Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVETTT!!!#corludakiolayiaydinlatalim #kadinlarkulubundekiyardimcigligi
Instagramda herkesin resimlerin altina yazin bunu lutfen
Dunden beri bu olayi takip ediyorum. Ne yapilir nasil destek olunur herkes kafayi yedi. Eksi sozluk ve kadinlar kulubundeki uyelerin cirpinislariyla bir seyler yapilsa polise haber verilse de kiz arkadasimiz sikayetci olmadigi icin fail serbest birakildi. Gercekten sikayete gerek var mi? Yok mu bir savci, emniyet muduru, bu olaya el atacak? Kadinlar platformu? Ben gercekten sindiremiyorum cunku. #corludakiolayiaydinlatalim #kadinlarkulubundekiyardimcigligi
İnstagramda post yayinlayip altina bunu yapistirabilirsiniz
BudurKızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??
Twitter da bişey yapan var mı aynı yerde toplanalım
Kızın şikayetçi olmaması rahatsız edici biri adam akıllı sahip çıkarsa veya bir kurum belki yanlışından dönerKIZ utaniyorum polisin insanlarin tavrindan diyor siz de tv programlarina cikaralim duyuralim haberi diyorsunuz biraz empati yapsak.
Kiz olmek istiyor bundan dolayi programlara ciksa kiz daha cok goz onune gelicek belki dayanamayip canina kiyicak.
Bence yapilmasi gereken bilincli guclu insanlarin kiza yardim etmesi tvye cikarmadan.
Ya tv ye cikarilacagini kim dedi? Olayla ilgilenebilcek bilincli guclu birini ariyoruz su an. Ve bundan baska yapcak bir sey yok.KIZ utaniyorum polisin insanlarin tavrindan diyor siz de tv programlarina cikaralim duyuralim haberi diyorsunuz biraz empati yapsak.
Kiz olmek istiyor bundan dolayi programlara ciksa kiz daha cok goz onune gelicek belki dayanamayip canina kiyicak.
Bence yapilmasi gereken bilincli guclu insanlarin kiza yardim etmesi tvye cikarmadan.
(((((((((((((((((((((((((((((( allah bu ülkede kadınları ve çocukları korusun inşalahKIZ utaniyorum polisin insanlarin tavrindan diyor siz de tv programlarina cikaralim duyuralim haberi diyorsunuz biraz empati yapsak.
Kizin psikolojisi normal degil belki madde etkisinde ve olmek istiyorum diye konu acti.Kızın şikayetçi olmaması rahatsız edici biri adam akıllı sahip çıkarsa veya bir kurum belki yanlışından döner
Ya tv ye cikarilacagini kim dedi? Olayla ilgilenebilcek bilincli guclu birini ariyoruz su an. Ve bundan baska yapcak bir sey yok.
instagramda gündem akışı yok ki twittera gidelim....Ne yazik ki instagramdaki taglerde 3 gonderi var
Ne yazik ki instagramdaki taglerde 3 gonderi var