• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bakin burasi dijital bi platform. Kalkip corluya gidemeyiz ama burada orgutlenip destek cikabiliriz. Bugune kadar sosyal medyada duyulan hicbir sey cozumsuz kalmadi. Cunku insanlarin tepkisi olaylari daha dikkatli irdelemeye incelemeye iter. Belki bir savcinin gormesi ilgilenmesi olayi aydinlatir. Ben bundan bahsediyorum.

Arkadaslar haberlere konu oldu. Sosyal medyada paylasilinca mi medyatik hale gelecek?
Katılıyorum.
Hürriyet'te burada verdiği bütün bilgiler haber olmuş zaten. Ne kaldı ki bundan sonra.

İyide arkadaşlar benimm anlamadığım bu konu bir çıkış böyle durum yaşayıp aynı böyle korkutulan kadınları nasıl cesaretlendircez ? Gene bir gece buradan bize yazmalarını bekleyerek mii? Çıkış konusu 26 yasındaki genc arkadaşımız evet duyulmasın sesszce halledilsn diyorsunuz bu hayatta tek yaşayan o değil ki onu böyle kurtardık sesszce biliyoruz diye ya bilemediklerimiz nolcak ? Böyle ses getirmezse bu konular topluma mal olmazsa ses nasıl vericekler . Burada yönetici şikayet etmese belki kardeşimizin hikayesini bugn 3. sayfadan çok başka duyucaktık bence tek bu konuyu değil geneli ele alıp dusunup hareket etmek gerekiyor

Ayni kanidayim belki yapan hapis yatsa bile unutulup gidicek kiz olayi yasadigi yetmezmis gibi belki gunlerce reyting icin tvye cikarilacak ve soyutlanicak.

Ben de ayni kanidayim fakat bu kiza su an orada tecavuz ediliyor ya da darp ediliyor olabilir.Dusuncesi bile korkunc degil mi.

Elimiz kolumuz bagli. Sistem bozuk isliyor diye yapacaklarimiz sinirli.

Ya hic bir sey yapmamak ya da bu tur kanallara haber vermek.

Kiz su an zaten o psikolojiyle yasiyor durumda degil. Sanmiyorum ki bu sekil bir gun daha gecirmek istesin.

Keske yeterince kadin yardim dernegi olsa da bu isler daha verimli surdurulse.

Ben üzerini örtelim demiyorum hanımefendi, medya malzemesi yapılmasın diyorum. İkisi çok farklı şeyler. Bunu reyting için kullanıp kıza destek çıkmayanlar da olacaktır, bu iyice bunalıma sürükler. Aile baskısı zaten vardır.
Ben de, biz üzerini örtelim dediniz, demedim. Üzeri belli makamlarca örtülüyor. Okuduğum lisede, beden eğitimi dersinde iki öğrenci cinsel birliktelik yaşamış bu olay duyulmuş ama öğrencilere şahsi hiçbir işlem yapılmadan başka okullara nakli istenmişti. Neden? Çünkü duyulunca okul müdürü, yardımcısı ve ilgili öğretmenler de zan altında kalacak. Ülkenin genelinde böyle olaylar dönüyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ancak üzülerek söylüyorum bu tür şeylerin reklamı yapılınca daha çok insan kızışıyor-sahipleniyor.

kız şu an iyi durumda degil ki .. ismini paylasmadan da yardim edilebilir bizde ismini bilmiyoruz ..haberdede ismi gecmiyor... hangi tecavuze ugrayan kadini hatirliyoruz ki yuzunu gostermiyorlar zaten

Canım bilinsin evet duyulsun. Ama yani zaten duyuldu, medyaya konu oldu. Bizim milletimiz iyilik yaparken bazen sonuçlarını düşünmeden hareket edebiliyor. Biz ilgileniyoruz ama bu kızın ailesinin de eli armut toplamıyordur kesin işi kılıfına uydurmak için bir şeyler yapıyordur. Kızın ne yazdığını okumadınız mı? "Polis, mahkeme benim uğraşacak gücüm yok, korkuyorum" diyor. Duyulmasından ziyade ölmeyi tercih ediyor. Duyulsun ama siyasiler duysun, kızın hayatı ıncık cıncık edilerek medyaya reyting konusu olmasın diyorum. Demek istediğim bu, üstü kapatılsın değil.

bu olay beni artık korkutuyor
kızın ailesi veya olayı yapan yaratık bu haberleri, twitterı vs görünce ya kıza zarar verirlerse?
ya konuşmasın diye Allah korusun sustururlarsa?
ya kızı konuşmayacaksın diye döverlerken kız ellerinde kalırsa, boynu kırılırsa???
ya komşular haberlerden kim olduğunu anlarlarsa, kız kendine zarar verirse?
yani iki ucu b..klu değnek maalesef ama bu gelişmeler beni, kız adına korkutuyor
çok korkutuyor

Sosyal Medya Haber Siteleri dogru olabilir
Ama Tv programlarina iyi bakmiyorum kizin zayifligindan da faydalanip tvye cikartabilirler.

Ben de, biz üzerini örtelim dediniz, demedim. Üzeri belli makamlarca örtülüyor. Okuduğum lisede, beden eğitimi dersinde iki öğrenci cinsel birliktelik yaşamış bu olay duyulmuş ama öğrencilere şahsi hiçbir işlem yapılmadan başka okullara nakli istenmişti. Neden? Çünkü duyulunca okul müdürü, yardımcısı ve ilgili öğretmenler de zan altında kalacak. Ülkenin genelinde böyle olaylar dönüyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ancak üzülerek söylüyorum bu tür şeylerin reklamı yapılınca daha çok insan kızışıyor-sahipleniyor.

Haklısınız ben zaten bu konu hiç duyulmasın demiyorum ama kızın hayatının iyice didik didik edilerek bir yandan da akraba baskısıyla daha da bunalıma sürüklenmesinden korkuyorum.

Canım bilinsin evet duyulsun. Ama yani zaten duyuldu, medyaya konu oldu. Bizim milletimiz iyilik yaparken bazen sonuçlarını düşünmeden hareket edebiliyor. Biz ilgileniyoruz ama bu kızın ailesinin de eli armut toplamıyordur kesin işi kılıfına uydurmak için bir şeyler yapıyordur. Kızın ne yazdığını okumadınız mı? "Polis, mahkeme benim uğraşacak gücüm yok, korkuyorum" diyor. Duyulmasından ziyade ölmeyi tercih ediyor. Duyulsun ama siyasiler duysun, kızın hayatı ıncık cıncık edilerek medyaya reyting konusu olmasın diyorum. Demek istediğim bu, üstü kapatılsın değil.
inşallah öyle olmaz..kız istemez ise tv ye çıkmaz..inşallah kadın bakanlık sahiplenir :(

Ya bakanlik proseduru, kanunu uygular. Ordan da hicbir sey cikmaz. Bize bununla ilgilenecek hakkaten kizla ilgilenecek ona kalacak yer bulacak yardim edecek kisiler lazim.. bu yuzden sosyal medya gerekli. Ki su anki bilgilerle kizin kim oldugu bile bilinmiyor. Adi bile yok. Yani bahsettiginiz gibi bir durum soz konusu degil

Son durum nedir :( sanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..

Kizin ailesi dediginiz kim arkadaslar? Annesi baska adamla evliymis sahip cikmiyormus diye okudum. Bunlari kim nereden ogreniyor?

Son durum nedir :KK43: sanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..

Vermiş zaten adresini. Gece polisler gitmiş almış. Ama kız şikayetçi olmamış.

Son durum nedir :KK43: sanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..

108. sayfaydı galiba orayı okuyun

daireden seslen gelse bile şikayet olmayınca polis içeri girmiyormuş :(((((((( ve kız en son gece 1 de yazmış buraya daha haber yok galiba

bu olay beni artık korkutuyor
kızın ailesi veya olayı yapan yaratık bu haberleri, twitterı vs görünce ya kıza zarar verirlerse?
ya konuşmasın diye Allah korusun sustururlarsa?
ya kızı konuşmayacaksın diye döverlerken kız ellerinde kalırsa, boynu kırılırsa???
ya komşular haberlerden kim olduğunu anlarlarsa, kız kendine zarar verirse?
yani iki ucu b..klu değnek maalesef ama bu gelişmeler beni, kız adına korkutuyor
çok korkutuyor

+1

Back