Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep onu etiketliyorumBen Feyza altunun sayfasında paylaşmayı düşünüyorum. Çok duyarlı bir avukat takip eder diye düşünüyorum.
Facebook yöneticisiyle konuştum paylaşıcak birazdan
Ben kendisini etiketledim ama bircok kisinin etiketlemesi paylsmasi lzim ancak o sekilde gorur ve ilgilenirBen Feyza altunun sayfasında paylaşmayı düşünüyorum. Çok duyarlı bir avukat takip eder diye düşünüyorum.
Ne şerefsizler var ya. O yokken sende çık polıse git o yakalana kadarda kadın sığınmaya yerlerinde kal sanada bişey yapamaz içeri girer bidahada çıkamaz insallah ordanda. Dellendim resmen.ama canına sakın kıyma. Allahın verdiği canı sen alamazsın. Ahirette yerin olmaz kendıne bunu yapma imansız gitme Allah muhafazaPolisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Fatih portakal da dikkat çekebilirkızlar İnstagramda twitterda İsmail Küçükkaya'yı da etiketleyin. Görürse mutlaka haberlere taşır bu olayı. Ben etiketleyeceğim şimdi.
Ekşide paylaşmışlarBence ekşi sözlükte acılan konuyuda hasgtag eklenmesini söylesin biri oradan baya bii katkı sağlanır
ben söyledim yazdı arkadaş..Bence ekşi sözlükte acılan konuyuda hasgtag eklenmesini söylesin biri oradan baya bii katkı sağlanır
Çook iyiEkşide paylaşmışlar
#kadınlarkulübündekiyardımçığlığıTwitter da bişey yapan var mı aynı yerde toplanalım
Bunu kopyalıyorum sonuç bulunamadı diyo#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı
Bunu kopyalıyorum sonuç bulunamadı diyo
https://twitter.com/hashtag/kadınlarkulübündekiyardımçığlığı?src=hashBunu kopyalıyorum sonuç bulunamadı diyo