- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Unutmadan, etek giydirsinler demedim.Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
Haklisin kuzum ama içimizden birine bilgi verse 2 saniye yeterYaa doktorların işini yapmalarını da engellemesek mi acaba? İyilik yapalım derken kötülük olmasın da aman diyeyim.
02:10...
bence taaaa üye olduğu gün niyetlenmiş yardım istemeye.
bugün milat olur inşallah onun için. çileyle geçen son günü olsun inşallah
kızlar hepinizden tekrar Allah razı olsun. ben de uyuyayım artık.
Eki Görüntüle 2118462
Gercekten öldurmemesi buyuk mucize nasilsa kurtulamam deyip bisey yapabilirdi kizcagizaKizcagiz simdi hastanede kurtuldu ama, ben hala polisler kapidayken onun icerde siddet gordugu anlari dusunuyorum. Aklimdan cikmiyor malesef. Nasil korktu, nasil kotu oldu, nasil aci cekti kimbilir.
O serefsiz orda o kizi öldurebilirdi de. Rabbim korudu resmen. Cok sukur.
Allah korusun ya aman allahımGercekten öldurmemesi buyuk mucize nasilsa kurtulamam deyip bisey yapabilirdi kizcagiza
Ben her yere yazdim hatta instada kadin haklari sayfalarina bile.. sabaha hepsi ayaklanirArkadaşlar
Sıradan vatandaşlarız
Tek yapacağımız ses çıkarmak
İnş maş diye diye olmuyor
Yazın diyorum habercilere
Yazın
Durduk yere hastaneyi meşgul etmeyin
Sabaha kadar ses çıkarın ki
Gazeteci ordusu yığılsın ilçeye
Kamuoyu aydınlansın
Yaa doktorların işini yapmalarını da engellemesek mi acaba? İyilik yapalım derken kötülük olmasın da aman diyeyim.
Acmiyorlar. Ama illaki ulasacagim.Yada soyle yazayim devlet hastanesi no 0282 673 24 93 polis dahili 1155 dr dahili 1187
Hayir bir ara deli cesareti gelmişti adresi bilsem oğlumu kucaklayıp gidecektimGercekten öldurmemesi buyuk mucize nasilsa kurtulamam deyip bisey yapabilirdi kizcagiza
Haklisin kuzum ama içimizden birine bilgi verse 2 saniye yeter
Ben de whatsapp ihbar hatlarını bulup tek tek yazdımBen her yere yazdim hatta instada kadin haklari sayfalarina bile.. sabaha hepsi ayaklanir
Iyide karsimizdaki erkek kilikli canavarin boyle inceliklerden anladigini nerden biliyoruz?Bu tipler savunmasiz bir genc kiza tecavuz ederken erkek olmakla erkeklik organlariyla gurur duyar bu sekilde kendilerini guclu hissederler..erkek olmak onlarin en buyuk gurur kaynagidir..organlari yoksa bir hictir onlar..kisilikleri bu dogrultuda gelişir..bu tiplere etek yada dansoz elbisesi giydirmekle tehtit etmek veya bu eylemin yapilmasi onlar icin bir iskence olabilir..o cok guvendikleri erkekliklieri incinir..utanirlar ezilirler..tipki bir böcek gibi sefillesirler...Acikcasi bu ani izlemek bana buyukkk bir zevk verir..ve asla kadin oldugum icin kendimi asagilanmis hissetmem..durum ortada cunku..sorun ve cozum olarak bakarim..bir ozdeslesme yada kadini asagilama yoktur burda.Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...
Evet aynen öyle bir erkeği aşağılamak isterken karı gibi bakın "kadın" bile değil karı gibi ağlama, karı gibi dırdır etme. Böylelerine etek giydirmek lazım vs söylemler kadın olmanın aşağılık birşey olduğunu vurguluyor. Biz yapmayalım bari ya..
Biz kendi haklarımızı savunamazsak başkası kılını kıpırdatmaz
Siz öğrendiniz aslında, şimdi buradan bir sürü kişi arayıp kitler iyice meşgul eder diye düşündüm. Ben bakanlık devreye girdikten sonra kızın sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, ana yok baba yok garibimin. Önemli olan o şeref yoksununun hak ettiği cezayı alması. Bunun için kamuoyu oluşturmaya çalışalım. Ben haber sitelerine de bildireceğim, duyursunlar. Ekşide de duyuldu, duyulmadıkça ceza alamaz.
Aman canim dikket et telefonla ugrastin oda yeter elimzden bisey gelmiyor.. sansa gecen hafta o hastanede annemin yaninda yatili kaldim kac gun denk gelse suan kapisinda bekliyor olurdumHayir bir ara deli cesareti gelmişti adresi bilsem oğlumu kucaklayıp gidecektimneyse ki kız güvende şuan
Aman canim dikket et telefonla ugrastin oda yeter elimzden bisey gelmiyor.. sansa gecen hafta o hastanede annemin yaninda yatili kaldim kac gun denk gelse suan kapisinda bekliyor olurdum
Kızlarcım herkes gergin, o sinir stresle ataerkil kültürümüzde dile pelesenk olmuş kelimeleri yazabiliyorlar. Siz de haklısınız, eril dil ben de sevmiyorum ama önemli olan kızımızın kurtulması. O şeref yoksununun salınmaması için neler yapabileceğimizi konuşsak daha doğru diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?