Anladım canım belki de İşin içinde başka şeyler var şikayetçi olmadığına göre hayırlısıtakip edebildiğim kadarı ile yok
kızdan da haber yok, kazen'den de yok
Evet onu ben anlattım arkadaşımın başına gelmişti böyle birşeyCanım o başka bir kız ile ilgili paylaşım dı üyelerden birinin kuzenini kaçırmış aileden biri o olayı anlatmıştı bu kızla ilgili degil
Canım o başka bir kız ile ilgili paylaşım dı üyelerden birinin kuzenini kaçırmış aileden biri o olayı anlatmıştı bu kızla ilgili degil
Anladığım kadarı ile yok babası ölünce ortada kalmışhay Allah'ım
konu içinde konu muydu o?
şimdi bu kızın kimsesi yok mu?
bir de kız yalnız kalmasın diye amcaoğlunu kızın yanında tutan kim???
Öyle deniliyordu yok olamaz nasıl niye kafam almıyo valla billahi almıyorhiç şikayet etmemiş ki vazgeçsin
KimMynet de haberi gormus
Kimbilir hangi psikolojide?Ben en cok suna uzuldum. Kiz kan bagisi kismina seve seve kan veririm hem kan hem ilik gonulluusuyum yazmis. Birilerine hayat vermek isteyen birinin kendi hayatindan vazgecmesi cok aci
arkadaşlar iki gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz. polis geldi savcı uğraştı, kız şikayetçi olmadı yine biz üstüne gittik olayı gazetelere duyurduk. bimere vs yazıyoruz. bakanlıkta tanıdığı olanAstoria arkadaşımız arkadaşlarıyla konuşup iletişime geçeceğini söylüyor. kazen hala uğraşıyor. bilemiyorum yapılacak bir şey kaldı mı?
olay medyaya sızmasın kız için kötü olur diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. yani bu durum kızın uyuşturucu kullanıp tecavüze uğramasından daha kötü olmaz. hem talep ederse yüzü görünmez. yahu görünse ne olacak hem. bi içişleri bakanlığının desteğiyle hem o şerefsiz hapsi boylar, hem de kız koruma altına alınır. belki başka bir şehirde iş ev imkanı sunulur. devlet desteği bu yüzden önemlidir zaten. ama devlete ulaşmak için de medyaya sesimizi duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum. hiçbir şey tecavüze uğrayıp darp edilmekten daha fena olamaz bence. kıza sadece azıcık cesaret lazım. ama ulaşamıyoruz da. ne isim ne resim ne bir numara. işimiz çok zor çok.
ulan konu sahibi... bi ses ver artık ya
arkadaşlar iki gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz. polis geldi savcı uğraştı, kız şikayetçi olmadı yine biz üstüne gittik olayı gazetelere duyurduk. bimere vs yazıyoruz. bakanlıkta tanıdığı olanAstoria arkadaşımız arkadaşlarıyla konuşup iletişime geçeceğini söylüyor. kazen hala uğraşıyor. bilemiyorum yapılacak bir şey kaldı mı?
olay medyaya sızmasın kız için kötü olur diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. yani bu durum kızın uyuşturucu kullanıp tecavüze uğramasından daha kötü olmaz. hem talep ederse yüzü görünmez. yahu görünse ne olacak hem. bi içişleri bakanlığının desteğiyle hem o şerefsiz hapsi boylar, hem de kız koruma altına alınır. belki başka bir şehirde iş ev imkanı sunulur. devlet desteği bu yüzden önemlidir zaten. ama devlete ulaşmak için de medyaya sesimizi duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum. hiçbir şey tecavüze uğrayıp darp edilmekten daha fena olamaz bence. kıza sadece azıcık cesaret lazım. ama ulaşamıyoruz da. ne isim ne resim ne bir numara. işimiz çok zor çok.
ulan konu sahibi... bi ses ver artık ya
öyle tabi haklısın da nolucak şimdi yani ne yapabiliriz... tt yapalım dedim medyaya yansımasın kötü olur dediler, kadın programlarına çıkmasın dediler. e şimdi ne olacak , dediğin gibi belli yani adam kızın telefonuna el koymuş. yoksa girip bakmaz mı hakkımda ne yazılıyor diye.. yahu cumhurbaşkanı arkadaşım değil ki arayıp ilgilenin lütfen deyim. bzim de elimizden gelen bu...tecavüzcüsüyle aynı eve gönderilmiş ne sesi verebilir?
bence o pislik telefonunu falan almıştır elinden.
şu an kimbilir ne durumda.
yani illa şikayetçiyim mi demesi gerekiyordu darp edildiğini polisler görmüş burada yazdıkları gösterilmiş bunlar göz önüne alınamazmıydı çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?