Bu konudaki son mesajımdır. Daha da yazmayacam çünkü artık meselemiz o kardeşimiz için bundan sonra ne yapılır ı düşünmek olmalı.Iyide karsimizdaki erkek kilikli canavarin boyle inceliklerden anladigini nerden biliyoruz?Bu tipler savunmasiz bir genc kiza tecavuz ederken erkek olmakla erkeklik organlariyla gurur duyar bu sekilde kendilerini guclu hissederler..erkek olmak onlarin en buyuk gurur kaynagidir..organlari yoksa bir hictir onlar..kisilikleri bu dogrultuda gelişir..bu tiplere etek yada dansoz elbisesi giydirmekle tehtit etmek veya bu eylemin yapilmasi onlar icin bir iskence olabilir..o cok guvendikleri erkekliklieri incinir..utanirlar ezilirler..tipki bir böcek gibi sefillesirler...Acikcasi bu ani izlemek bana buyukkk bir zevk verir..ve asla kadin oldugum icin kendimi asagilanmis hissetmem..durum ortada cunku..sorun ve cozum olarak bakarim..bir ozdeslesme yada kadini asagilama yoktur burda.
Aynı düşünüyoruz ihbar hatlarını biliyorsan yazar misin ben baktım show tv buldum tekArkadaşlar
Sıradan vatandaşlarız
Tek yapacağımız ses çıkarmak
İnş maş diye diye olmuyor
Yazın diyorum habercilere
Yazın
Durduk yere hastaneyi meşgul etmeyin
Sabaha kadar ses çıkarın ki
Gazeteci ordusu yığılsın ilçeye
Kamuoyu aydınlansın
Hayır colincim, kimse banlanacak tartışmaya girmez şu an.Burda bos yere o serefsizin cezasi ne olmali tartismasina girmeyin lutfen. Cunku bu tartismalarin sonu hic iyi olmuyor. Sonunda birbirinize hakaret edip banlanacaksiniz. Yapmayin şunu lutfen.
aynı seyı dusundumKizcagiz simdi hastanede kurtuldu ama, ben hala polisler kapidayken onun icerde siddet gordugu anlari dusunuyorum. Aklimdan cikmiyor malesef. Nasil korktu, nasil kotu oldu, nasil aci cekti kimbilir.
O serefsiz orda o kizi öldurebilirdi de. Rabbim korudu resmen. Cok sukur.
Astroia'cigim bizlerin bundan sonra yapacagi tek sey davanin takipcisi olmak, kadin derneklerinde gonullu calismak, ya da bu derneklere bagis yapmak ki; ekonomik ozurlugu olmayan, kendisine destek olunmayan kadinlar baslari sikistiginda kapiyi carpip cikabilsinler de, aylarca yillarca bunlara katlanmsinlar.
Dil onemli su an onemsiz gozukuyo r gibi geliyor ama bizler buyumus cocuklariz Astoria. Cevremiz ve algisi bizlerin duygusal dunyasini etkiliyor, bizler " seks yaptim hayatim bitti, tecavuze ugradim ben kirlendim, ben mahvoldum, o kiz simdi mahvoldu, nasil toparlayacak vs" yazarak tramvayi derinlestirmekten baska bir ise yaramayiz ondan dil onemli diyorum.
Bak cocuklugumdan bir ornek vereyim sana. Ufak bir bisiklet kazasinda bacagimda bir kesik olustu ama farketmedim bir sizi duydum(ilkokula gidiyorum). Gittim bir baktim bir karislik bir yarik bacagimda, kaba etim kirmizi kirmizi ortada. Usulca corabimi cektim kime soylesem diye dusundum ablama soyleyeyim bari dedim. O ana kadar gayet sakin olan "ay tamam kesilmis gideriz doktora dikilir diyen ben ablamin" off o ne, ne oldu, ne kadar kotu, vs vs laflarindan sonra" , " herhalde bana cok kotu bir sey oldu da ben algilayamadim" diye kiyameti kopardim, ziril ziril agliyorum. Cevremdekilerin korkusu kaygisi, bende ikinci tramvaya sebep oldu. Ondan derdim, gelir bir gun okur buralari diye. O okumasa baskasi okur diye.
Elimden ne yazik ki baska da bir sey gelmiyor; gonulluluk ve bagis!
Uyuyan Adamdan Nefret sana yazmadim yaziyi ozellikle sadece okuduklarima nazaran yazdim, ondan seni alintilamadim. Kirdiysam o yuzden affola!
Sakin olmaya çalışın lütfen. Hepimiz için zor bir gece gerçekten...Hayır colincim, kimse banlanacak tartışmaya girmez şu an.
Güzel dille anlatmak istediklerimizi anlatıyoruz geri kalanına gücümüz kalmadı ki...
Yahu anksiyete krizim tuttu sigarayı bıraktım titremem geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum.
Sonucu kısmen Harika olan dehşet verici bir olayda tartışma çıkaracak kadar duyarsız değiliz hiç birimiz..
Medeniyeti savunurken medeniyetsiz davranamayız.
05323491212 kanal dAynı düşünüyoruz ihbar hatlarını biliyorsan yazar misin ben baktım show tv buldum tekdelirdim oldum o pislik serbest kalacak düşüncesi beni beni yiyor
Teşekkür ederim ve Estağfirullah.Astroia'cigim bizlerin bundan sonra yapacagi tek sey davanin takipcisi olmak, kadin derneklerinde gonullu calismak, ya da bu derneklere bagis yapmak ki; ekonomik ozurlugu olmayan, kendisine destek olunmayan kadinlar baslari sikistiginda kapiyi carpip cikabilsinler de, aylarca yillarca bunlara katlanmsinlar.
Dil onemli su an onemsiz gozukuyo r gibi geliyor ama bizler buyumus cocuklariz Astoria. Cevremiz ve algisi bizlerin duygusal dunyasini etkiliyor, bizler " seks yaptim hayatim bitti, tecavuze ugradim ben kirlendim, ben mahvoldum, o kiz simdi mahvoldu, nasil toparlayacak vs" yazarak tramvayi derinlestirmekten baska bir ise yaramayiz ondan dil onemli diyorum.
Bak cocuklugumdan bir ornek vereyim sana. Ufak bir bisiklet kazasinda bacagimda bir kesik olustu ama farketmedim bir sizi duydum(ilkokula gidiyorum). Gittim bir baktim bir karislik bir yarik bacagimda, kaba etim kirmizi kirmizi ortada. Usulca corabimi cektim kime soylesem diye dusundum ablama soyleyeyim bari dedim. O ana kadar gayet sakin olan "ay tamam kesilmis gideriz doktora dikilir diyen ben ablamin" off o ne, ne oldu, ne kadar kotu, vs vs laflarindan sonra" , " herhalde bana cok kotu bir sey oldu da ben algilayamadim" diye kiyameti kopardim, ziril ziril agliyorum. Cevremdekilerin korkusu kaygisi, bende ikinci tramvaya sebep oldu. Ondan derdim, gelir bir gun okur buralari diye. O okumasa baskasi okur diye.
Elimden ne yazik ki baska da bir sey gelmiyor; gonulluluk ve bagis!
Uyuyan Adamdan Nefret sana yazmadim yaziyi ozellikle sadece okuduklarima nazaran yazdim, ondan seni alintilamadim. Kirdiysam o yuzden affola!
Ben de boyle bir konunun sonunda boyle bir tartisma cikmasini hic istemiyorum ama kk da genelde gidisat bu yonde oluyor. O ona yaziyor, o ona. Bi tik sonrasi polemik, hakaret falan. Taciz tecavuz suclarinda cezalarin ne olacagi tartisilacaksa da baska bir konu basligiyla tartisilabilir. Ama bu konunun altinda olmasin bence. Sen de sakın icme sigara. Birakmissin ne guzel, tekrar baslama. Tebrik ederim bu arada. Yatip uyusan sabaha sigara icme istegi kalmaz diye dusunuyorum.Hayır colincim, kimse banlanacak tartışmaya girmez şu an.
Güzel dille anlatmak istediklerimizi anlatıyoruz geri kalanına gücümüz kalmadı ki...
Yahu anksiyete krizim tuttu sigarayı bıraktım titremem geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum.
Sonucu kısmen Harika olan dehşet verici bir olayda tartışma çıkaracak kadar duyarsız değiliz hiç birimiz..
Medeniyeti savunurken medeniyetsiz davranamayız.
Aynen öyle yapıcam canım inşallah olmaz... kardeşimizden bi güzel mesaj gelse o bile yeter bize inşallah :)Ben de boyle bir konunun sonunda boyle bir tartisma cikmasini hic istemiyorum ama kk da genelde gidisat bu yonde oluyor. O ona yaziyor, o ona. Bi tik sonrasi polemik, hakaret falan. Taciz tecavuz suclarinda cezalarin ne olacagi tartisilacaksa da baska bir konu basligiyla tartisilabilir. Ama bu konunun altinda olmasin bence. Sen de sakın icme sigara. Birakmissin ne guzel, tekrar baslama. Tebrik ederim bu arada. Yatip uyusan sabaha sigara icme istegi kalmaz diye dusunuyorum.
İstismar meselesini 1. Derece yakınımdan 1.derece yakınıma yaşadım.Sakin olmaya çalışın lütfen. Hepimiz için zor bir gece gerçekten...
Psikoloğum ve istismarla gelen o kadar çok vaka gördüm ki... Hep bu son olsun diyorum içimden ama olmadı. Olmuyor.
Dediğiniz gibi bu konuda tartışma en azından kavga boyutunda bir tartışma olamaz aramızda
İstismar meselesini 1. Derece yakınımdan 1.derece yakınıma yaşadım.
O yüzden olay beni ekstra etkiledi..
Son olmuyor olmuyor..
neden olmuyor hiç bi gözlerine bakmıyorlar. Gözlerinden acı fışkırıyor o kadınların..
Yazık günah ahhhh ahh...
Sakin olmaya çalışın lütfen. Hepimiz için zor bir gece gerçekten...
Psikoloğum ve istismarla gelen o kadar çok vaka gördüm ki... Hep bu son olsun diyorum içimden ama olmadı. Olmuyor.
Dediğiniz gibi bu konuda tartışma en azından kavga boyutunda bir tartışma olamaz aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?