- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Ben yeni üye oldum dua bölümleri için,aynı isimde başka üye mi vardı?değistirmem mi gerekiyor?eskı uyelerden bilgece mısın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni üye oldum dua bölümleri için,aynı isimde başka üye mi vardı?değistirmem mi gerekiyor?eskı uyelerden bilgece mısın ?
yok gerekmez o üye uzun zamandır yok zaten üyeliğini iptal ettirdi.Ben yeni üye oldum dua bölümleri için,aynı isimde başka üye mi vardı?değistirmem mi gerekiyor?
Şikayetçi neden olmamış korktuğu için mi ?Sikayetci olmamis cunku malesef
yok yok isim benzerlıgı sadece degıstırmenız gerekmıyor hosgeldınızBen yeni üye oldum dua bölümleri için,aynı isimde başka üye mi vardı?değistirmem mi gerekiyor?
hay ağzına sağlıköncelikle çok üzüldüm konu sahibi, rabbim yardımcın olsun. bu gece gebersin o herif, başka bir şey gelmiyor elimden..
yalnız bazı yorumlar beni olaydan daha fazla hayrete düşürdü.. görüyorum ki aramıza Norveç kırsallarından katılan arkadaşlar var, çok ilginç.. şikayet etmediği için kıza kızmışlar, pardon şikayet ettiğinde ne olmasını beklediniz tam olarak? hapse mi atacaklar, neden? daha 3 gün önce sosyal medya da feryat figan haykıran kıza yapılan tehdit, şantaj, küfürleri okudunuz muhtemelen, adam bunlardan serbest kaldı arkadaşlar, SERBEST... adam sadece devlet büyüklerine hakaretten tutuklandı..
ha diyorsanız ki bunda tecavüz var, alta linkini koyacağım haberlerde de var, üstelik şikayetçi de olunmuş ve adamlar SERBEST..
https://www.ntv.com.tr/kadina-sidde...ulen-22-saniga-tahliye,EL4-s3BPKEOV_ygw5e_D3w
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/manavgatta-oz-baba-4-5-yasindaki-oz-kizina-40742451
yani belki siz bu ülkede ki mikemmel adaleti çok da çıkaramıyorsunuz, ama o hastanede yatan kız biliyor o adamın çıkıp başına hiçbir şeyin gelmeyeceğini.. ha kendi başına gelecek, onun da farkında.. belki öldürüp adına "namus cinayeti" denecek, üç-beş gün yatıp iyi halden vınnnnn, dışarı..
sosyal medya da yayılmasına da karşıyım, Çorlu dediğiniz yer avuç kadar yer.. sanıyor musunuz ki sapık 1 tane.. şimdi allah korusun bu olayı takip eden biri bu kadıncağızı bulsa o pislik herife farklı şeyler teklif etse kimin haberi olur? ayrıca sosyal medya da duyurulunca ne olacak, kanun mu çıkaracaklar, hapse mi atacaklar? onu da bilemiyorum tabi..
kısaca yapılacak olan tek şeyi yapmışsınız zaten, polise haber vermişsiniz.. bundan sonrasının kız için hayatı zorlaştırmak olacağına inanıyorum..
Peki teşekkür ederimyok gerekmez o üye uzun zamandır yok zaten üyeliğini iptal ettirdi.
Kalacak yeri yok sığınacak kimsesi yok sanırım ben de yapabilirim elimden geleni inşallah arkadaşımız şu an iyidiryok yok isim benzerlıgı sadece degıstırmenız gerekmıyor hosgeldınız
malesef konu acı hepımız elımızden ne gelırse yapmaya hazırız ama ne yapacagımızı bılemıyoruz
utanmayacak kardeşim. uyuşturucu etkisi altında günlerce tecavüze uğramış bi kızın taleplerine o kadar da itibar etmemek lazım. kıza kalsa polise de gitmeyecekti. biz ite kaka zorla polis yolladık, ki utancından korkusundan şikayetçi değilim dedi. eee? sonra? adam bi kızgınlık anında kızı katletsin sonra arkasından ağlarız gitti gencecik kız diye.. bıraksın bu utanma sıkılma işlerini. gerekirse yüzü gösterilmez, sadece röportaj verir. tecavüze uğramaktan daha beter olduğunu zannetmiyorum şu durumun.
vay arkadaş yaaaaaaa...Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Çok iyi Haberin çıkması iyi oldu en azından gerekli işlemler yapılabilir dikkat çekincehttp://www.posta.com.tr/tekirdag-da-yasandi-babasi-oldu-amcasinin-oglu-tecavuz-etti-haberi-1388533
posta gazetesinin sitesine de düşmüş haber
öncelikle çok üzüldüm konu sahibi, rabbim yardımcın olsun. bu gece gebersin o herif, başka bir şey gelmiyor elimden..
yalnız bazı yorumlar beni olaydan daha fazla hayrete düşürdü.. görüyorum ki aramıza Norveç kırsallarından katılan arkadaşlar var, çok ilginç.. şikayet etmediği için kıza kızmışlar, pardon şikayet ettiğinde ne olmasını beklediniz tam olarak? hapse mi atacaklar, neden? daha 3 gün önce sosyal medya da feryat figan haykıran kıza yapılan tehdit, şantaj, küfürleri okudunuz muhtemelen, adam bunlardan serbest kaldı arkadaşlar, SERBEST... adam sadece devlet büyüklerine hakaretten tutuklandı..
ha diyorsanız ki bunda tecavüz var, alta linkini koyacağım haberlerde de var, üstelik şikayetçi de olunmuş ve adamlar SERBEST..
https://www.ntv.com.tr/kadina-sidde...ulen-22-saniga-tahliye,EL4-s3BPKEOV_ygw5e_D3w
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/manavgatta-oz-baba-4-5-yasindaki-oz-kizina-40742451
yani belki siz bu ülkede ki mikemmel adaleti çok da çıkaramıyorsunuz, ama o hastanede yatan kız biliyor o adamın çıkıp başına hiçbir şeyin gelmeyeceğini.. ha kendi başına gelecek, onun da farkında.. belki öldürüp adına "namus cinayeti" denecek, üç-beş gün yatıp iyi halden vınnnnn, dışarı..
sosyal medya da yayılmasına da karşıyım, Çorlu dediğiniz yer avuç kadar yer.. sanıyor musunuz ki sapık 1 tane.. şimdi allah korusun bu olayı takip eden biri bu kadıncağızı bulsa o pislik herife farklı şeyler teklif etse kimin haberi olur? ayrıca sosyal medya da duyurulunca ne olacak, kanun mu çıkaracaklar, hapse mi atacaklar? onu da bilemiyorum tabi..
kısaca yapılacak olan tek şeyi yapmışsınız zaten, polise haber vermişsiniz.. bundan sonrasının kız için hayatı zorlaştırmak olacağına inanıyorum..
e bu kız tecavüz etti falan demişti... o da mı yalan çıktı?vay arkadaş yaaaaaaa...
Tam tahmin ettiğim gibi. İmam nikahıyla evlidir dedim. Ki öyle de çıktı. Acı çok acı. Olay burda kilitleniyor maalesef.Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Pardon soylemeyi unuttum kiz iyiymiş duyduguma gore
Çok sağolun sizin sayenizde en azından bilgi alabiliyoruz.Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
takip edebildiğim kadarı ile yok
kızdan da haber yok, kazen'den de yok