- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
yalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..Onu yapan abilerin yureklerinden,ellerinden öperim beee
Sizin içinizi soğutabilir belki ama bu akşamki şerefsize varsayalım yapıldı aynı şey. O zaman biz kendi ellerimizle bir suçlu yaratmış oluyoruz. Bahsedilen bu aslında. Yoksa gönlümden geçen etlerini cımbızla tek tek koparmaktır o ayrı mevzu...hiç öyle düşünmedim phillycim.
ne biliym dövmek olsa tek suçu, döve döve bi hal olsunlar derdim.
çünkü "sana yapılsa hoşuna gider mi" diyoruz ya, tam olarak "nasıl oluyomuş?" duygusunu yaşasın istiyorum böyleleri.
Cok buyuk bir sevap işlediniz. ALLAH bin kere razi olsun. Ne guzel insanlarsiniz siz ...sıte sahıbı oldugu ıcın; uyelerın ip bılgılerınden boyle cok vahım durumlarda yetkılılere bılgı verebılır
sahsen ben emnıyetdekı kuzenımı aradım
corlu emnıyetını aradım
155 ı aradım
183 u aradım
herkesden bılgı aldım ne yapabılırız dıye
burdakı yazılanların ekran goruntusunu alıp maıl ıle emnıyete bıldırdım
emınım bırcok kısı aynı seyı aynı anda yapmıstır
zaten @Kazen olmasa muhtemelen kızcagız yasamıyor olurdu resmen hayat kurtardı
hiç öyle düşünmedim phillycim.
ne biliym dövmek olsa tek suçu, döve döve bi hal olsunlar derdim.
çünkü "sana yapılsa hoşuna gider mi" diyoruz ya, tam olarak "nasıl oluyomuş?" duygusunu yaşasın istiyorum böyleleri.
Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...
Evet aynen öyle bir erkeği aşağılamak isterken karı gibi bakın "kadın" bile değil karı gibi ağlama, karı gibi dırdır etme. Böylelerine etek giydirmek lazım vs söylemler kadın olmanın aşağılık birşey olduğunu vurguluyor. Biz yapmayalım bari ya..
Biz kendi haklarımızı savunamazsak başkası kılını kıpırdatmaz
Idam hafif kısas gelmesi lazım sonrada idam
Canım hastanenin numarasını ozelden gönderebilir misin bana da?
sımdı dava surerken ıcerı atılacak yayalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..
Oda dogru ben o an o s. Cezalandirma anlaminda demistimyalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..
diyorum ya kendine yapıldığında nasıl oluyomuş görsün isterdim..Sizin içinizi soğutabilir belki ama bu akşamki şerefsize varsayalım yapıldı aynı şey. O zaman biz kendi ellerimizle bir suçlu yaratmış oluyoruz. Bahsedilen bu aslında. Yoksa gönlümden geçen etlerini cımbızla tek tek koparmaktır o ayrı mevzu...
Yesinler birbirlerini ..bunları besliyoruz ya içerde zehir zıkkım olsun .yalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..
Ataerkillilik dile bulasmis, hayatimizin her yerinde! Kadinlar ve kadinlikla alakali hersey asagilaniyor, erkekten asagi, bayagi bir canli gibi dusunuluyor kadin!. Veigdedali nin dedigi gibi bir suru cumle var dilimizde !.
Canim gönderiyorum 3 kez daha aradim ama operatör benim sesimi tanıdı artık bir dahili de yazicam hastane polisinin direk ona bağlandır kendini
Tamam bekliyorum canim
bana da yazarmısın noyuOzel mesaj yazamsdim sana bana yaz oradan gorup yollayim isteyen arkadaslara atabilirim bir cok kisi ararsa daha iyi olur sanki.
İyi de ne zaman gelecek. Daha kaç tanemiz işkence çekecek. Kaç tanemiz sessiz çığlıklar atmaya devam edecek. Neden bizlerin sesini duymuyorlar. Yada neden işlerine gelmiyor.
Hata nerde?
Hayır asla onu demek istemedim. Olay ilk açıldığı andan itibaren kendimi yiyip bitiriyorum. Herşeyi kadınlığa yormayın rica ederim.Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
Ulasabildiniz mi? Ne soylediler?Ozel mesaj yazamsdim sana bana yaz oradan gorup yollayim isteyen arkadaslara atabilirim bir cok kisi ararsa daha iyi olur sanki.
Yada soyle yazayim devlet hastanesi no 0282 3 polis dahili 1155 dr dahili 1187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?