- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Ya hanımlar benim anlamadığım bir durum var. Kamu davası neden açılmadı. Şikayet yoksa tecavüz görmezden mi geliniyor anlamadım.
Ancak bu ülkede topluma mal edilmeyen şeylerin genelde üzeri örtülür. Bilin istedim.
Hangisine inanacagiz ?kız tecavüz yok demiş
içtiği için dövdü, alkollüydü demiş
Instagram olmaz arkadaşlar illa yapılacaksa Twitter'da TT yapılmalı. Bana kızanlar olabilir ama bence iyi bir fikir değil bu. Yeterince duyuldu zaten haber sitelerine dahi düştü. Kızın medyatik bir sima haline gelmesi daha kötü. Bu iş bakanların falan işin içine girmesiyle halledilmeliydi. Zaten kızın korkusu buydu, iyilik yapalım derken kötülük edilmemeliydi. İyice buhrana sokup intihara sürükleyebilirsiniz durduk yere. Zaten kızın ruh hali sağlıklı değil. Eş dost çevrenin duyup toplumdan izole olmasını, aile akraba baskısının artmasını mı istiyorsunuz? Bu kızın medya malzemesi olmaması lazım. Ben BİMER, CİMER ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazdım. Pazartesi de bakanlıkta çalışan arkadaşlarımla birlikte ne yapabileceğimizi konuşacağız.
Aynisini ben yazdim kiz insanlardan utaniyorum olucem zaten gibisinden yazdi.
Keske bilincli hareket edilse.
Kiz belki kiyicak canina el altindan yardim lazim
tatlım kız şikayetci olmadığı için zaten olayı üzerini kapanıyordu..sizin düşüncenizde çok doğru ama başka ne yapıla bilinirdi kiBen üzerini örtelim demiyorum hanımefendi, medya malzemesi yapılmasın diyorum. İkisi çok farklı şeyler. Bunu reyting için kullanıp kıza destek çıkmayanlar da olacaktır, bu iyice bunalıma sürükler. Aile baskısı zaten vardır.
ya bir de Çorlu yazılmış
26 yaş yazılmış
babası 6 ay önce ölmüş yazılmış
amcaoğlu yazılmış
çok detaylı ifşa edilmiş
bana da doğru gelmiyor bu kadarı
26 yaşında kadın şikayet vermezse kamu davası olmaz rıza gösterdiği anlamına gelir kanunen ama kafın rıza dışı olduğunu yazdıYa hanımlar benim anlamadığım bir durum var. Kamu davası neden açılmadı. Şikayet yoksa tecavüz görmezden mi geliniyor anlamadım.
Ben üzerini örtelim demiyorum hanımefendi, medya malzemesi yapılmasın diyorum. İkisi çok farklı şeyler. Bunu reyting için kullanıp kıza destek çıkmayanlar da olacaktır, bu iyice bunalıma sürükler. Aile baskısı zaten vardır.
tatlım..kızın babası vefat etmiş..amca oğlu uyuşturucu verip..kötü birşey daha yapıyor ( yazamıyorum ) kızda burdan yardım istiyor intihar edeceğim diye...polis yollanıyor .şikayetci olmuyor adam serbest..basın yolu ile duyurum yapılmaya çalışıliyor..adam tutuklansın diyeYa biri özet geçebilir mi neler oluyor
Ya iyilik yapalım derken kötülük yapılmasın iyice. Kızın durumunu biliyoruz ama ruh halini, ailevi durumunu bilmiyoruz. Babadan kalan maaşına el mi konuluyor, babasından ev mi kaldı? Annesi nerede? İşin altında ne var? Yani bunları bilmeden direkt bu kızı medya malzemesi yapmanın daha korkunç sonuçları olabilir. Dikkat edilmeli diyorum, üzerini kapatıp kendi haline bırakalım demiyorum. Kaldı ki 183 aransın diye yönlendiren, ilgilenen ilk kişilerdenim.
ayrıca bu "Bilin istedim(nokta)" nedir ya
Olmamışkız şikayetçi olmamış mı arkadaşlar???
Sanki ben kendi haline bırakalım ölsün diyorum. Burada her şeyi düşünüyorum. Millet fake derken gerçek olduğunu düşündüğümü söyledim, Kazen bey'i 183'ü araması için yönlendirdim. Benim derdim kızı daha da kötü hale getirmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?