Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Ülkede bunu yaşayan bir bu kişi yok ama cesaretlendirilmesi gereken nicelerine peki nasıl duyulmadann böyle ulaşıcaz ?

Yöneticiler de kzıın telefonu varmış. Ulaşılmıyor mu şu an? Kimse bilmiyor mu bu kız hastaneden çıktı ama nereye gitti?

Aynisini ben yazdim kiz insanlardan utaniyorum olucem zaten gibisinden yazdi.
Keske bilincli hareket edilse.

Kiz belki kiyicak canina el altindan yardim lazim

ya bir de Çorlu yazılmış
26 yaş yazılmış
babası 6 ay önce ölmüş yazılmış
amcaoğlu yazılmış
çok detaylı ifşa edilmiş
bana da doğru gelmiyor bu kadarı

tatlım kız şikayetci olmadığı için zaten olayı üzerini kapanıyordu..sizin düşüncenizde çok doğru ama başka ne yapıla bilinirdi ki

ya bir de Çorlu yazılmış
26 yaş yazılmış
babası 6 ay önce ölmüş yazılmış
amcaoğlu yazılmış
çok detaylı ifşa edilmiş
bana da doğru gelmiyor bu kadarı

Ya iyilik yapalım derken kötülük yapılmasın iyice. Kızın durumunu biliyoruz ama ruh halini, ailevi durumunu bilmiyoruz. Babadan kalan maaşına el mi konuluyor, babasından ev mi kaldı? Annesi nerede? İşin altında ne var? Yani bunları bilmeden direkt bu kızı medya malzemesi yapmanın daha korkunç sonuçları olabilir. Dikkat edilmeli diyorum, üzerini kapatıp kendi haline bırakalım demiyorum. Kaldı ki 183 aransın diye yönlendiren, ilgilenen ilk kişilerdenim.

Ya hanımlar benim anlamadığım bir durum var. Kamu davası neden açılmadı. Şikayet yoksa tecavüz görmezden mi geliniyor anlamadım.
26 yaşında kadın şikayet vermezse kamu davası olmaz rıza gösterdiği anlamına gelir kanunen ama kafın rıza dışı olduğunu yazdı

Arkadaşlar ben kanallara, programlara değil ama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazdım. Twitter hesabım haber takip etmek amaçlı yalnızca, takipçisi yok fakat yine de rt yaptım yazılanları. Bunlardan kızın haberi var mı bilmiyorum ama inşallah Astoria nın dediği gibi daha büyük bunalıma sürüklemez bu durum onu.

ayrıca bu "Bilin istedim(nokta)" nedir ya

İçimde koskaca bı çığlık dün akşam Ümraniye de kadını katleden adamın sadece ve sadece 12 yıl yatacagini duyup sabaha kadar kadının çığlıklarını kulagimda duymak bugün başka bir kadının amcaoğlu tarafindan tecavüze uğraması sesini çıkaramamasi Antalya'da kendi kızına tecavüz eden adamın hala dışarda olması Adana da düğün salonunda 4.5 yaşında ki kıza tecavüz edilmesi....
Yok artık dayanmıyor kalbim iki çocuğum var bakıp bakıp ağlıyorum....
İçimde ki çığlık kalbime batıyor kadın olmak çocuk olmak bu mu
Erkek olmak adam olmak iki Gr fazlalığı var diye dünyayı kendinden başka herkese zindan etmeye hakkının olduğunu düşünmek nedir
Psikolojim mahvoldu dayanamıyorum artık durdurun dünyayı bitsin hayat kopsun kıyamet yer yerinden oynasin artık.....
Sabrım kalmadı içimde attığım her çığlık yüreğime batıyor bitmiyor bitmiyor bitmiyor bu zulümler...

Ya biri özet geçebilir mi neler oluyor
tatlım..kızın babası vefat etmiş..amca oğlu uyuşturucu verip..kötü birşey daha yapıyor ( yazamıyorum ) kızda burdan yardım istiyor intihar edeceğim diye...polis yollanıyor .şikayetci olmuyor adam serbest..basın yolu ile duyurum yapılmaya çalışıliyor..adam tutuklansın diye

Ayni kanidayim belki yapan hapis yatsa bile unutulup gidicek kiz olayi yasadigi yetmezmis gibi belki gunlerce reyting icin tvye cikarilacak ve soyutlanicak.

ayrıca bu "Bilin istedim(nokta)" nedir ya

Sanki ben kendi haline bırakalım ölsün diyorum. Burada her şeyi düşünüyorum. Millet fake derken gerçek olduğunu düşündüğümü söyledim, Kazen bey'i 183'ü araması için yönlendirdim. Benim derdim kızı daha da kötü hale getirmemek.

kız şu an iyi durumda degil ki .. ismini paylasmadan da yardim edilebilir bizde ismini bilmiyoruz ..haberdede ismi gecmiyor... hangi tecavuze ugrayan kadini hatirliyoruz ki yuzunu gostermiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…