Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

_KuBeYHaTuN_ siz hem duyarlı hem de çok vicdanlı birisiniz, empati sahibi olduğunuz da aşikar. Şikayetçi olmamasına rağmen gerçekten empati yapabildiniz. Kendi adıma size çok teşekkür ederim. Umarım bir şekilde bu kızcağız da kendisinin farkına varır , iş kendisinde bitiyor çünkü.

Kim olsa aynı şehirde mağdur olan bir kadına el uzatmak için elimden geleni yapardı ve beni çok onure ettiniz çok teşekkür ederim ... ama işin gerçeği hala eksik hissediyorum keşke daha fazlası olsaydı diyorum ve bugün sağlığımı bozduğumu farkettim düşünmekten bir kaç kere baş dönmesi göz kararması yaşadım çünkü... vicdanım hiç rahat değil , burnumun dibinde çünkü o kadın ve ben bisey yapamadım.... dediginiz gibi bir cümlesi ile ülkemin güzel kadınları legal bir şekild e yanında olacaktı tek bir kelime 'şikayetçiyim'...

Bundan sonraki adimi konu sahibi yapmasi lazim. Buradakiler elinden geleni yapti onun icin...

çünkü malesef ki son yazdığında bir ton hadise oldu, psikolojisi altüst bir kadın yazacağını zannetmiyorum
O değil belki hesaba giren
O zorba döverek konuşturdu
Yorumları takip edelim
Silinir mi değişir mi konular?

Dener silmeyi

kim olsa aynı şeyi yapmazdı, yapmayacaktı. Bakın, sokakta dayak yiyen bir kadın görünce veya komşu çift gırtlak gırtlağa kavga ederken genelde tepkiler "aman bulaşmayalım bize de saldırır" tepkisinin çoğunlukta olduğu bir ülkede, sizin yaptığınızı takdir ediyorum. Klavye başında ahkam kesmek de, delikanlılık yapmak da bedava ama fiiliyatta iki elin parmağını geçmez en azından evinden çıkıp bu işin peşine düşmeyi herkes yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…