- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
Nasıl yaKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
suan bende ınanamıyorum nasıl şikayetçi olmaz yaKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Ciddi misin ama kız demişti utanıyorum polislerin felan bakışı na dayanamam diye belki ondan vazgecmistirKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
sıkayetcı olmadı yasuan bende ınanamıyorum nasıl şikayetçi olmaz ya
Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Inanamiyorum olabilir mi böyle bisey yok yaaa olmaması lazım neden ama neden Allah kahretsinKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Size aynen katılıyorum, yeni üyeler böyle konular actıkca hemen fake deniliyor, kaldı ki burada kaç aylık üyeler erkek cıkıyor, bi üyenin konusunun gerçek olması için ne lazım bilmiyorum, Ayrıca yeni üyeler için değil acılan konulara ön yargıyla yaklasıyorlar ve fake diyorlar hemen bazen hiç anlamıyorum.o sureklı fake konu acıp herkesı acaba ya surekleyenlerın vebalı boynuna
oyle konular ve oyle ınsanlar yuzunden hepımız yoksa yalan mı dedık bı ara
bundan sonra hıc bı konuda yalan dememek lazım
Kizin psikolojisi ıyi değildi desi memur arkadaşlar ama bizim yanımızda güvendeydi savcının izni ile cilingirla kapı bile açıldı herşeyi anlattık ona biliyorsun sende çok gelip gittin hicbir şikayetini geri almadın...o şikâyetçi bile olmadi dediler...amcaoglu ile evde akrabaların bilgisi dahilinde aynı evde kalıyorlarmış mis. Amcaoğlu pisliği karakoldakilere demiş ki hiç dışarı çıkmaz etmez sadece evde oturur siparişini verir gelirken ben alırım asosyal felan demiş... kız istismar yok demiş
Birisi kiza ulasmali ve vazgecirmeliEvet o pislik hala serbest serbest serbest
geceden beri konuyu takıp ediyorum boyle sonuçlanması korkunc .Kizin psikolojisi ıyi değildi desi memur arkadaşlar ama bizim yanımızda güvendeydi savcının izni ile cilingirla kapı bile açıldı herşeyi anlattık ona biliyorsun sende çok gelip gittin hicbir şikayetini geri almadın...o şikâyetçi bile olmadi dediler...amcaoglu ile evde akrabaların bilgisi dahilinde aynı evde kalıyorlarmış mis. Amcaoğlu pisliği karakoldakilere demiş ki hiç dışarı çıkmaz etmez sadece evde oturur siparişini verir gelirken ben alırım asosyal felan demiş... kız istismar yok demiş
Kizin psikolojisi ıyi değildi desi memur arkadaşlar ama bizim yanımızda güvendeydi savcının izni ile cilingirla kapı bile açıldı herşeyi anlattık ona biliyorsun sende çok gelip gittin hicbir şikayetini geri almadın...o şikâyetçi bile olmadi dediler...amcaoglu ile evde akrabaların bilgisi dahilinde aynı evde kalıyorlarmış mis. Amcaoğlu pisliği karakoldakilere demiş ki hiç dışarı çıkmaz etmez sadece evde oturur siparişini verir gelirken ben alırım asosyal felan demiş... kız istismar yok demiş
E dayak var komsular duydu falan denmişti.
Yok muymus darp?
ya sabır sinirim oynadıEvet o pislik hala serbest serbest serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?