- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Bu işin icinde bir is var bu kiza ulasmak sart bence..ya sabır sinirim oynadı
sımdı bu saatden sonra kendı bılır . onune kocaman bır yol cıkmıstı tertemız. bunu gerı cevırdı . kendı tercıhı bu yondeymıs madem kendı bılır.
yalnız bukadar kısının duygularıyla oynayıp baska kızlarında hayatını tehlıkeye attıgı ıcın onu asla affetmeyecegım.
İnanılır gibi değilDarp var içerden sesler geliyormuş memurlar gittiğinde ama kız şikâyetçi değil alkolün etkisiyle yaptı demis
Gösterdim yazılanları basını salladı memur yapabileceğim birşey yok dediPeki burdaki yazılanlar ihbar kabul edilmiyor mu nedir bu şimdi nutkum tutuldu
bu korkudan degıl...Offffff şu korku yok mu offff
Buraya yazdi olanlari simdide inkar ediyor adam aklandı resmen. Sesbest birakilacaktir
Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
Dememiş hiçbirini uyuşturucuyu kendide temin edebilir kız şikâyetçi olmayınca bisey yapamıyoruz dedilerPeki uyuşturucu verdi dedi bu kız hastanede bakilmamis mi buda suc
acaba bagımlı oldugu için kendini uyusturucuya ve o pislige muhtacmı hıssedıyor kafam karma karışık oldubu korkudan degıl...
kadın en guvenılır yerdeydı
adam ellerındeydı
bunca olay
bu korkudan degıl ...
aksıne gercekden korkan kadın sıkayetden vazgecmez ıcerı tıktırır adamı kurtulurdu
bunca insanı seferber etti şikayetçi olmayıp yine o serefsizle birliktemi kalcak evde.Darp var içerden sesler geliyormuş memurlar gittiğinde ama kız şikâyetçi değil alkolün etkisiyle yaptı demis
Resmen aynı evreler dedi ya memur gittiler dedi ya bisey yaptıysabunca insanı seferber etti şikayetçi olmayıp yine o serefsizle birliktemi kalcak evde.
Allah belasını versin kesin polisin geldiğini anlayınca ailesinden biriyle tehdit edildi keşke kıza ulasabilsekDememiş hiçbirini uyuşturucuyu kendide temin edebilir kız şikâyetçi olmayınca bisey yapamıyoruz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?