• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Twitter en etkilisi olur arkadaşlar oraya hep birlikte yoğunluk verelim diğer konuları da etiketleyelim ki bizim dışımızdakileri de görsün

Ya tv ye cikarilacagini kim dedi? Olayla ilgilenebilcek bilincli guclu birini ariyoruz su an. Ve bundan baska yapcak bir sey yok.

Kadin programlari reyting icin cikartir.

Iki cocugu babasi tarafindan oldurelen kizlarin annesini cikarttilar ki uzman kisiler de karsi cikmisti yazik gercekten insanlar reyting pesindeler.

Twitter'da tweet atalım çok az kişiyiz çok kişi tweet atarsa ciddiye alınırız.
#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı

Kizin psikolojisi normal degil belki madde etkisinde ve olmek istoyorum diye konu acti.

Tv programi reyting pesinde cakallar sofrasi.

Kizin normal yasamasi lazim ki iyi olsun tv programi daha kotu yapar belki ondan da sikayetci olmadi.
Korkmaması gerektiğini görmesi lazım isimsiz görüntüsüz de çıkıyolar hiç çıkmasa da olur elbet biri yardım eli uzatır ikna eder yapılmak istenen bu yoksa cumhurbaşkanı bile ben bu adamla seni yaşatmam dese boş şikayeti şart

Hastagleri dogru yazalım bayanlar türkce karakter kullanmadan..

#kadinlarkulubundekiyardimcigligi

Karısıklık olmasın yoksa etkisi azalır

Sözlükte gündem olunca çok daha fazla kişinin dikkatini çekiyor ve çok da etkili oluyor. Ama nedense bu konuyla ilgili başlığa yazan pek yok.

Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım. Ben BİMER, CİMER ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazdım. Pazartesi de bakanlıkta çalışan arkadaşlarımla birlikte ne yapabileceğimizi konuşacağız.

Ya hanımlar benim anlamadığım bir durum var. Kamu davası neden açılmadı. Şikayet yoksa tecavüz görmezden mi geliniyor anlamadım.

Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım.

Aynisini ben yazdim kiz insanlardan utaniyorum olucem zaten gibisinden yazdi.
Keske bilincli hareket edilse.

Kiz belki kiyicak canina el altindan yardim lazim

Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım. Ben BİMER, CİMER ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazdım. Pazartesi de bakanlıkta çalışan arkadaşlarımla birlikte ne yapabileceğimizi konuşacağız.
kadından sorum kadın bakana ulaşması en doğrusu o zaman

Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım.
Ancak bu ülkede topluma mal edilmeyen şeylerin genelde üzeri örtülür. Bilin istedim.

Nasil yani! Kiz sikayetci olmadigi icin bu pislik serbestmi? Zaten polis sahit degilmi darp ettigine, polis e kapiyiacmayip cilingir gelene kadar ( niye kapiyi kirip hemen mudahale etmediklerinide anlamus degilim) icerde kizi dovmedimi bu adam.. daha nasil bir sikayet lazim anlamadim?

Ya arkadaslar isin cozulmesi feyza altun vb kisinin bir gonderisine bakar. Mesele onlara ulasmak. Bakanliga yazilinca cozulseydi dun polisler de cozerdi. Malessef bir seylerin cozulmesi icin medyaya yansimasi gerekiyor

Ancak bu ülkede topluma mal edilmeyen şeylerin genelde üzeri örtülür. Bilin istedim.

Ben üzerini örtelim demiyorum hanımefendi, medya malzemesi yapılmasın diyorum. İkisi çok farklı şeyler. Bunu reyting için kullanıp kıza destek çıkmayanlar da olacaktır, bu iyice bunalıma sürükler. Aile baskısı zaten vardır.

Back