Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Basına yansırsa kadın dernekleri de harekete geçecektir kızımızın oturduğu ilde ilçede
Keşke tanıdığımız eli kolu uzun insanlar olsa da yavrumuzun geleceği sadece ışık olsun diye uğraşsak

Ben de aynisini yazicaktim kimse anlamamis mi haber vermemis elektrik su gitse ihbar ederler yazik ya gercekten anlayamiyorum ihbar etseler ne olucak acaba farkli mi anlatti insanlara bilemedim.

doktorun odasındayda bilinci yerinde ve yatılı tedavi değil doğru mu anladım?

darp denince bayılana kadar dayak geldi aklıma hey allahım bizi neler düşünür hale getirdiler
Acildeki adam az önce geldi evet ama ben göremiyorum dediydi doktora yönlendirdiler sanırım bilinci yerinde şükür

Umarım bundan sonra onun için güzel olur herşey. Nolur ama nolur 3 gün sonra salmasınlar. Rızası vardı şikayet etmek isteseydi giderdi polise demesinler... O şerefsiz adi canavar en ağır şekilde cezalandırılsın. bu bile içimizin ateşini söndürmez ama ellerini kollarını sallayarak çıkamasın o kapatıldığı delikten

Kizum ne edeysun banlanacan
Kifur etma da
Gercekten dayanamiyorum ama artik. Hergun tv lerde "ben kocasiyim, ben nişanlisiyim, ben babasiyim" diye bögüren yaratiklari gormekten biktim. Yil olmus 2018. Magarada mi yasiyor bu yaratiklar? Yemin ediyorum insanliga dair umutlarimizi tukettiler. Kusasim geliyor artik boyle seyleri duymaya gormeye dayanamiyorum.

Gittiği yerde abilerimiz güzel bi dansöz kıyafeti hediye ederler artık :)
Bakalım nasılmış yaptığı şeyi bir tatsın..

Aynen canım ya
Akşam haberlerde yine vardı çocuk tacizi bıktık artık yeter okumak duymak istemiyoruz

Acildeki adam az önce geldi evet ama ben göremiyorum dediydi doktora yönlendirdiler sanırım bilinci yerinde şükür
peki garip bi soru ama ne deyip soruyorsun? onca insan geliyodur? ben de arasam yarın?

darptan gelen bi hanım vardı desek bi o değildir ki? ne diyeyim telefonda kubey? :/

Gittiği yerde abilerimiz güzel bi dansöz kıyafeti hediye ederler artık :)
Bakalım nasılmış yaptığı şeyi bir tatsın..
Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Bir istismarın cezası başka bir istismarla verilmemeli.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.

Toplumda kadının değeri işte
Şerefsiz pislik adi b.k herifler hak görüyorlar kendilerine

Kisasa kisas abi, ne yapiyorsa aynisinn bir fazladini yapacaksin bence :)

Son düzenleme:
peki garip bi soru ama ne deyip soruyorsun? onca insan geliyodur? ben de arasam yarın?

darptan gelen bi hanım vardı desek bi o değildir ki? ne diyeyim telefonda kubey? :/

Canim sosyal medya üzerinden bir ihbarla gelen darp ve tecavüze uğrayan bir bayan vardı sağlığı ile bilgi almak istiyoruz herkes merak ediyor durumunu diyince anlayışla karşılıyorlar ben 4 kerre aradim ses aynı ses sizde arayın takıntılı bu kadın demesinler benden için zırt pırt arar oldum sizlerde arayin ki sosyal medyaya yansıdığı belli olsun herkes işini öyle yapsın

fazlasıyla kaba bir tabir ama, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.

bir yanlış bir kez olsa hatadır suçla karşılık verilmesin deriz ki bence uçkur hatalık bişey değil. mantıklı bir şey söylediniz ama bence bu konuda buranın içini anca bu soğutur.

bir değil iki değil Allahın yetimini sana sahip çıkıcam de kapat eve bi güzel ihtiyaç gider zorla, bide ziftlendiğin zıkkımlara alıştır, bide döv, polis varken bile kapıyı kilitle döv. ama sana yapılmasın öyle mi?

bana bu kadar hümanistlik yaramıyor arkadaşım.

istismarla değilde idamla karşılık verilebilir mesela. süper ötesi olur. bu pisliklere cesaret edemezler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…