Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Yuzu gorulecek ne olucak demissiniz kiz utaniyorum olmek istiyorum olucem zaten gibisinden konu acmis yuzu gozuktukten sonra canina kiyarsa ne olucak??????
utanmayacak kardeşim. uyuşturucu etkisi altında günlerce tecavüze uğramış bi kızın taleplerine o kadar da itibar etmemek lazım. kıza kalsa polise de gitmeyecekti. biz ite kaka zorla polis yolladık, ki utancından korkusundan şikayetçi değilim dedi. eee? sonra? adam bi kızgınlık anında kızı katletsin sonra arkasından ağlarız gitti gencecik kız diye.. bıraksın bu utanma sıkılma işlerini. gerekirse yüzü gösterilmez, sadece röportaj verir. tecavüze uğramaktan daha beter olduğunu zannetmiyorum şu durumun.

Korkarım ki onun verebileceği ses artık haberlerde yardım çığlığının üzücü sonu diye yer alır. Madem darp görmüş kadını psikologla görüştürmeden, kurtulma yollarını anlatmadan evine yollamışlar. Sözün bittiği yerdeyim

Adam kızın telefonunu da alır, eve de zincirler... aç susuz kalsa, darp, tecavüz edilse.. haberimiz olmayacak
Yalvarıyorum komşuları olan birileri görsün.. takip etsin, evi dinlesin.. Kıza birisi ulaşsın.. çok mutsuzum ya yüreğim acıyor
20 yaşındayım bunları düşündükçe paranoyaklaşıyorum, yarın başıma ne geleceği belli değil..
Nefret ediyorum ülkemin adaletinden nefret... Evlatlarınıza çok iyi bakın, kızlarınızı çok güçlü yetiştirin
Ses çıkarabilsinler, kaçıp kurtulma gücü bulabilsinler.. hiçbir şeye hiçkimseye boyun eğmesinler...
Korktuğunda her kadın küçük bir kız çocuğudur bu örnekte gördüğümüz gibi
26 yaşında kadın, küçük masum savunmasız bir kız çocuğuydu.. Çok üzgünüm

Of çok üzüldüm çok...nasıl şikayetçi olmaz neden ya keşke şikayetçi olsaydı ya bu olaylar duyulduğu için daha beter işkencelere maruz kalırsa

siteyi açtım şok oldum bu konuyla.kızın son durumu nedir bilen var mı bu kadar kadınız hepimizin iyi kötü çevresi var yardımcı olalım ya çok çok üzüldüm

aynen öyle bekliyoruz
kafam alak bulak
Şöyle düşünüyorum da en çok kötülüğü en yakınlarınsdan görüyorsun amca dayı baba anne ağbi niye yakın insanlar yapıyor" niye "bunun bir açıklaması varmı

Haberlerde çıkmış mynette okuyup geldim sayfaya,paylaşabileceğimiz başka yerler varmı arkadaşlar?
Arayabileceğimiz ya da

serap paköz müge anlı esra erol whatsap larına ihbarda bulunun .hepimiz bulunursak ciddiye alınır biri elinden tutar destek olur

Olay medyaya yansıyacak mı çok merak ediyorum dün geceden beri nefesim kesik gözlerim dolu

Inşallah bu dediğiniz olmamıştır inşallah şu an iyisinizdir
Yapılabilecek ne varsa ben yaparım,gidecek yeriniz yoksa gelin bana yaşarız hep beraber
Allahım inşallah sesinizi yetkili kişiler duymuştur
eskı uyelerden bilgece mısın ?

Kesin telefonu elinden almıştır o alçak. Keşke bir komşusuyla falan iletişim kurulsa ya da polislere haber verilip tekrar bir kontrol edilse eve uğranıp ihbar etsek burdan bir arkadaş işgilenmişti adres bulınabilir karakoldan belki

Kızın şikayetçi olmaması kabul edilebilir bir durum olmasa da anlaşılabilir bir durum.
O psikolojiyi yaşamayan anlayamaz.
Burada ki kör nokta yasaların yetersizligi..
Kadına neden sikayetci misiniz diye soruluyor ?
Ortada olan bir şiddet tecavüz zorbalık var..
Kadın şikayetçi olmayınca bu nasıl normal görülebilir ?

Velevki başlarda kendi isteği ile oldu bunu yazıyorum çünkü kendi isteğiyle diye bir mevzu geçmiş..Yine de kadın bu durumdan artık rahatsız oluyor.
Kendi canından endişeleniyor.Ki canından endiselenmesi mevcut durumda çok normal.

Burada iş akrabalara düşüyor sözlerine de katılmıyorum.Gereken sevgi gereken ilgi gösterilse idi yardımı bizden değil onlardan beklerdi.

Söylenecek aslında çok söz var ama ülkemizde kadını koruyabilecek mevcut güç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…