• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

takip edebildiğim kadarı ile yok
kızdan da haber yok, kazen'den de yok
Anladım canım belki de İşin içinde başka şeyler var şikayetçi olmadığına göre hayırlısı
183 ü arayıp Kazan tecavüz darp olayını anlattığına göre hastane de ona göre muayene ederdi. Belki gerçekten tecavüz Yoktur aklıma çok başka senaryolar geliyor

Canım o başka bir kız ile ilgili paylaşım dı üyelerden birinin kuzenini kaçırmış aileden biri o olayı anlatmıştı bu kızla ilgili degil

hay Allah'ım
konu içinde konu muydu o?
:olamaz::olamaz::olamaz:
şimdi bu kızın kimsesi yok mu?
bir de kız yalnız kalmasın diye amcaoğlunu kızın yanında tutan kim???

Bu sekilde

Eklentiler

• IMG_4135.PNG
    IMG_4135.PNG
    141,3 KB · Görüntüleme: 269
kız babadan kalma evde yaşıyor

kimsesi yok yanına gidip anlatacak demek ki

amcaoğlu da bunu bilip resmen dadanmış kıza adi köpek

şikayet etmeye korkuyor,

zaten korkmasa şimdiye kadar aylardır 26 yaşında biri polise kimseye gitmeyip o evde tecavüze uğrayıp durabilir mi

arkadaşlar iki gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz. polis geldi savcı uğraştı, kız şikayetçi olmadı yine biz üstüne gittik olayı gazetelere duyurduk. bimere vs yazıyoruz. bakanlıkta tanıdığı olan Astoria Astoria arkadaşımız arkadaşlarıyla konuşup iletişime geçeceğini söylüyor. kazen hala uğraşıyor. bilemiyorum yapılacak bir şey kaldı mı?

olay medyaya sızmasın kız için kötü olur diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. yani bu durum kızın uyuşturucu kullanıp tecavüze uğramasından daha kötü olmaz. hem talep ederse yüzü görünmez. yahu görünse ne olacak hem. bi içişleri bakanlığının desteğiyle hem o şerefsiz hapsi boylar, hem de kız koruma altına alınır. belki başka bir şehirde iş ev imkanı sunulur. devlet desteği bu yüzden önemlidir zaten. ama devlete ulaşmak için de medyaya sesimizi duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum. hiçbir şey tecavüze uğrayıp darp edilmekten daha fena olamaz bence. kıza sadece azıcık cesaret lazım. ama ulaşamıyoruz da. ne isim ne resim ne bir numara. işimiz çok zor çok.

ulan konu sahibi... bi ses ver artık ya

Arkadaşlar kız aylarca kapalı bir evde uyuşturucuya alistirilmis tecavüze uğramış şuan akli selim düşünmüyor ona yanında yardımci bir destek olması lazım en iyi bir sığınma evine yerleşmesi orda psikolojik destek alması lazım doğruyu yanlışı ayırt edemiyor şuan kızcağız yapayalnız yalnız olduğu için denize düşmüş o yılana sarılıyor burdan gündem yaratılıp adami içeri atarlar mi bilmiyorum ama o kizagiz acilen yardım alması yanında biri olması lazım uzaktan nasıl yardım edilecek o kizcagiza bilmiyorum gerçekten geceden beri üzülüyorum bu duruma

Ben en cok suna uzuldum. Kiz kan bagisi kismina seve seve kan veririm hem kan hem ilik gonulluusuyum yazmis. Birilerine hayat vermek isteyen birinin kendi hayatindan vazgecmesi cok aci
Kimbilir hangi psikolojide?
Yaşadıkları çok zorki kaldıramayip hayatından vazgeçmeyi düşünmüş
Durum cidden çok acı

arkadaşlar iki gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz. polis geldi savcı uğraştı, kız şikayetçi olmadı yine biz üstüne gittik olayı gazetelere duyurduk. bimere vs yazıyoruz. bakanlıkta tanıdığı olan Astoria Astoria arkadaşımız arkadaşlarıyla konuşup iletişime geçeceğini söylüyor. kazen hala uğraşıyor. bilemiyorum yapılacak bir şey kaldı mı?

olay medyaya sızmasın kız için kötü olur diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. yani bu durum kızın uyuşturucu kullanıp tecavüze uğramasından daha kötü olmaz. hem talep ederse yüzü görünmez. yahu görünse ne olacak hem. bi içişleri bakanlığının desteğiyle hem o şerefsiz hapsi boylar, hem de kız koruma altına alınır. belki başka bir şehirde iş ev imkanı sunulur. devlet desteği bu yüzden önemlidir zaten. ama devlete ulaşmak için de medyaya sesimizi duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum. hiçbir şey tecavüze uğrayıp darp edilmekten daha fena olamaz bence. kıza sadece azıcık cesaret lazım. ama ulaşamıyoruz da. ne isim ne resim ne bir numara. işimiz çok zor çok.

Yuzu gorulecek ne olucak demissiniz kiz utaniyorum olmek istiyorum olucem zaten gibisinden konu acmis yuzu gozuktukten sonra canina kiyarsa ne olucak??????

tecavüzcüsüyle aynı eve gönderilmiş ne sesi verebilir?
bence o pislik telefonunu falan almıştır elinden.
şu an kimbilir ne durumda.

yani illa şikayetçiyim mi demesi gerekiyordu darp edildiğini polisler görmüş burada yazdıkları gösterilmiş bunlar göz önüne alınamazmıydı çok merak ediyorum.

Kizlar o kadar uzgunum ki anlatamam,suslusozlukte de baslik var. Yazar olan varsa ordan da konuyu yukarda tutmak icin yazsin. Allahim ne kadar kani bozuk varsa ayni ailede toplanmis ve herkes goz yumuyor, yaziklar olsun.

tecavüzcüsüyle aynı eve gönderilmiş ne sesi verebilir?
bence o pislik telefonunu falan almıştır elinden.
şu an kimbilir ne durumda.

yani illa şikayetçiyim mi demesi gerekiyordu darp edildiğini polisler görmüş burada yazdıkları gösterilmiş bunlar göz önüne alınamazmıydı çok merak ediyorum.
öyle tabi haklısın da nolucak şimdi yani ne yapabiliriz... tt yapalım dedim medyaya yansımasın kötü olur dediler, kadın programlarına çıkmasın dediler. e şimdi ne olacak , dediğin gibi belli yani adam kızın telefonuna el koymuş. yoksa girip bakmaz mı hakkımda ne yazılıyor diye.. yahu cumhurbaşkanı arkadaşım değil ki arayıp ilgilenin lütfen deyim. bzim de elimizden gelen bu...

Back