Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utanmayacak kardeşim. uyuşturucu etkisi altında günlerce tecavüze uğramış bi kızın taleplerine o kadar da itibar etmemek lazım. kıza kalsa polise de gitmeyecekti. biz ite kaka zorla polis yolladık, ki utancından korkusundan şikayetçi değilim dedi. eee? sonra? adam bi kızgınlık anında kızı katletsin sonra arkasından ağlarız gitti gencecik kız diye.. bıraksın bu utanma sıkılma işlerini. gerekirse yüzü gösterilmez, sadece röportaj verir. tecavüze uğramaktan daha beter olduğunu zannetmiyorum şu durumun.Yuzu gorulecek ne olucak demissiniz kiz utaniyorum olmek istiyorum olucem zaten gibisinden konu acmis yuzu gozuktukten sonra canina kiyarsa ne olucak??????
Korkarım ki onun verebileceği ses artık haberlerde yardım çığlığının üzücü sonu diye yer alır. Madem darp görmüş kadını psikologla görüştürmeden, kurtulma yollarını anlatmadan evine yollamışlar. Sözün bittiği yerdeyimarkadaşlar iki gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz. polis geldi savcı uğraştı, kız şikayetçi olmadı yine biz üstüne gittik olayı gazetelere duyurduk. bimere vs yazıyoruz. bakanlıkta tanıdığı olan @Astoria arkadaşımız arkadaşlarıyla konuşup iletişime geçeceğini söylüyor. kazen hala uğraşıyor. bilemiyorum yapılacak bir şey kaldı mı?
olay medyaya sızmasın kız için kötü olur diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. yani bu durum kızın uyuşturucu kullanıp tecavüze uğramasından daha kötü olmaz. hem talep ederse yüzü görünmez. yahu görünse ne olacak hem. bi içişleri bakanlığının desteğiyle hem o şerefsiz hapsi boylar, hem de kız koruma altına alınır. belki başka bir şehirde iş ev imkanı sunulur. devlet desteği bu yüzden önemlidir zaten. ama devlete ulaşmak için de medyaya sesimizi duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum. hiçbir şey tecavüze uğrayıp darp edilmekten daha fena olamaz bence. kıza sadece azıcık cesaret lazım. ama ulaşamıyoruz da. ne isim ne resim ne bir numara. işimiz çok zor çok.
ulan konu sahibi... bi ses ver artık ya
Inşallah bu dediğiniz olmamıştır inşallah şu an iyisinizdirPolisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Of çok üzüldüm çok...nasıl şikayetçi olmaz neden ya keşke şikayetçi olsaydı ya bu olaylar duyulduğu için daha beter işkencelere maruz kalırsatatlım..kızın babası vefat etmiş..amca oğlu uyuşturucu verip..kötü birşey daha yapıyor ( yazamıyorum ) kızda burdan yardım istiyor intihar edeceğim diye...polis yollanıyor .şikayetci olmuyor adam serbest..basın yolu ile duyurum yapılmaya çalışıliyor..adam tutuklansın diye
bimer'e yazalım madem...Sosyal medyada paylaism yapmaktan daha iyi bi fikri olan var mi
eskı uyelerden bilgece mısın ?Inşallah bu dediğiniz olmamıştır inşallah şu an iyisinizdir
Yapılabilecek ne varsa ben yaparım,gidecek yeriniz yoksa gelin bana yaşarız hep beraber
Allahım inşallah sesinizi yetkili kişiler duymuştur
medyada var zatenOlay medyaya yansıyacak mı çok merak ediyorum dün geceden beri nefesim kesik gözlerim dolu
keşke o olsa küstü gitti sitede bazılarına kızıpeskı uyelerden bilgece mısın ?
Haber bültenlerini kasdettimmedyada var zaten