• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Yaş 26 8 aylık esaret ölğm düşüncesine kapılmış yetişkin bir kadın buradan üyelik alıp dert anlatmayı tercih ediyor anlattığında burdaki kadınlar destekçisi oluyo ama iş adalete gelince geri adım atılıyo akıl mantık almıyo neyle tehdit almış olabilir öldürme e zaten aylardır ölümü tatmışsın yaşamak mı bu ki sen de ölmeyi düşünmeye başlamışsın adam evden çıkıyo telefon var polis aranmıyo burdakiler gönderince şikayet edilmiyo buraya yazarken madde etkisinde değildi adam gelince mi madde etkisine girdi dersiniz yazık bu ülkenin kadınlarına
Heh bunu anlatiyorum bende...
Ama yok psikolojiden anlamiyormusum...
Azcik mantikli baksalar zaten anlayacakar
Kizin bir sikayeti yok..derdi dert anlatmak paylasmak...

Ben biliyorum avukatım. Kızın adını soyadını bilen kişi ihbar etsin. Kazen yapabilir ya da polise giden üyemiz bunu yapabilir.
Hurriyeti yoksun kilma suc degil midir? Ama dogru kiz hicbirseyden sorumlu tutmamis karsi tarafi hurriyet yoksunlugu diye bi mevzu kalmamis oluyor bu durumda

Ben de sizin gibi düşünüyorum hatta belki dün akşam şikayet etmemesi için yönlendirildi kim bilir? Aylarca hapis yaşayan insan doğru düşünemez, doğru düşünen insan Çan’ına kıymaya kalkmaz ki
aynen intiharla konuyu açtı normal düşünemiyor.televizyon kayıp bulma programlarında kaç kere canlı canlı izledik. rehin alınanlar önce inkar ediyo ve o insanı koruyor. o sırada beyni yıkanmış özgüveni yokedilmiş oluyor. sonra işte psikolog eşliğinde konuşa konuşa gerçekleri anlatmaya başlıyorlar. biraz empati yapılması gerek. o kızcağızı suçlamamalıyız

Canim karakoldan kızın isim ve soyadını adresini saklayarak dosyayı gösterdiler bu kadarı bile doğru değil aslında seni tanıyoruz diye bilgi veriyoruz dediler
İsimsiz ihbar yapabilirsiniz ad soyad vermek istemiyorsanız. Uyuşturucuyu gözünüzle görmediğiniz için bu daha iyi olur asılsız iddiasıyla karşılaşmamış olursunuz. Sizin aranız oradaki görevlilerle iyi ise zaten onlara bu dediğimi söyleyin bilgilendirme yapacaklardır.

İnşallah yarın öbürgün intihar ettiği haberiyle uyanmayız. Şuan durum çok kötü ancak yaşadığı şok ve açığa çıkmışlık daha fena hırpalayacak kızı :( keşke kadın dernekleri filan el atıp bi avukat tutup bu işin peşini bırakmasa :( ayşe arman a yazacağım bende şimdi :( olan oldu ama o adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşmamalı :( konu sahibi senden özür diliyorum ama bu konu kapanmamalı :( sen evinde dayak yiyip tecavüze uğrarken ben başımı yastığa rahat koyamam :(

Hurriyeti yoksun kilma suc degil midir? Ama dogru kiz hicbirseyden sorumlu tutmamis karsi tarafi hurriyet yoksunlugu diye bi mevzu kalmamis oluyor bu durumda
Suçtur ancak kız şikayetçi olmadığı için polisler zorla tutulmadığı kanısında olacaklardır mecburen.

O serefsizin soyledigi gibi kiz buyuk ihtimalle agir derecede asosyal. Hal boyle olunca da sikayet etmemesi cok olasi zaten. Bu kiz aylarca yatalak babasina bakmis. Evden bile cikamadi belliki. Sonrasinda da bu serefsiz musallat oldu. Kizin hic esi dostu yok, yardim edecek kimsesi yok, tek basina calisip gecinecek, ayakta kalacak durumda degil cunku yillarca evde durmaktan sosyal hayattan kopmus. Disardan ve insanlardan korkuyor bence. Zaten yorumlarinda herkes duyacak polisler onlar bunlar falan rezil olacagim demisti. Bunlarla karsilasmak bile istemiyor. Kendi korkularini yenemedigi icin kendini o serefsize mahkum hissediyor. Bir de asosyal biri olarak uyusturucunun ona verdigi hazdan vazgecmek de onun icin cok zordur. Kizi suclamayin bence. Ona rehberlik edecek bir psikolog lazimdi. Kesinlikle tedavi edilmesi gerekiyor.
Dort bucukda uyudum surekli kabus gordum bu konuyla ilgili. Keske farkli seyler okuyor olsaydik simdi burda.

Şikayetçi kişi adını soyadını vermek istemeyebilir çok doğal, isimsiz ihbar da yapabilirler.
Çok teşekkür ederim İnşallah iletişim bilgisi ve adresini bilen, belki okuyan, konuya bir şekilde vakıf olan birileri bu sorumluluğu yerine getirir...Unutmayın bizim evlatlarımız,yakınlarımız da var....bu bir görev olmalı.
Ayrıca canından vazgeçecek kadar çaresiz bir kadın var,mutlaka şikayetçi olmamasının altında da başka bir sebep var.Bizi uğurladılar hadi gel bir tecavüze daha yelten, bir güzel de darp edersin diye eve dönmediği de çok aşikar......

Polis sorgusunda bunu itiraf edecektir zaten. Alıştırma dediğiniz zaten tckda daha büyük bir suçu ifade eder.
çömez hukukçuyum diyeyim üstada danışayım, suçüstü durumunda giden ekibin beyanı zulüm ve tehdit olduğunu doğrulamaz mı? burdan ilerleyemez miyiz?

Çok teşekkür ederim İnşallah iletişim bilgisi ve adresini bilen, belki okuyan, konuya bir şekilde vakıf olan birileri bu sorumluluğu yerine getirir...Unutmayın bizim evlatlarımız,yakınlarımız da var....bu bir görev olmalı.
Ayrıca canından vazgeçecek kadar çaresiz bir kadın var,mutlaka şikayetçi olmamasının altında da başka bir sebep var.Bizi uğurladılar hadi gel bir tecavüze daha yelten, bir güzel de darp edersin diye eve dönmediği de çok aşikar......
sorma. sanki fantezi olarak dayak yiyo. ne ara böyle olduk da ağzında sakızla şikayetçi olası yokmuş moduna girdik anlamadım.

Rica ederim herkes bilinçlensin. Şikayetçi olmamış ne var ki denilip arkalar dönülmesin, bazı şeylerin üstüne gidersek bizler de cezalandırma adına bir şeyler yapabiliriz.

İsimsiz ihbar yapabilirsiniz ad soyad vermek istemiyorsanız. Uyuşturucuyu gözünüzle görmediğiniz için bu daha iyi olur asılsız iddiasıyla karşılaşmamış olursunuz. Sizin aranız oradaki görevlilerle iyi ise zaten onlara bu dediğimi söyleyin bilgilendirme yapacaklardır.

Konuşma ya çalışacağım yine mağazadayım tekim bir arkadaş ı aradim o gelince ben gidecegim bakalim :(

Back