Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Sema kayacetinin canli yayininda yazdim herkes duysun diye ama yetmiyor yardim lazim destek lazim

Kızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??
Budur

KIZ utaniyorum polisin insanlarin tavrindan diyor siz de tv programlarina cikaralim duyuralim haberi diyorsunuz biraz empati yapsak.

Kiz olmek istiyor bundan dolayi programlara ciksa kiz daha cok goz onune gelicek belki dayanamayip canina kiyicak.

Bence yapilmasi gereken bilincli guclu insanlarin kiza yardim etmesi tvye cikarmadan.

Kızın şikayetçi olmaması rahatsız edici biri adam akıllı sahip çıkarsa veya bir kurum belki yanlışından döner

Ya tv ye cikarilacagini kim dedi? Olayla ilgilenebilcek bilincli guclu birini ariyoruz su an. Ve bundan baska yapcak bir sey yok.

(((((((((((((((((((((((((((((( allah bu ülkede kadınları ve çocukları korusun inşalah

Kızın şikayetçi olmaması rahatsız edici biri adam akıllı sahip çıkarsa veya bir kurum belki yanlışından döner
Kizin psikolojisi normal degil belki madde etkisinde ve olmek istiyorum diye konu acti.

Tv programi reyting pesinde cakallar sofrasi.

Kizin normal yasamasi lazim ki iyi olsun tv programi daha kotu yapar belki ondan da sikayetci olmadi.

Kız savunmasız son çare kendini öldürmek olarak görürkenn ve kapısına polis dayandığı halde korkusundan şikayetci olmamışkenn kızın şuanki psikoljyle sağlıklı karar veremeceği belliyken medyada ses ver diye haberler yapılırken beklemek ve kızın hala bunu yaşıyor olmasını düşünmek korkutucu ses olmalıyız ki o ve onun giibi şeyler yaşayan insanlara cesart vermelii yoksa 3. Sayfada bu haberleri vah vah diye okumaya devam ederiz üzgünümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…