Benimdeyok uyuyabılmem mumkun degıl
olay benı cok etkıledı
En son paikopat olup kapıları kilitleyip oturucaz galibaAh canim ya neden bu dünyada çocuklar ve kadınlar mağdur oluyor ne istiyorlar kadınlarımızdan çocuklarımızdan. Binlerce kadın istismar ediliyor , binlerce çocuk...ahhh ya hergün her gece bir kadına bir çocuğa üzülerek nasıl yaşanır bu dünya... biz evlatlarımızı bu kötülüklerin arasında ıyi yetiştirelim
Astroia'cigim bizlerin bundan sonra yapacagi tek sey davanin takipcisi olmak, kadin derneklerinde gonullu calismak, ya da bu derneklere bagis yapmak ki; ekonomik ozurlugu olmayan, kendisine destek olunmayan kadinlar baslari sikistiginda kapiyi carpip cikabilsinler de, aylarca yillarca bunlara katlanmsinlar diye.
Dil onemli su an onemsiz gozukuyor gibi geliyor ama bizler buyumus cocuklariz Astoria. Cevremiz ve algisi bizlerin duygusal dunyasini etkiliyor, bizler " seks yaptim hayatim bitti, tecavuze ugradim ben kirlendim, ben mahvoldum, o kiz simdi mahvoldu, nasil toparlayacak vs" yazarak tramvayi derinlestirmekten baska bir ise yaramayiz ondan dil onemli diyorum.
Bak cocuklugumdan bir ornek vereyim sana. Ufak bir bisiklet kazasinda bacagimda bir kesik olustu ama farketmedim bir sizi duydum(ilkokula gidiyorum). Gittim bir baktim bir karislik bir yarik bacagimda, kaba etim kirmizi kirmizi ortada. Usulca corabimi cektim kime soylesem diye dusundum ablama soyleyeyim bari dedim. O ana kadar gayet sakin olan "ay tamam kesilmis gideriz doktora dikilir diyen ben ablamin" off o ne, ne oldu, ne kadar kotu, vs vs laflarindan sonra" , " herhalde bana cok kotu bir sey oldu da ben algilayamadim" diye kiyameti kopardim, ziril ziril agliyorum. Cevremdekilerin korkusu kaygisi, bende ikinci tramvaya sebep oldu. Ondan derdim, gelir bir gun okur buralari diye. O okumasa baskasi okur diye.
Elimden ne yazik ki baska da bir sey gelmiyor; gonulluluk ve bagis!
Uyuyan Adamdan Nefret sana yazmadim yaziyi ozellikle sadece okuduklarima nazaran yazdim, ondan seni alintilamadim. Kirdiysam o yuzden affola!
Kendisiyle aynı şeyleri düşünmemize rağmen kalıp hala savaşmaya çalışanlardanım. Sizinle karşılaşmış olmak bile içimde bir umudun filizlenmesine vesile oldu. Maalesef çok acı var dayanılacak gibi değil ama yaşamaya da mecburuz yaşatmak içinDicle Kogacioglu'nu getirdi soylediklerin aklima((
Teşekkürler paylaştığınız için en azından boş konuşmak yerine bir yardimimiz dokunsun05323491212 kanal d
05428008080 star tv
05423704544 fox tv
05051658888 atv haber
Yasaksa, üzgünüm
Vakit kazandırır okuyana
oyyyy sen ne zekisin öyle.Buraya konu açacağına 155 i arasanaİstersen biz bilgi verelim konu hakkında.Yapabiliyoruz böyle acil durumlarda..
Can onlar can hele içlerinden öyleleri varki kalpleri sadece iyilik için atan..Uygunsuz belki bunu söylemek ama konu sahibinin bir açıdan şanslı bir insan olduğunu düşünüyorum.
Yani, buraya açılan benzer çok konu vardı. Dertleşmek isteyip nasıl anlatacağını ne yazacağını bilemeyince 'seni mi bekleyeceğiz bütün gün' tadında azar işiten, çok travmatik deneyimlerinden bahsederken alakasız bir cümlesi üstünden sayfalarca goygoyu çevrilen, ya da imla dersleri alan çok üye oldu.
70 sayfanın tümünü okumadım ama okuyabildiğim kadarıyla atılan ilk mesajdan son sayfalara kadar tüm kk hatunları o kadar şefkatli, ilgili ve içten yaklaşmış ve konu sahibinin sesine öyle güzel ses olmuş ki mucize gibi resmen. Siz bu gece bu kadar güzel olmasaydınız konu sahibinin tüm cesaretini toplayıp attığı o küçücük adım kaybolup giderdi. Hepinizi seviyorum
Polise git darp raporu al. Kendine sakın ha bişey yapma muhakkak bi smear testi ver ve spermlerin ona ait olduğu bulunsun lütfen rica ediyoruö bunu senden. Ölünce otopsi yapıp aaa bakire değilmiş deyip arkandan atıp tutacak bu i.....oğlu...t nolur ona bu fırsatı verme. Rezil et onu senin utanılacak bişeyin yokUyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Neyin var bebeğim ?şuan intiharın eşiğindeyim lütfen kimsem yok konuşacak yardım edin lütfen
Konu sonuçlandı,kızı o evden kurtardı polisler kazenin yardımıyla çok şükürNeyin var bebeğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?