- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- 73
Ya bakanlik proseduru, kanunu uygular. Ordan da hicbir sey cikmaz. Bize bununla ilgilenecek hakkaten kizla ilgilenecek ona kalacak yer bulacak yardim edecek kisiler lazim.. bu yuzden sosyal medya gerekli. Ki su anki bilgilerle kizin kim oldugu bile bilinmiyor. Adi bile yok. Yani bahsettiginiz gibi bir durum soz konusu degil
kazen bence şu an en yetkili kişilere ulaşmaya çalışıyorNedenKazen bısey demiyor kac sayfa olmus Kiza ulasacak tek ısım kazense Bı Aciklama yapsın en azından
O da iyi değilmiş akşam tansiyon problemi varmış kötüyüm çarpıntim var yazmış ayrıca aradiginda 183 ü siz elinizden geleni yaptınız demişler öyle okumuştum ama bırakmaz o peşini yinede mutlaka haber almaya ugrasiyordurNedenKazen bısey demiyor kac sayfa olmus Kiza ulasacak tek ısım kazense Bı Aciklama yapsın en azından
O da iyi değilmiş akşam tansiyon problemi varmış kötüyüm çarpıntim var yazmış ayrıca aradiginda 183 ü siz elinizden geleni yaptınız demişler öyle okumuştum ama bırakmaz o peşini yinede mutlaka haber almaya ugrasiyordur
Kizin ailesi dediginiz kim arkadaslar? Annesi baska adamla evliymis sahip cikmiyormus diye okudum. Bunlari kim nereden ogreniyor?
acil sifalar inşallahhhO da iyi değilmiş akşam tansiyon problemi varmış kötüyüm çarpıntim var yazmış ayrıca aradiginda 183 ü siz elinizden geleni yaptınız demişler öyle okumuştum ama bırakmaz o peşini yinede mutlaka haber almaya ugrasiyordur
Öyle mi ailenin bu zulümden haberi var o zaman evlendirir kapatırlar üstünüşimdi tam mesajları bulamıyorum, konu çok hızlı ilerliyor
iki kardeş varmış
olayı yapan kişinin ailesi varmış
kan çıkmasın deniyormuş vs vs vs
bulamıyorum şu an
Ben kizin ailesi sandim.şimdi tam mesajları bulamıyorum, konu çok hızlı ilerliyor
iki kardeş varmış
bulamıyorum şu an
polis kapıdayken dövme sebebi zaten "ben memnunum" dedirtmek. yoksa neden eve sızar döversin ki?bu olay beni artık korkutuyor
kızın ailesi veya olayı yapan yaratık bu haberleri, twitterı vs görünce ya kıza zarar verirlerse?
ya konuşmasın diye Allah korusun sustururlarsa?
ya kızı konuşmayacaksın diye döverlerken kız ellerinde kalırsa, boynu kırılırsa???
ya komşular haberlerden kim olduğunu anlarlarsa, kız kendine zarar verirse?
yani iki ucu b..klu değnek maalesef ama bu gelişmeler beni, kız adına korkutuyor
çok korkutuyor
Kuzum kız en son şikayetçi değil di gelişme var mışimdi tam mesajları bulamıyorum, konu çok hızlı ilerliyor
iki kardeş varmış
bulamıyorum şu an
Kuzum kız en son şikayetçi değil di gelişme var mı
Canım o başka bir kız ile ilgili paylaşım dı üyelerden birinin kuzenini kaçırmış aileden biri o olayı anlatmıştı bu kızla ilgili degilşimdi tam mesajları bulamıyorum, konu çok hızlı ilerliyor
iki kardeş varmış
bulamıyorum şu an
Şikayeten vazgeçmesini hazm edemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?