- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Toplumda kadının değeri işte
Şerefsiz pislik adı b.k herifler hak görüyorlar kendilerine
Başına yansırsa kadın dernekleri de harekete geçecektir kızımızın oturduğu ilde ilçede
Keşke tanıdığımız eli kolu uzun insanlar olsa da yavrumuzun geleceği sadece ışık olsun diye uğraşsak
Bu insana yapılanın yanlışlığı gözüme bile görünmüyor maalesef.Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Bir istismarın cezası başka bir istismarla verilmemeli.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.
ölüm haktır böylelerinefazlasıyla kaba bir tabir ama, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.
bir yanlış bir kez olsa hatadır suçla karşılık verilmesin deriz ki bence uçkur hatalık bişey değil. mantıklı bir şey söylediniz ama bence bu konuda buranın içini anca bu soğutur.
bir değil iki değil Allahın yetimini sana sahip çıkıcam de kapat eve bi güzel ihtiyaç gider zorla, bide ziftlendiğin zıkkımlara alıştır, bide döv, polis varken bile kapıyı kilitle döv. ama sana yapılmasın öyle mi?
bana bu kadar hümanistlik yaramıyor arkadaşım.
Cunku o mahlukatlar kadina ve cocuga insan gozuyle degil sadece zevk gozuyle bakiyorlar bir de reddedilmek yok onlarin lugatinda ailede de oyle yetisiyorlar.
Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.
şuan arayamam maalesef ama sabah ben de arıycam bakalım.Canim sosyal medya üzerinden bir ihbarla gelen darp ve tecavüze uğrayan bir bayan vardı sağlığı ile bilgi almak istiyoruz herkes merak ediyor durumunu diyince anlayışla karşılıyorlar ben 4 kerre aradim ses aynı ses sizde arayın takıntılı bu kadın demesinler benden için zırt pırt arar oldum sizlerde arayin ki sosyal medyaya yansıdığı belli olsun herkes işini öyle yapsın
Bu süreç çok sancılı geçecek. Psikolojik destek alması lazım tabi önce uzun bi sure.
Aslında hiçbir insan bunu unutamaz ama biz kadinlar çok güçlüyüz. Biz basarabiliriz. Yeterki cevremizden böyle pislikler yok olsun gitsin.
Peki bu taciz-tecavüz davalarına neden hala kesin bi ceza yok.
Insan hayatı önemli dir tabi ama insan olan için. Keşke yargı düzenleme yapsa bu konuda. Inanki idam artık gözümde tek çözüm haline geldi. kendime bunu söylediğim için kızamıyorum bile. Vicdanım bu konuda kalkıp gidiyor masadan.
Istismar mı yooo bence değil, madem bu tarz şeylerden hoşlanıyor hoşlandığı dilden konuşsunlar, Yanlışa yanlışla tepki vermemek Dönemi'ni maalesef geçtik, şimdi kısasa kısas dönemi, bir hayat karardı bu kız zaten yapayalnızken birde üstüne yaşadığı travmalar bunun Hesabını kim verecek, bunlara hayvan bile diyemiyorum, hiçbir hayvan bu zulmü yaptığını görmedim...Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Bundan sonra kimseye ön yargılı olmayalım lütfen direk fakeeee trollll demeyelim nolur!!!!!!!!!
ölum kurtulusu oluristismarla değilde idamla karşılık verilebilir mesela. süper ötesi olur. bu pisliklere cesaret edemezler belki.
Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmi seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar!
ölüm değil.ölüm haktır böylelerine
hiç öyle düşünmedim phillycim.Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
Canım hastanenin numarasını ozelden gönderebilir misin bana da?Canim sosyal medya üzerinden bir ihbarla gelen darp ve tecavüze uğrayan bir bayan vardı sağlığı ile bilgi almak istiyoruz herkes merak ediyor durumunu diyince anlayışla karşılıyorlar ben 4 kerre aradim ses aynı ses sizde arayın takıntılı bu kadın demesinler benden için zırt pırt arar oldum sizlerde arayin ki sosyal medyaya yansıdığı belli olsun herkes işini öyle yapsın
sıte sahıbı oldugu ıcın; uyelerın ip bılgılerınden boyle cok vahım durumlarda yetkılılere bılgı verebılırSon 10-15 sayfayi okudum da ilk sayfalari okuyamadim. Kazen bey kizin adresini nasil buldu ve bakanliga kim şikayet etti?
Kadinlar kulubunde yeni oldugum icin hiç kimseyi tanimiyorum ve burdaki kadinlarin da bu kadar guzel yurekli oldugunu bilmiyordum. ALLAH gonlunuze gore versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?