- 30 Aralık 2009
- 22.949
- 89.673
- 1.123
Orayi ben de cozemedim.
Kapiyi kirip kizi alsinlar bu kadar. Neden telefon etmekle ugrasiyorlar anlayamadim?
Koca onuda anlamadigim tek sey Kazen’in bu kadar hayati bir konu icin ingiltereden arayan uyenin telefonunu acmamasiydi bunun bahanesini ve onun histerikli mesajini hic bir sekilde anlamadim anlamayacagim....Etiketin gelmedi abi tesadüf gördüm.
Beni bu akşam mazur görün öldüm ben dedin.
Niye ölüyosun Allah korusun dedim.
Ölürsem adam öleceğini bildi de dedin.
Ölmedin hatta birini ölümden kurtardın birşey demeye gerek yok :)
6 gıbı uyuyakalmısım bende uyuyamadık gece90 sayfayı okudum gurur duydum buradaki herkesle. Konu sahibinin sesi olmuşsunuz hepiniz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Yazıp yazıp siliyorum. İçim yandı kızcağıza.
Tartışmayın kızlar lütfen bütün sayfalri okudum konu açık kalsın bu defalık tuylerim diken diken sende bilemezdin böyle olduğunu lütfen tartışmayın hepimiz haber bekliyoruzNe diyorsun sen be kimle dalga geçiyorsun ben senle bir dalga geçersem şoka girersin sabah sabah..Sinir oldum sabah sabah ya..
Evdeyim canim çıkıcam birazdan ilk isim karakol orasan hastane olucak haber ederim sizleri bugün ...
o sureklı fake konu acıp herkesı acaba ya surekleyenlerın vebalı boynunaCok sukur kurtuldu ins bundan sonra iyi bir hayati olur.kadin siginma evine verirler buyuk ihtimalle.tum sayfalari okudm gozlerim yasli suan.gece konuyu gormustum gercek degildir diye cikmistm suan vicdanim sizluyor
Nasil yani peki nedeniKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
nasıl yaKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Off şimdi ne olacakKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Ne diyosun yaKızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?