturacaksan koştur...
Unutma " insanın doğduğu yeri, annesini ve babasını seçme şansı yoktur ama hayatını nasıl geçireceğini seçme şansı vardır"
Burda ablalarının yazdıklarını tek tek oku....Ve lütfen dikkate al...
daha 17 yasindasin bu ne hiz guzelim boyle hizli kosarsan yas 25oldugunda cogu seyi tuketmis olursun dur bakalim hala oglu askin cok enterasan sen akraba evliliginden korkmuyorsun galiba insanin hala oglu abisi kardesi yerine gecer hadi ilkinden sogudun vs vs oldu bu ne smdi bence sen soyle silkin bir kendine gel bak bakalim ilkokul mezunu birini elestiriyorsunda aklin fikrin yokmuydu ona asik olurken sen ne mezunusun ................once kendi egitimini ,ogrenimini ,gelisimini tamamla 17yasindasin ugrastigin seylere bak kendini yetistir once Allah o zaman sana kapi acar kafayida yemezsin oku meslegini eline al ayrica anne baba ol anlarsin yobaz olmayi evlat ne demek onun icin iyisini istemeyi anlarsin
ben herkesin dediği gibi mutluluğı dışarda aradım buldum mu bulamadım mı orası meçhul. ben onu asla eleştirmedim sen ilkokul mezunuzun şudur budur asla yüzüne vurmadım. sadece çewremdekiler olmaz arada kültür farklılığı olur deiler anlamadım dinlemedim.gerçekten de doğruymuş.herşeye karşı ayıp günah vb.son zamnalarda ondan iyice soğudum uzaklaştım o da bunun farkında ama kendine engel olamıyor. sadece ailem akrabalrım herkes bildiği için şimdi ayrıldığımı söylesem noldu hani sewiyodun gibi sorular sorular
hala oğluna gelince onu sewmiyorum onun nasıl bir insan olduğunu biliyorum ama kendime engel olmaıyorum sürekli onu düşünüyorum nasıl bişe bende anlamıyorum. karışık bi durum öz halam değil aslında. halamın babası ile benim babam kardeş.
halanınn babası ile babann kardeşş oluncaa nee oluyorr anlıyamadımm kafamm karıştıı anlıyann ne olurr anlatsınn helee:1shok:
şimdii benimm halam var babası neyimm oluyorrr dedem oluyorrrr
dedemm benimm babamla nasıll kardeşş oluyorkii
oğluu olmazmıı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?