- 24 Ocak 2018
- 227
- 377
- 23
- 29
Ya tv ye cikarilacagini kim dedi? Olayla ilgilenebilcek bilincli guclu birini ariyoruz su an. Ve bundan baska yapcak bir sey yok.
Link atarmisjn uye olayim bendetwitera gelin.
Korkmaması gerektiğini görmesi lazım isimsiz görüntüsüz de çıkıyolar hiç çıkmasa da olur elbet biri yardım eli uzatır ikna eder yapılmak istenen bu yoksa cumhurbaşkanı bile ben bu adamla seni yaşatmam dese boş şikayeti şartKizin psikolojisi normal degil belki madde etkisinde ve olmek istoyorum diye konu acti.
Tv programi reyting pesinde cakallar sofrasi.
Kizin normal yasamasi lazim ki iyi olsun tv programi daha kotu yapar belki ondan da sikayetci olmadi.
Link atarmisjn uye olayim bende
Bunu ben de anlamadım üstelik darp edilirken polis gelmiş kendileri şahit olmuşlar zaten.Ya hanımlar benim anlamadığım bir durum var. Kamu davası neden açılmadı. Şikayet yoksa tecavüz görmezden mi geliniyor anlamadım.
Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım.
kadından sorum kadın bakana ulaşması en doğrusu o zamanInstagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım. Ben BİMER, CİMER ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazdım. Pazartesi de bakanlıkta çalışan arkadaşlarımla birlikte ne yapabileceğimizi konuşacağız.
Ancak bu ülkede topluma mal edilmeyen şeylerin genelde üzeri örtülür. Bilin istedim.Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım.
kız şikayetci olmayınca böyle oldu galiba..Aynisini ben yazdim kiz insanlardan utaniyorum olucem zaten gibisinden yazdi.
Keske bilincli hareket edilse.
Kiz belki kiyicak canina el altindam yardim lazim
Ancak bu ülkede topluma mal edilmeyen şeylerin genelde üzeri örtülür. Bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?