Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Nasıl ya

suan bende ınanamıyorum nasıl şikayetçi olmaz ya

bu ne sımdı
burda okadar ınsan ne ıcın ugrastı acaba
okadar dedık asla gerı adım atma asla sonuna kadar sıkayetcı ol dedık

O kadar çok şey var ki söyleyecek nutkum tutuldu resmen Allah hepinizden razı olsun Kazen nasıl bir iyilik yaptin bu kızcağıza ayağına taş değmesin _KuBeYHaTuN_ Allah sendende razı olsun canım Allah acı yaşatmasin hic ne güzel insanlarsınız hepiniz yalnız değiliz bunu anlamış olduk o kadar tartışma da çıksa kadınız hepimiz birbirimize destek olabiliyoruz çok şükür insanlık ölmemiş O Overlokcugeldihanim canım kötü olmuşsun iyimisiniz ikinizde kendine dikkat et nolur
Son olarak H Hogatha canımın ici hep yanındayız bir kardeş abla anne olarak lütfen kendini yalnız hissetme daha iyi olacaksın çok iyi olacaksın hep yanındayız

Ciddi misin ama kız demişti utanıyorum polislerin felan bakışı na dayanamam diye belki ondan vazgecmistir

Kizin psikolojisi ıyi değildi desi memur arkadaşlar ama bizim yanımızda güvendeydi savcının izni ile cilingirla kapı bile açıldı herşeyi anlattık ona biliyorsun sende çok gelip gittin hicbir şikayetini geri almadın...o şikâyetçi bile olmadi dediler...amcaoglu ile evde akrabaların bilgisi dahilinde aynı evde kalıyorlarmış mis. Amcaoğlu pisliği karakoldakilere demiş ki hiç dışarı çıkmaz etmez sadece evde oturur siparişini verir gelirken ben alırım asosyal felan demiş... kız istismar yok demiş

Inanamiyorum olabilir mi böyle bisey yok yaaa olmaması lazım neden ama neden Allah kahretsin

o sureklı fake konu acıp herkesı acaba ya surekleyenlerın vebalı boynuna
oyle konular ve oyle ınsanlar yuzunden hepımız yoksa yalan mı dedık bı ara

bundan sonra hıc bı konuda yalan dememek lazım
Size aynen katılıyorum, yeni üyeler böyle konular actıkca hemen fake deniliyor, kaldı ki burada kaç aylık üyeler erkek cıkıyor, bi üyenin konusunun gerçek olması için ne lazım bilmiyorum, Ayrıca yeni üyeler için değil acılan konulara ön yargıyla yaklasıyorlar ve fake diyorlar hemen bazen hiç anlamıyorum.

geceden beri konuyu takıp ediyorum boyle sonuçlanması korkunc .

E dayak var komsular duydu falan denmişti.
Yok muymus darp?

Allah belasını versin keşke adını sanini bilsek insan içine çıkamaz etsek yazık kıza

Evet o pislik hala serbest serbest serbest
ya sabır sinirim oynadı

sımdı bu saatden sonra kendı bılır . onune kocaman bır yol cıkmıstı tertemız. bunu gerı cevırdı . kendı tercıhı bu yondeymıs madem kendı bılır.

yalnız bukadar kısının duygularıyla oynayıp baska kızlarında hayatını tehlıkeye attıgı ıcın onu asla affetmeyecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…