- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
Eğer ki basın bunu haber yaparsa emin olun icerde çok güzel günler geçirir o pislik . icerde müebbet yemiş insanlar çok.
Artık bundan sormasini o pislik otursun düşünsün.
Şimdi asil konu kızımız için bundan sonra ne yapılabilir ?
Silmeseydi biz destekleriz bacimizin yazdıklarınıKiz sileyim yazmis ,harf hatasi yaw olur boyle seyler
Baba haziranda ölmüş, ve babasının acısının sinir krizini geçirirken uyuşturucu vermiş, ki ilk günler olmalı tahminen.
Bu kızcağız 8-9 aydın tecavüze uğruyor evde kilitli tutuyor belki neler neler yapıyor.
Ve apt veya akrabadan bir tane insan
“Yavrum neden böylesin neyin var” diyip peşine düşmüyor.
Hay ben sizin vicdanınıza s.çym o akrabalar emi.
O komşular bu gece darp seslerini duyup ses çıkarmayanlar.
Hepinizin ....
Acildeki adam az önce geldi evet ama ben göremiyorum dediydi doktora yönlendirdiler sanırım bilinci yerinde şükürdoktorun odasındayda bilinci yerinde ve yatılı tedavi değil doğru mu anladım?
darp denince bayılana kadar dayak geldi aklıma hey allahım bizi neler düşünür hale getirdiler
Umarım bundan sonra onun için güzel olur herşey. Nolur ama nolur 3 gün sonra salmasınlar. Rızası vardı şikayet etmek isteseydi giderdi polise demesinler... O şerefsiz adi canavar en ağır şekilde cezalandırılsın. bu bile içimizin ateşini söndürmez ama ellerini kollarını sallayarak çıkamasın o kapatıldığı deliktenBaba haziranda ölmüş, ve babasının acısının sinir krizini geçirirken uyuşturucu vermiş, ki ilk günler olmalı tahminen.
Bu kızcağız 8-9 aydın tecavüze uğruyor evde kilitli tutuyor belki neler neler yapıyor.
Ve apt veya akrabadan bir tane insan
“Yavrum neden böylesin neyin var” diyip peşine düşmüyor.
Hay ben sizin vicdanınıza s.çym o akrabalar emi.
O komşular bu gece darp seslerini duyup ses çıkarmayanlar.
Hepinizin ....
Gercekten dayanamiyorum ama artik. Hergun tv lerde "ben kocasiyim, ben nişanlisiyim, ben babasiyim" diye bögüren yaratiklari gormekten biktim. Yil olmus 2018. Magarada mi yasiyor bu yaratiklar? Yemin ediyorum insanliga dair umutlarimizi tukettiler. Kusasim geliyor artik boyle seyleri duymaya gormeye dayanamiyorum.Kizum ne edeysun banlanacan
Kifur etma da
Gittiği yerde abilerimiz güzel bi dansöz kıyafeti hediye ederler artık :)Umarım bundan sonra onun için güzel olur herşey. Nolur ama nolur 3 gün sonra salmasınlar. Rızası vardı şikayet etmek isteseydi giderdi polise demesinler... O şerefsiz adi canavar en ağır şekilde cezalandırılsın. bu bile içimizin ateşini söndürmez ama ellerini kollarını sallayarak çıkamasın o kapatıldığı delikten
Aynen canım yaGercekten dayanamiyorum ama artik. Hergun tv lerde "ben kocasiyim, ben nişanlisiyim, ben babasiyim" diye bögüren yaratiklari gormekten biktim. Yil olmus 2018. Magarada mi yasiyor bu yaratiklar? Yemin ediyorum insanliga dair umutlarimizi tukettiler. Kusasim geliyor artik boyle seyleri duymaya gormeye dayanamiyorum.
Onu yapan abilerin yureklerinden,ellerinden öperim beeeGittiği yerde abilerimiz güzel bi dansöz kıyafeti hediye ederler artık :)
Bakalım nasılmış yaptığı şeyi bir tatsın..
peki garip bi soru ama ne deyip soruyorsun? onca insan geliyodur? ben de arasam yarın?Acildeki adam az önce geldi evet ama ben göremiyorum dediydi doktora yönlendirdiler sanırım bilinci yerinde şükür
Malesef bu dediğinize katılmıyorum.Gittiği yerde abilerimiz güzel bi dansöz kıyafeti hediye ederler artık :)
Bakalım nasılmış yaptığı şeyi bir tatsın..
Gercekten dayanamiyorum ama artik. Hergun tv lerde "ben kocasiyim, ben nişanlisiyim, ben babasiyim" diye bögüren yaratiklari gormekten biktim. Yil olmus 2018. Magarada mi yasiyor bu yaratiklar? Yemin ediyorum insanliga dair umutlarimizi tukettiler. Kusasim geliyor artik boyle seyleri duymaya gormeye dayanamiyorum.
Kisasa kisas abi, ne yapiyorsa aynisinn bir fazladini yapacaksin bence :)Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Bir istismarın cezası başka bir istismarla verilmemeli.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.
peki garip bi soru ama ne deyip soruyorsun? onca insan geliyodur? ben de arasam yarın?
darptan gelen bi hanım vardı desek bi o değildir ki? ne diyeyim telefonda kubey? :/
fazlasıyla kaba bir tabir ama, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.
istismarla değilde idamla karşılık verilebilir mesela. süper ötesi olur. bu pisliklere cesaret edemezler belki.Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?